29833

Jauns produkts

3D printeris ANYCUBIC WASH & CURE 3 PLUS

235,95€

Tehniskie dati:

Wash & Cure 3 Plus no Anycubic ir ideāls 2-in-1 risinājums gatavo apdrukāto sveķu modeļu pēcapstrādei. Jaudīgā ierīce ar 7,6 litru tīrīšanas ietilpību ir ideāls papildinājums LCD 3D printeriem, kuru izmērs ir 10,6 collas vai mazāks.
 
Izceļ
- Izmēra jauninājums 7,6 l Sacietēšanas izmērs 228 x 128 x 260 mm
- Uzlabota sacietēšana palielina enerģijas vērtību par 30 000 uW/cm, izmantojot Gooseneck Lights
- IPA taupoša divslāņu cietināšanas platforma  
   

 
Izmēra jauninājums, palielināta jauda
Salīdzinot ar Anycubic Wash & Cure Plus, veļas groza mazgāšanas tilpums ir palielināts par aptuveni 13,4% līdz 7,6 litriem, un kopējais mazgāšanas kausa tilpums ir 12 litri, kas ir piemērots gaismā cietējošiem 10,6 collu un 3D printeriem. zemāk.
 
Tajā pašā laikā cietēšanas izmērs ir palielinājies par 42%, līdz φ220 * 260 milimetriem, lai pielāgotos lielākam un vairāk modeļu vienai pēcapstrādes sesijai.
     

 
Vispārēja sacietēšana un daļēji uzlabota
Novatoriskais Flexicure zoss kakla apgaismojuma dizains palielina enerģētisko vērtību par 30 000 uW/cm²* 1–3 cm apstarošanas diapazonā, kas ievērojami uzlabo sacietēšanas efektu tādām detaļām kā modeļa augšdaļa un figūras svārki.
 
Anycubic Wash & Cure 3 Plus piedāvā pilnīgi jaunu jēra pērlīšu izkārtojumu, kas apvienots ar objektīva gaismas avotu. Salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes Anycubic Wash & Cure Plus, tas piedāvā par 20% labāku sacietēšanas viendabīgumu*. Tas nodrošina rūpīgāku un visaptverošāku modeļa vispārējo sacietēšanu, nodrošinot labāku kvalitāti un konsekvenci.
 

   
Divslāņu dizains, IPA taupīšana
Divslāņu PP materiāla tīrīšanas grozs atbalsta mazgāšanu ar platformu. Tas ir aprīkots ar diviem regulējamiem 150 milimetru un 250 milimetru augstumiem, kas ļauj drukas platformām no 6,6 līdz 10,6 collām, maksimāli palielinot alkohola lietošanas efektivitāti.
 
Ir pieņemta pilnīgi jauna divslāņu konservēšanas platforma, kas palielina vienā ciklā sacietējošo modeļu skaitu un ievērojami uzlabo sacietēšanas efektivitāti.
 

 
Vienkārša darbība, klusa un efektīva
Tīrīšanas un cietēšanas divi režīmi, viegli atlasīti ar vienu klikšķi; Uzlaboto Gooseneck gaismas sacietēšanas režīmu var viegli ieslēgt un izslēgt ar vienu klikšķi. Tīrīšanas un cietēšanas laiku var viegli pielāgot no 1 līdz 30 minūtēm pēc vēlēšanās.
 
Izmantojot noslēgtāku konstrukcijas dizainu un programmatūras optimizāciju, tiek samazināti trokšņa traucējumi, kas rodas tīrīšanas un cietēšanas laikā[1], radot klusāku un ērtāku darba vidi.
 

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt