30202

Jauns produkts

CREALITY SPACE Π PLUS FILAMENT DRYER

112,29€

Tehniskie dati:

Creality Space Pi filamentu žāvētājs Plus
Slapjš 3D drukas kvēldiegs var izraisīt stīgas, aizsērēšanu, sliktu adhēziju un slāņu nobīdi. Creality Spcae Pi Filament Dryer Plus atrisina šīs problēmas, izžāvējot pavedienu paša drukāšanas procesa laikā, uzlabojot jūsu 3D modeļa kvalitāti un samazinot ārējo vides faktoru ietekmi uz 3D pavedienu drukāšanu.
 
Divu ruļļu ietilpības dizains
Tajā ir 2 ruļļi ar 1 kg kvēldiegu, un tas ir aprīkots arī ar 4 pavedienu caurumiem un PTFE caurulēm, lai apmierinātu lietotāju vajadzības, kas žāvē plašu pavedienu klāstu, kā arī 2 printerus vienlaikus.
 

 
Dubultā PTC 360° karstā gaisa apkure
Žāvētājs ātri uzsilst ar iebūvētu ventilatoru, cirkulējot karstu gaisu par 360° vienmērīgai karsēšanai, efektīvi izžāvējot mitruma pavedienus un uzlabojot drukas rezultātus.
 
Uzlabota PTC apkures tehnoloģija
Space Pi Filament Dryer Plus izmanto unikālu 110 W PTC sildītāju, lai uzsildītu telpu, un šī funkcija mūs atšķir tirgū. Atšķirībā no vairuma kvēldiegu žāvētāju, kas izmanto PI sildīšanas paliktni un bieži vien rada nevienmērīgu žāvēšanu, šis modelis ar PTC sildītāju nodrošina vienmērīgu žāvēšanu. Šis PTC sildītājs ir ne tikai izturīgs un enerģiju taupošs, bet arī videi draudzīgs.
 

 
LCD skārienekrāns
Creality Space Pi Filament Dryer Plus ir aprīkots ar 4 collu skārienekrānu ērtai darbībai, kas atvieglo žāvēšanas apstākļu izsekošanu.
 
Viena taustiņa komplekts 12 pavedieniem
Tam ir viena taustiņa temperatūras iestatījumi dažādiem kvēldiegu tipiem, kas atbalsta līdz pat 12 kvēldiegu veidiem, ieskaitot parasto un augstas veiktspējas kompozītmateriālu, piemēram, PLA-CF, PA, ASA. Protams, jūs varat arī brīvi regulēt temperatūru no 45°C līdz 70°C.
 
48 stundu taimera funkcija
Sildīšanas ilgumu var brīvi iestatīt no 0 līdz 48 stundām, ļaujot pavedieniem pilnībā izžūt, lai nodrošinātu labākus drukāšanas rezultātus.
 

 
Parametrs Izslēgšanas atmiņas funkcija
Pēc strāvas padeves pārtraukuma iekārta var restartēties un joprojām atcerēties jūsu iepriekšējos materiāla un temperatūras iestatījumus, novēršot nepieciešamību pēc atiestatīšanas un ļaujot ātri nožūt.
 
Specifikācijas:

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt