29984

Jauns produkts

ANYCUBIC PHOTON MONO M5S PRO

634,04€

Tehniskie dati:



Īpaši augsta 14K izšķirtspēja, mazākās detaļas atdzīvinātas
Photon Mono M5s Pro ir 10,1 collas vienkrāsains LCD ar izšķirtspēju 13312*5120, un tas nodrošina XY izšķirtspēju 16,8*24,8 μm — drukāšanas precizitāti, kas ir salīdzināma ar viena mata biezumu. Gaismas vienmērīgums ir palielināts līdz 85%, nodrošinot mazākās detaļas un asas malas.

Gaisa sildītājs un attīrītājs
Nesen pievienotais gaisa sildītāja un attīrītāja modulis apvieno gaisa sildīšanu ar attīrīšanu, piedāvājot neatkarīgu vadību un vienkāršu uzstādīšanu. Pārsegs ir izgatavots no inženiertehniskā līmeņa ugunsdroša materiāla, kas pārbaudīts 0°C temperatūrā un nepārtraukti darbojoties reālā vidē, nodrošinot drošu un ilgstošu darbību skarbos apstākļos.

Jaudīga apkure
Tas atbalsta gaisa sildīšanu, nodrošinot gaisa temperatūru līdz 40 ℃ un uzturot sveķu temperatūru virs 20 ℃ pirms drukāšanas, lai nodrošinātu veiksmīgu drukāšanu pat zemas temperatūras vidē. Turklāt tiek atbalstīts īpašs attīrīšanas režīms ar iebūvētu augstas kvalitātes aktīvās ogles komponentu, kas efektīvi absorbē sveķu smakas, radot ērtu drukāšanas vidi.



Liels ātrums ar lielisku veiktspēju
Ar vidējo drukas ātrumu līdz 105 mm/h Photon Mono M5s Pro piedāvā liela ātruma sveķu drukāšanas pieredzi. Tajā ir izmantota trešās paaudzes ātrgaitas ACF plēve ar samazinātu lobīšanās spēku, kas nodrošina augstus panākumus, vienlaikus samazinot lobīšanās augstumu un palielinot celšanas ātrumu.

Izlīdzināšana bez maksas, gatavs lietošanai
Tas izmanto pilnīgi jaunu bezlīmeņošanas risinājumu, kas, izmantojot peldošās platformas tehnoloģiju un iekšējos sensorus, veiks nepieciešamos pielāgojumus, lai nodrošinātu, ka izdruka ir viendabīga un iekļaujas pieņemamā diapazonā, lai sasniegtu labāku rezultātu.

Efektīvi aizsargājiet drukāšanas procesu, izmantojot viedo noteikšanu
Ir pievienota jauna sveķu atlieku noteikšanas funkcija, kas var identificēt sveķu atlikumus sveķu tvertnē, izmantojot mehānisko algoritmu nolaišanās procesa laikā, lai izvairītos no ekrāna lūzuma. Tajā pašā laikā drukāšanas procesā AI algoritms gudri aprēķinās un reāllaikā pielāgos lobīšanās augstumu atbilstoši modeļa formai, lai uzlabotu drukāšanas panākumu līmeni un drukāšanas ātrumu.



3D drukāšana tikai viena pieskāriena Anycubic lietotnē
Pielāgošanās jaunajai Anycubic APP versijai, kas satur lielu skaitu populāru modeļu šķēlēs stl, un var viegli pabeigt augstas kvalitātes drukāšanu ar vienu pieskārienu; Sagriešana ar vienu pieskārienu un inteliģenta uzdevumu skatīšanas funkcija, lai katra saite būtu vadībā; Praktisks palīdzības centrs, kas lietotājiem nodrošina lietotājam draudzīgas rokasgrāmatas un risinājumus.


30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt