28720

Jauns produkts

3D printeris Raise3D Forge1

Tehniskie dati:

Forge 1 ir daļa no Raise3D MetalFuse pilna metāla risinājuma (ieskaitot D200 – E atsaistes ierīci un S200 – C vakuuma saķepinātāju), kas izstrādāts sadarbībā ar BASF un Forward AM kā materiālu partneriem. Ar metālu pildīts kvēldiegs ir uzdrukāts uz Forge 1, un iegūtajām zaļajām daļām ir jāiziet atdalīšanas un saķepināšanas procesi, pirms tās ir gatavas lietošanai.

Izceltie:
- Masīva apbūves teritorija
- Laika ziņā efektīva tehnoloģija
- Uzlabots izdrukas blīvums
- Videi draudzīga ražošana

Kalts 1
Ierīcei ir liels 300 x 300 x 300 mm drukas laukums, kas nodrošina dizaina brīvību. Dubultā ekstrūzijas sistēma ar elektronisku pacelšanu un precīzu kinemātiku nodrošina lielu drukāšanas ātrumu un precizitāti. Bez tam, ierīcei ir vairākas viedas funkcijas, kas optimizē darba procesu, piemēram, automātiskā gultnes izlīdzināšana, kvēldiega iztecēšanas sensors, HEPA filtrs ar aktivēto ogli un citas. Raise3D Forge1 drukā augstas klases metāla pavedienus no BASF, kas veicina drukāšanas procesa vienkāršību, efektivitāti un drošību, kā arī izdrukas augstāko kvalitāti. Visas šīs īpašības padara Forge1 par uzticamu instrumentu neliela apjoma galapatēriņa detaļu ražošanai ar izcilām mehāniskām īpašībām.



MetalFuse sistēma
Forge1 3D printeri ieteicams izmantot ar speciālu aprīkojumu no sērijas MetalFuse. Tādējādi polimērs tiks noņemts no modeļa katalītiskās atsaistes procesā, kā rezultātā tiks iegūts tīrs metāls ar saistvielas atlikumu. Saķepināšanas process vēl vairāk noņems saistvielu, jo temperatūra ir zemāka par metāla kušanas temperatūru. Tādā veidā produkts sasniedz galīgās cietības un stiprības īpašības.



Drukas kvalitāte
Raise3D Forge1 drukā slāņus no 0,25 līdz 0,1 mm, kas nodrošina detaļu masveida drukāšanu ar gludām ārējām virsmām. Jaunā katalītiskās atsaistes metode ne tikai nodrošina 60% atlaidi apstrādes laikā, bet arī ļauj palielināt saražoto detaļu blīvumu līdz pat 97% no kaltas dzelzs līmeņa. Mašīnai ir silikona siltuma gulta, kas izstrādāta ar automātisku izlīdzināšanas sistēmu, kas garantē precīzu kalibrēšanu. Forge1 ir aprīkots ar 0,4 (noklusējuma), 0,6 un 0,8 mm sprauslām visām jūsu drukāšanas vajadzībām.



Veidot apjomu
Būvlaukums mainās atkarībā no izmantoto ekstrūderu skaita. Tas ir 11,8 x 11,8 x 11,8 collas (300 x 300 x 300 mm) viena ekstrūdera drukas režīmam un 10 x 11,8 x 11,8 collas (255 x 300 x 300 mm) divu ekstrūderu drukas režīmam. Šāds lielais apjoms ļauj sērijveidā ražot sarežģītas gala lietošanas detaļas ar uzlabotām mehāniskajām īpašībām, kas noteikti atbildīs maza apjoma ražošanas prasībām.


30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt