29209

Jauns produkts

ANYCUBIC PHOTON MONO M5

498,52€

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Sveķu drukas tehnoloģijaVienkrāsains LCD ekrāns
Sveķu UV gaismas tipsLED matricas UV gaismas avots
Sveķu displeja veidsvienkrāsains LCD
Sveķu displeja izšķirtspēja X11250 pikseļi
Resin Displeja izšķirtspēja Y5120 pikseļi
Sveķu displeja izšķirtspēja19 µm
Ieteicamais drukas ātrums Maks50,04 mm/h (
Apbūves laukums123 mm x 218 mm x 200 mm
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmumanuāla izlīdzināšana
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri290 mm x 270 mm x 460 mm
Kopējais svars8,6 kg
Maksimālais enerģijas patēriņš100 W
spriegumsAC: V
Aprīkojums
Avārijas izslēgšana
Durvju bloķēšana drukāšanas laikā
Skārienekrāns
Savienojums
SD karte
USB ports
Ethernet ports
WLAN
Mākoņu kontrole
Precizitāte
Piegāde
 

 
12 000 izsmalcinātas detaļas
Photon Mono M5 ir pirmais, kas aprīkots ar 10,1 collu vienkrāsainu LCD ekrānu ar izšķirtspēju 11520*5120, ar horizontālo pikseļu izmēru 19 μm, kas var piedāvāt drukāšanas detaļas tikpat precīzas kā matu biezums. Kontrasta attiecība ir 480:1, padarot modeļa malas skaidras un skaidri izteiktas.
 
Anycubic lietotne
Ir pieejami populāri sagriezti modeļi/STL, lai jūs varētu izbaudīt 3D drukāšanu tikai ar vienu pieskārienu. Uzdevumu apskate nodrošina jūsu drukāšanas procesa kontroli.
 

 
Jaunināta Anycubic fotonu darbnīca 3.1
Labāka griešanas pieredze: jauninātais bezmaksas pašattīstītais griezējs Anycubic Photon Workshop 3.1 sniedz jums vēl labāku griešanas pieredzi štancēšanas, atbalsta, lobīšanas un izkārtojuma sakārtošanā. Vienkāršotā lietotāja saskarne atvieglo sagriešanu. Jaunā modeļa labošanas funkcija arī palīdz palielināt drukāšanas panākumu līmeni.
 
Jauns atbalsta algoritms: jaunais atbalsta algoritms vēl vairāk uzlabo drukāšanas stabilitāti un panākumu līmeni, samazina modeļa virsmas bojājumus, kā arī atbalsta un apakšējo vārstu ir vieglāk noņemt. Veiciet bojātu modeļu labošanu ar vienu klikšķi, visaptveroši uzlabojiet caurumošanas un sagriešanas ātrumu un atvieglojiet griešanas lietošanu.
 

 
Profesionāls un viegli lietojams
Izmantojot lāzergravēšanas procesu drukas platformai, konstrukcijas plāksnei ir labāks līdzenums nekā smilšu strūklas platformām, kas var efektīvi uzlabot modeļa saķeri, samazināt drukas modeļa nokrišanas un deformācijas situāciju, kā arī ievērojami uzlabot. drukāšanas panākumu līmenis.
 

 
Stabila darbība ar dubultajām lineārajām sliedēm
Pieņemiet augstas stabilitātes un precizitātes divu lineāro sliežu vadošās skrūves Z asi apvienojumā ar nodilumizturīgu POM klīringa uzgriezni, lai nodrošinātu precīzu Z ass darbību mikronu līmenī bez kratīšanas, efektīvi novēršot slāņa graudus un parādot detaļu skaistums.
 

 
Kastē
 

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt