29208

Jauns produkts

ANYCUBIC PHOTON MONO M5S

532,40€

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Sveķu UV gaismas tipsLED Matrix UV
Sveķu displeja izšķirtspēja X11520 pikseļi
Resin Displeja izšķirtspēja Y5120 pikseļi
Ieteicamais drukas ātrums Maks104,4 mm/h (
Apbūves laukums123 mm x 218 mm x 200 mm
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri460 mm x 270 mm x 290 mm
Kopējais svars8,6 kg
Maksimālais enerģijas patēriņš100 W
spriegumsAC: V
Aprīkojums
Skārienekrāns
Savienojums
USB ports
WLAN
Precizitāte
Piegāde

12 000 izsmalcinātas detaļas
Photon Mono M5s ir 10,1 collu ekrāna 12K izšķirtspēja, kas nodrošina 19 mikronu X precizitāti, un detaļu drukāšana ir tikpat precīza kā matu biezums.



Drukājiet 3X ātrāk
Photon Mono M5s spēj sasniegt 105 mm/h vidējo drukāšanas ātrumu. Tas izmanto ātrgaitas atbrīvošanas plēvi, kas spēj samazināt atbrīvošanas spēku, kas nodrošina augstu drukāšanas panākumu līmeni, vienlaikus samazinot atbrīvošanas augstumu un palielinot pacelšanas ātrumu.

1. patērētāju pakāpe bez nolīdzināšanas
Mehāniskais sensors uz konsoles sviras nosaka saderību starp drukas platformu un peldošo izlīdzināšanas moduli un automātiski pielāgo to, pamatojoties uz noteikšanas rezultātiem. Tas novērš izlīdzināšanas kļūmes risku, uzlabo drukāšanas panākumu līmeni.



Gudrs, vienkāršs un efektīvs
 

Automātiskā ierīces pārbaude
Veicot vairākas ekspozīcijas ekrāna savienojamības, mehāniskās noteikšanas moduļa un motora darbības statusa pārbaudes, tas ātri nosaka un novērš aparatūras problēmas, nodrošinot vienmērīgus un nesagraujošus savienojumus, lai palīdzētu sasniegt sekmīgu drukāšanu.

Sveķu noteikšana
Lai samazinātu drukāšanas kļūmes, ko izraisa nepietiekams sveķu daudzums, sveķu noteikšanas režīms ir iepriekš iestatīts, lai pirms drukāšanas saprātīgi noteiktu, vai sveķu daudzums tvertnē atbilst drukāšanas prasībām. Samazina drukas kļūmes sveķu trūkuma dēļ.

Drukā statusa noteikšana
Izdruku statusa noteikšanas funkcija sniegs atgādinājumus par bieži sastopamām kļūmēm, piemēram, drukāšanu līdz apakšai, ievērojami samazinot sveķu un laika izšķiešanu. Tā var arī gudri analizēt kļūmju cēloņus un sniegt efektīvus ieteikumus drukāšanas efektivitātes nodrošināšanai.



AnyCubic lietotne
Ir pieejami populāri sagriezti modeļi/STL, lai jūs varētu izbaudīt 3D drukāšanu tikai ar vienu pieskārienu. Uzdevumu apskate nodrošina jūsu drukāšanas procesa kontroli.

Jaunināta Anycubic fotonu darbnīca 3.1
Inteliģentais režīms: jaunajā sagriešanas programmatūras versijā Anycubic Photon Workshop 3.1 opcija "Intelligent Mode" var gudri saskaņot ekspozīcijas parametrus atbilstoši modeļa detaļām un izmēram, tādējādi samazinot drukāšanas kļūmes risku, ko izraisa nepareizi parametru iestatījumi.
Jauns atbalsta algoritms: jaunais atbalsta algoritms vēl vairāk uzlabo drukāšanas stabilitāti un panākumu līmeni, samazina modeļa virsmas bojājumus, atvieglo balstu un apakšējo vārstu noņemšanu. Visaptveroši uzlabojiet caurumošanas un sagriešanas ātrumu, padarot šķēlēšanu vieglāk lietojamu.



Kastē


30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt