28723

Jauns produkts

3D printeris Raise3D RMF500

Tehniskie dati:

RMF500 ir uzticams, precīzs un elastīgs 3D printeris, kas ražo augstas veiktspējas galapatēriņa detaļas ar atkārtojamību, padarot to par lielisku iespēju mazu partiju ražošanai, kā arī citiem lietojumiem.

Izceltie:
- Ļoti precīza ražošanas atkārtojamība
- Liels ātrums un liels būvniecības apjoms
- Spēja izmantot augstas veiktspējas materiālu

500 RMF
RMF500 tika izstrādāts, lai ļautu Raise3D industriālajiem klientiem paplašināt savu biznesu līdz prasīgākam līmenim, kur viņi lielā ātrumā var precīzi un atkārtoti izgatavot gala lietošanas detaļas, kas izgatavotas no oglekļa šķiedras pastiprināta materiāla.

Ļoti precīza ražošanas atkārtojamība
Ar lineārajiem motoriem RMF500 var izpildīt modeļus ar 0,001 mm precizitāti pa X un Y asīm. Tikmēr tas sasniedz 0,0009765 mm precizitāti pa Z asi. Tā 1 μm slēgtā cikla sinhronā vadība samazina ātruma svārstības līdz ar motora slodzes izmaiņām, vēl vairāk uzlabojot precizitāti.



Liels ātrums un liels būvniecības apjoms
RMF500 ir liels 500 x 500 x 500 mm uzbūves laukums, un tas var sasniegt drukāšanas ātrumu līdz 300 mm/s, kā arī paātrinājumu līdz 2G un kustību līdz 1000 mm/s. Turklāt ar tās neatkarīgo divu ekstrūderu sistēmu (IDEX) ir iespējams veikt 2 drukas darbus vienlaicīgi, padarot RMF500 vēl ātrāku un produktīvāku.

Spēja izmantot augstas veiktspējas materiālu
Raise3D materiālu zinātnieki neatlaidīgi strādāja, lai noteiktu labākos materiālus uzticamai, nepārtrauktai spēcīgu galapatēriņa daļu drukāšanai. Rezultāts ir oglekļa šķiedru pastiprināts kvēldiegs ar lielāku stingrību un zemāku saraušanās koeficientu, tam nav nepieciešama apsildāma kamera, lai izvairītos no deformācijas, kā tas ir ierasts 3D drukāšanā. Tādējādi tiek izveidots daudz efektīvāks printeris, kuram nav jāpatērē tik daudz jaudas, izmantojot 120 W, lai darbinātu vienu hotend. Iegūtās daļas, kas izgatavotas no oglekļa šķiedras pastiprināta kvēldiega, ir vieglas, taču ārkārtīgi izturīgas, padarot tās par potenciāli perfektu alternatīvu metāla daļām.



Nepārtraukta drukāšana
Lai nodrošinātu klientiem bezrūpīgu un nepārtrauktu drukāšanu, RMF500 ir aprīkots ar četrām 2,5 kg īpaši lielām kasetnēm (galveno un papildu, ar komplektiem katrā), kur 3D printeris var automātiski pārslēgties starp galvenajām/papildu kasetnēm, tādējādi samazinot nepieciešamību pēc pastāvīgas iejaukšanās. Pozitīva spiediena mitruma kontrole uztur kameras mitrumu zem 5% relatīvā mitruma.

Izturīga, izturīga konstrukcija
Papildus visām pārējām priekšrocībām RMF500 piedāvā vairāk priekšrocību. Visas RMF500 nesošās konstrukcijas daļas ir izgatavotas no augstas kvalitātes rūdīta tērauda, ​​un maksimālā slodze, ko Z ass var izturēt, ir aptuveni 100 kg. Lineārajai motora piedziņas sistēmai ir zems klīrenss un zemas apkopes prasības. Tiek lēsts, ka Z ass novirzes kļūda ar lielu slodzi visā kustības diapazonā ir par 50% mazāka nekā konkurētspējīgiem produktiem.


30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt