28458

Jauns produkts

3D printeris Copymaster3D Voron2 V2.4 R2 Kit - 250 x 250 x 250mm

1 038,91€

Tehniskie dati:

Nemeklējiet tālāk savu Voron 2.4 komplektu. Copymaster3D komanda ir rūpīgi ieguvusi visus galvenos komponentus, kas jums nepieciešami, lai izveidotu savu Voron 2.4 R2. Pieejami visi 3 izmēri, mēs piedāvājam visus. Uzņēmuma Voron Design izstrādātais 2.4 R2 neapšaubāmi ir labākais DIY 3D printera projekts.

Iespējas:
- Konstrukcijas apjoms: 250 x 250 x 250 mm
- BTT Octopus v1.1 vadības panelis
- Augstas kvalitātes sastāvdaļas
- Kvalitatīvas rezerves daļas
- Neietver Raspberry Pi vai drukātās detaļas
- V6 Hotend ar Bowden iestatījumu

Voron2 V2.4 R2 komplekts - 250 x 250 x 250mm
Voron 2.4 R2 komplekts no Copymaster3D ietver visu galveno aparatūru, kas jums būs nepieciešama, lai izveidotu savu Voron. Jums būs jāiegādājas savas 3D drukātās daļas vai jāizdrukā tās pašam. Voron 2.4 skaistums ir tieši tas, cik tas ir pielāgojams. Jūs varat viegli nomainīt galvenos komponentus jauninājumiem un pārveidot tos pēc saviem ieskatiem. Pats labākais ir tas, ka jums ir jāizveido komplekts, tāpēc darbs pie tā būs viegls. Mūsu komplektā ir iekļauts V6 Style Hotend ar titāna sakausējuma karstuma padevi, un tas ir paredzēts lietošanai ar Bowden Extrūderi. Varat to viegli jaunināt uz Phaetus Voron Dragon vai E3D Voron Hotend atbilstoši savām vēlmēm. Pievienojot kādu no šiem hotends, varēsiet to izmantot tiešā piedziņas konfigurācijā (Afterburner).

Vieglāk un ātrāk
Pateicoties rūpīgi atlasītajām detaļām, jūs varat būt pilnīgi mierīgs attiecībā uz montāžu un uzticamību, ne tikai tas var drukāt īpaši ātri, pateicoties CoreXY kinemātikai un īpaši izturīgai rāmja struktūrai. lielāka stabilitāte nozīmē lielāku ātrumu bez kvalitātes pazemināšanās. Interesants fakts, ka lielākā daļa 3D drukāto detaļu, kuras varat iegādāties, ir izdrukātas uz noteiktas konfigurācijas Voron! Ja jums ir kādi jautājumi saistībā ar komplektu vai BOM, lūdzu, sazinieties ar mums!

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt