28721

Jauns produkts

3D printeris Raise3D D200-E

Tehniskie dati:

D200-E ir Raise3D atsaistes noņemšanas ierīce. Tas kalpo kā daļa no jaunā MetalFuse risinājuma, kurā ietilpst arī lielformāta metāla 3D printeris Forge1 un S200-C vakuuma aglomerāts. Sistēmas mērķis ir nodrošināt augstu veiktspēju, labāku atkārtojamību, vienmērīgu pēcapstrādi un vides drošību.

Izceltie:
- Augsta veiktspēja
- Uzlabots izdrukas blīvums
- Regulējama mobilitāte
- Videi draudzīgs risinājums

D200-E
Ar 7,87 x 7,87 x 7,87 collu (200 x 200 x 200 mm) darba kameru D200-E nodrošina augstu produktivitāti un izcilu atdalīšanas kvalitāti. Mašīna var sasniegt ātrumu 1,55 mm / h. Tas ir aprīkots ar dažādām viedām funkcijām, piemēram, drošības bloķēšanu, priekšpusē uzstādītu E-stop un aktīvās ogles adsorbcijas iekārtām. Turklāt ierīce lepojas ar mobilitāti un lietotājam draudzīgu dizainu.



MetalFuse sistēma
Lai iegūtu labākus rezultātus, ieteicams izmantot Raise3D D200-E kā MetalFuse sistēmas daļu kopā ar Forge1 3D printeri un S200-C. Tādējādi polimērs tiks noņemts no modeļa katalītiskās atsaistes procesā, kā rezultātā tiks iegūts tīrs metāls ar saistvielas atlikumu. Saķepināšanas process vēl vairāk noņems saistvielu, jo temperatūra ir zemāka par metāla kušanas temperatūru. Tādā veidā produkts sasniedz galīgās cietības un stiprības īpašības.



Katalītiskās atdalīšanas process
D200-E izmanto katalītiskās atdalīšanas procesu, kura pamatā ir skābeņskābe. Tas ir drošs, videi draudzīgs, vienkāršāks nekā apstrāde ar slāpekļskābi un ātrāka nekā šķīdinātāja un termiskā atdalīšana. To var izmantot pat titāna un vara ražošanai. Izmantojot šo metodi, atdalīšanas cikls aizņem daudz mazāk laika (4–12 stundas, nevis 12–72 stundas). Turklāt, ņemot vērā slāņa augstumu, nav ierobežojumu, un polimēra atlikuma ātrums ir mazāks. Izmantojot katalizatoru, var samazināt laika izmaksas par 60% un joprojām iegūt detaļas ar blīvumu līdz 97% no kaltas dzelzs līmeņa, kas ir par 52% vairāk, salīdzinot ar produktiem, kas iegūti, atdalot ar šķīdinātājiem.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt