29650

Jauns produkts

ANYCUBIC WASH & CURE MAX

396,88€

Tehniskie dati:



Lielāks izmērs, augstāka savietojamība
Anycubic Wash & Cure Max var ietilpt līdz 14,9 litriem, pārspējot lielāko daļu tirgū pieejamo mazgāšanas un konservēšanas iekārtu. Iespaidīgais maksimālais tīrīšanas izmērs 300 x 165 x 300 mm (11,8 x6,5 x11,8 collas) ir saderīgs ar gandrīz visiem tirgū pieejamajiem plaša patēriņa sveķu 3D printeriem, kuru izmēri ir 13,6 collu (35 cm) un mazāki.



Spēcīgs un iedarbīgs pret alkoholu
Divu pilnīgi jaunu veidu izsmidzināšanas skalošana un detaļu iegremdēšana nodrošina efektīvu un rūpīgu tīrīšanu. Spēcīga mehāniskā iesmidzināšana novērš sveķu paliekas uz 3D drukas virsmas, savukārt apakšējā iegremdēšanas skalošana efektīvi noņem sveķus no sarežģītām detaļām.

Izopropilspirta taupīšana: Liela izmēra modeļu (10"/25 cm un vairāk) tīrīšanai pietiek ar 4 litriem izopropilspirta, tādējādi ietaupot vairāk nekā 50%, salīdzinot ar 8,5 litriem, kas nepieciešami tradicionālajām mazgāšanas un konservēšanas mašīnām.

Efektīvs spirtu saturošs: Turklāt ar vienu 5 litru izopropilspirta spaini var iztīrīt līdz pat 20 modeļiem (10"/25 cm un vairāk), samazinot alkohola zudumus vienas mazgāšanas laikā.

Atbalsta lielus 3D modeļus: atbalsta modeļu tīrīšanu ar konstrukcijas plāksni, kuru izmērs ir līdz 12 collām (svars nepārsniedz 1,1 kg).



Mazgāšana un konservēšana ar vienu klikšķi
Pilnīga mazgāšana un konservēšana ar divfunkciju pogu. Atvadieties no laikietilpīgās un darbietilpīgās pēcapstrādes. Izbaudiet racionalizētu modeļu apstrādi, kas ietaupa jūsu laiku un pūles.

360°-dimensiju sacietēšana
Ar 360° automātisku rotējošu konservēšanas platformu šī iekārta nodrošina augstākas cietēšanas enerģijas vērtības un garākus apstarošanas attālumus, nodrošinot jūsu modeļu visaptverošu un efektīvu sacietēšanu.



Māksliniecisks viss vienā dizains
Anycubic Wash & Cure Max mašīnai ir elegants pērļu balts korpuss, ko papildina gluds pelēks tonis, kas izstaro svaigu un minimālistisku estētiku. Ērtais viss vienā pārsega dizains ļauj viegli atvērt un aizvērt. Lietotājam draudzīgs vadības paneļa interfeiss nodrošina vienmērīgu un nevainojamu darbību.

Visaptveroša aizsardzība ar kļūdu noteikšanu
Inteliģenta kļūdu noteikšana un brīdināšana, lai informētu lietotājus, ja durvis nav pareizi aizvērtas, kad iekārtā ir iekļuvis ūdens vai darbības laikā ir bloķētas izplūdes atveres. Ātri identificē un novērš kļūdas, lai nodrošinātu netraucētu mazgāšanas un konservēšanas darbību.



Kastē


30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt