28724

Jauns produkts

3D printeris Raise3D MetalFuse

Tehniskie dati:

MetalFuse piedāvā pilnīgu risinājumu, kas sastāv no netiešas metāla 3D drukāšanas procesa, kas ir savienots pārī ar speciālo ideaMaker izdevumu, kas ir saderīgs ar MIM aprīkojumu. Izmantojot šo risinājumu, MetalFuse priekšrocības ietver zemas pieskaitāmās izmaksas un iespēju veikt sērijveida ražošanu. MetalFuse ietaupa vairāk enerģijas un ir videi draudzīgāks, salīdzinot ar tādiem procesiem kā CNC un SLM (Selective Laser Melting).

Izceltie:
- Masīva apbūves teritorija
- Uzlabots izdrukas blīvums
- Intuitīvs viena klikšķa interfeiss
- Videi draudzīga ražošana

Metāla drošinātājs
Raise3D MetalFuse sistēma sastāv no galddatora metāla 3D printera Forge1, katalītiskās atdalīšanas krāsns D200-E, saķepināšanas krāsns S200-C, griezēja ideaMaker Metal, un tā ir saderīga ar Ultrafuse® Metal Filaments no BASF Forward AM. Ar FFF 3D drukāšanu ražoto metāla detaļu galvenie pielietojumi ir instrumenti, džigi un armatūra, funkcionālās daļas un prototipi, kā arī mazu partiju ražošana.



Jauna tehnoloģija, efektivitātes lēciens
MetalFuse izmanto katalītiskās atdalīšanas procesu, kas nodrošina 60% mazāku apstrādes laiku un palielina detaļas blīvumu līdz pat 97% no kaltas dzelzs blīvuma.

Specializēta griešanas programmatūra
IdejaMaker īpašais izdevums piedāvā šāda veida drukāšanai optimizētas veidnes, vienlaikus ņemot vērā saķepināšanas un atsaistes procesu, ko var savienot pārī ar MetalFuse. Šim īpašajam izdevumam ideaMaker ir arī vienkāršāks sagriešanas process.



Laika gaitā pārbaudīta procesa pieņemšana
Katalītiskās atdalīšanas krāsns (D200-E) un saķepināšanas krāsns (S200-C) tiek izmantotas “zaļo daļu” pēcapstrādei, līdzīgi kā process, kas izstrādāts, pamatojoties uz BASF zinātību, kas iegūta no metāla iesmidzināšanas formēšanas (MIM). ).



Raise3D MetalFuse priekšrocības salīdzinājumā ar citiem esošajiem FFF metāla drukas risinājumiem
Skābeņskābes katalītiskā atdalīšana ir drošs un videi draudzīgs process. Turklāt saskaņā ar Raise3D iekšējo testēšanu, atdalīšana ar katalītisko metodi ļauj samazināt atdalīšanas laiku par 60% un palielināt detaļas blīvumu līdz pat 98% no kaltas dzelzs blīvuma.

Augstākās klases metāla kvēldiegs no BASF
Izmantojot BASF Forward AM metāla pavedienus Ultrafuse 316L un Ultrafuse 17-4 PH, MetalFuse spēj nodrošināt labāku drukāšanas atkārtojamību un lielāku ražīgumu.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt