29806

Jauns produkts

ANYCUBIC WASH & CURE 3.0

168,19€

Tehniskie dati:


 
Lielāks izmērs uzlabotai jaudai
Salīdzinot ar Anycubic Wash & Cure 2.0, Anycubic Wash & Cure 3 ir iespaidīgs par 100% lielāks tīrīšanas groza tilpums, tagad tas ir 3 litri. Kopējais tīrīšanas kausa tilpums ir palielināts līdz 4 litriem. Tas padara to lieliski piemērotu LCD (gaismā cietējošajiem) 3D printeriem, kuru izmērs ir 7,3 collas vai mazāks. Sacietēšanas izmērs ir palielināts par 15%, līdz 160 x 180 milimetriem, lai pielāgotu lielākus un vairāk modeļu vienai pēcapstrādes sesijai.
 


 
Lokalizēta stiprināšana, vienmērīga sacietēšana
"Inovatīvais Flexicure Gooseneck Light Design" palielina enerģētisko vērtību par 30 000 uW/cm² 1-3 cm apstarošanas diapazonā, ievērojami pastiprinot sacietēšanas efektu tādās smalkās vietās kā modeļu augšdaļa un apģērba apakšmala.
 
Ieviešot pavisam jaunu gaismas lodīšu un lēcu gaismas avota izkārtojumu, Anycubic Wash & Cure 3 sacietēšanas vienmērīgums ir uzlabots par 20% salīdzinājumā ar tā priekšgājēju 2.0. Tas nodrošina rūpīgāku un visaptverošāku visa modeļa sacietēšanu.
 

 
Divslāņu dizains, IPA taupīšana
Divslāņu PP materiāla tīrīšanas grozs ir paredzēts, lai atbalstītu vienlaicīgu tīrīšanu ar platformu. Tam ir divi regulējami augstumi — 100 mm un 165 mm, nodrošinot elastību, lai pielāgotos drukas platformām no 5,9 collu līdz 7,3 collām. Šis dizains palielina IPA lietošanas efektivitāti.
 

 
Vienkārša darbība, klusa un efektīva
Tīrīšanas un cietēšanas divi režīmi, viegli atlasīti ar vienu klikšķi; Uzlaboto Gooseneck gaismas sacietēšanas režīmu var viegli ieslēgt un izslēgt ar vienu klikšķi. Bezgalīgas grozāmās pogas vadība, regulējama no 1 līdz 30 minūtēm pēc vēlēšanās.
 
Izmantojot noslēgtāku konstrukcijas dizainu un programmatūras optimizāciju, tiek samazināti trokšņa traucējumi, kas rodas tīrīšanas un cietēšanas laikā[1], radot klusāku un ērtāku darba vidi.
 

 
Kastē
 

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt