28950

Jauns produkts

3D printeris FLSUN - Super Racer SR

498,52€

Tehniskie dati:

SR ir jaunākais Delta 3D printeris, ko neatkarīgi izstrādājis FLSUN. Delta printeris ir aprīkots ar daudzām viedām funkcijām, piemēram, automātisko līmeņošanu, kapacitatīvu krāsu skārienekrānu un 4 īpaši klusiem TMC2209 pakāpju draiveriem.

Svarīgākie:
- Liels drukāšanas ātrums
- Kapacitatīvs skārienekrāns
- Automātiskā izlīdzināšana
- Kluss
- Drukāšanas atsākšanas funkcija

Super Racer (SR)

Ātrs drukāšanas ātrums ir tā lielākā priekšrocība. Tā noklusējuma drukāšanas ātrums ir 150 mm/s (apmēram 3–4 reizes lielāks nekā i3 arhitektūrā), un pat tad, ja tas darbojas ar ātrumu 200 mm/s, tā kvalitātes veiktspēja ir laba. Salīdzinot ar citiem parastajiem 3D printeriem, viena un tā paša modeļa drukāšana var ietaupīt aptuveni pusi no drukāšanas laika!

SR izmanto 32 bitu ātrgaitas mātesplati ar četriem TMC 2209, kas instalēti mātesplatē. Tas ir klusāks, stabilāks, un tam ir augstāka drukāšanas precizitāte.



Pilna metāla konstrukcija
Super Racer elegantais pilnībā metāla dizains ne tikai piešķir 3D printerim augstas kvalitātes izskatu, bet arī garantē tīras kustības un mazāku vibrāciju. Divu pārnesumu ekstrūderis nodrošina lielāku griezes momentu, spēcīgāku ekstrūzijas spēku, stabilitāti un izturību.

Vulkānu Hotends
Volcano Hotend ar augstu kausēšanas jaudu ir uzstādīti divi turbo ventilatori un dzesēšanas ventilators, lai novērstu sprauslas aizsērēšanu. Šāds hotend ļauj arī eksperimentēt ar dažādiem sprauslu izmēriem un plūsmas ātrumiem, kā arī būt radošākam un pētnieciskākam 3D drukāšanā.

Lineārās sliedes
Precīza lineārā vadotne ar 10 mm siksnu, augstu stingrību un augstu griezes momentu, zemu trokšņa līmeni un ātru augstas precizitātes soļu motoru garantē ne tikai pietiekamu jaudu, bet arī vēlamo precizitāti pie liela drukāšanas ātruma.



3,5 collu kapacitatīvs krāsu skārienekrāns
3,5 collu kapacitatīvs skārienekrāns ar pārveidotu lietotāja interfeisu un optimizētu darbības loģiku ar lietotāja paradumiem atbalsta 8 displeja valodas, un tam ir funkcija rūpnīcas iestatījumu atiestatīšanai tikai ar vienu pogu.

Atsākt drukāšanu un pavedienu noteikšanu
Pamatojoties uz Marlin 2.0.6. pašu izstrādātā atvērtā koda programmaparatūra atbalsta atsākšanas drukāšanu un kvēldiega sensora funkciju. Drukāšanas projektus, kas tiek pārtraukti, piemēram, strāvas zuduma vai kvēldiega trūkuma dēļ, var viegli atsākt, pateicoties drukāšanas atsākšanas funkcijai un kvēldiega noteikšanai.

Kļūstiet radošs nekavējoties
Printeris tiek piegādāts 90% iepriekš samontēts, tāpēc to var ātri un viegli salikt. Turklāt ātra un precīza automātiskā izlīdzināšana ļauj ātri sākt drukāšanu.



Apsildāmā gulta ar noņemamu stikla plāksni

Pārklātā stikla plāksne un alumīnija plāksne ir piestiprinātas atsevišķi, kas atvieglo tīrīšanu, apkopi un demontāžu. Apsildāmā gulta var tikt uzkarsēta līdz 100 ° C, un tai ir laba adhezīva iedarbība neatkarīgi no tā, vai tā ir PLA vai ABS druka.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt