29517

Jauns produkts

SNAPMAKER J1S

1 582,68€

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Izmantojamais kvēldiega diametrs1,75 mm
Maksimālā sprauslas temperatūra300 ºC
Ekstrūdera tipsTiešā piedziņa
Ieteicamais drukas ātrums Maks350 mm/s (
Apbūves laukums300 mm x 200 mm x 200 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks100 ºC
Veidojiet plāksnes virsmuPEI lapa
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērts vai Slēgts
Kvēldiega kamera slēgta
Ekstrūdera numurs2
Ekstrūdera konstrukcijas tips DualIDEX — neatkarīgi dubultie ekstrūderi
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri401 mm x 539 mm x 464 mm
Kopējais svars22 kg
Apkārtējā darba temperatūra10°C - 35°C
Maksimālais enerģijas patēriņš400 W
spriegumsAC: V
Līdzstrāva: 24 V
Aprīkojums
Avārijas izslēgšana
Durvju bloķēšana drukāšanas laikā
Skārienekrāns
Kamera
Iekšējā atmiņaJā, 1 Gbaits
Savienojums
SD karte
USB ports
Ethernet ports
WLAN
Precizitāte
Slāņa augstums0,05 - 0,3 mm
Piegāde
 

 
Ātra indeksu drukāšana
Salīdzinājumā ar vairāku materiālu vienību uz viena ekstrūdera, IDEX divu materiālu drukāšanai ir nepieciešams mazāk laika pavedienu maiņai un rodas mazāk atkritumu. Turklāt IDEX piedāvā tīrāko divu ekstrūderu risinājumu, kas novērš savstarpēju piesārņojumu.
 
Drukāt paralēli
Uz pusi samaziniet gaidīšanas laiku, divkāršojiet produktivitāti. IDEX ir vienīgā ekstrūzijas sistēma ar diviem atsevišķiem ekstrūderiem, kas neatkarīgi pārvietojas pa X asi, ļaujot vienlaikus palaist divas izdrukas.
 
Kopēšanas režīms : drukājiet divus identiskus objektus vienā piegājienā. Tas ir īpaši piemērots sērijveida drukāšanai, studiju iespējām un entuziastiem. Ja vienā no izdrukām rodas problēma, varat apturēt šo drukāšanu, neietekmējot otru. Šis režīms ir glābiņš solītajai piegādei saspringtā grafikā.
 
Spoguļa režīms : J1 tieši atspoguļo jūsu modeli un izdrukā oriģinālu un spoguļattēlu vienā piegājienā. Simetriskam modelim varat importēt pusi no tā un izdrukāt spoguļa režīmā, lai samazinātu gaidīšanas laiku par 50%, kas ir lieliski piemēroti ātriem melnrakstiem un koncepcijas modeļiem. Tāpat kā kopēšanas režīmā, varat apturēt vienu drukāšanu, neietekmējot otru.
 

 
Vibrāciju kompensācija
J1 nodrošina augstākās klases drukāšanas ātrumu 350 mm/s, vienlaikus nodrošinot augstu izdruku izšķirtspēju. Tas ir iespējams, optimizējot vibrācijas kompensācijas tehnoloģiju. Šī tehnoloģija samazina vibrācijas, ko izraisa liela ātruma kustības, samazinot zvana signālus, lai uzlabotu drukas kvalitāti. Ar maksimālo paātrinājumu 10 000 mm/s², jūs varat efektīvi realizēt mazus modeļus, kas piepildīti ar detaļām.
 
Bezšuvju ekstrūderu pārslēgšana un pagrieziena optimizācija
Dubultās ekstrūzijas drukāšanas laikā nestrādājošais ekstrūderis uzsilst gaidstāves režīmā un sāk drukāšanu uzreiz pēc darba ekstrūdera aiziešanas, ievērojami samazinot gaidīšanas laiku. Iepriekš analizējot ekstrūderu kustības virzienus, J1 var novērst tādas problēmas kā stūra izliekums, nodrošinot labāku drukas kvalitāti stūros.
 

 
Ātrumu nodrošina sarežģīts aparatūras dizains
Viengabala liešana: J1 korpuss sastāv no augšējā rāmja un pamatnes, kas izgatavota no viengabala preslējuma, un četriem alumīnija sakausējuma stieņiem. Virsbūves izgatavošana tikai ar dažām ļoti integrētām detaļām — šī pieeja, ko jau sen izmantojusi automobiļu rūpniecībā, atvieglo montāžas precizitāti. J1 ir tik stingrs un uzticams ar minimālu svārstību un deformācijas iespējamību, ka jūs varat ilgu laiku drukāt lielus projektus vienu pēc otra un iegūt visas izdrukas bezkompromisa kvalitātē.
 
Augstas precizitātes lineārās sliedes : rūpnieciskās kvalitātes lineārās sliedes ir izgatavotas ar CNC slīpēšanu mikronu līmenī, nodrošinot vienmērīgas un vienmērīgas kustības. Ievērojams precizitātes, stingrības un izturības pieaugums, lai jūs varētu izbaudīt ātru, precīzu un vienmērīgu izgatavošanas pieredzi.
 
Alumīnija sakausējuma rāmis : J1 ir mantojis Snapmaker ikonisko pilnībā metāla dizainu, ko lietotāji augstu vērtē tā stingrības un izturības dēļ. Tas nodrošina labāku siltuma izkliedi ar galveno plati un barošanas bloku, kas izkliedēts uz pamatnes, un alumīnija sakausējums ir galvenais materiāls. Visas elektroniskās sastāvdaļas ir labi ieeļļotas, pēc jūsu komandas.
 

 
Breakaway & Dissolbleable balsti
Atbalsta izveide un noņemšana dažkārt var izskatīties kā raķešu zinātne, taču mēs esam izdarījuši aprēķinus jūsu vietā — pastāvīgs atbalsts, tīrs interfeiss, vienkārša noņemšana un minimāla pēcapstrāde, kas nepieciešama, lai saglabātu augstu izmēru precizitāti. Breakaway kvēldiegs nodrošina tādu pašu atbalstu kā parastie materiāli, taču to ir daudz vieglāk noņemt bez papildu pēcapstrādes. J1 atbalsta PVA un citus šķīstošus materiālus. Iemērciet apdruku, un balsti izšķīst, nodrošinot gludu virsmu un izcilu izmēru precizitāti. Ja meklējat sarežģītu ģeometriju, dobas konstrukcijas un izsmalcinātas detaļas, šis ir priekš jums.
 

 
Divu materiālu druka
Vienā izdrukā jūs varat maksimāli izmantot divas rekvizītu kopas. Apvienojiet neilona izturību ar TPU elastību funkcionālajām daļām. Drukāt arī vairāku daļu objektus. Bez montāžas objekts iegūst spēcīgākus starpsavienojumus, padarot to mazāk pakļauti bojājumiem.
 

 
Uzlabota ekstrūdera tehnoloģija
300°C karstie gali: 300°C maksimālā sprauslu temperatūra ir noderīga, drukājot ar augstas temperatūras pavedieniem, piemēram, neilonu, pastiprinātu neilonu un datoru. Ar silikona karstā gala zeķēm, kas novērš siltuma zudumus, pavedieni kūst un uzsilst daudz ātrāk. Aizsērēšanas novēršanas dizains padara plūsmu pēc iespējas vienmērīgāku.
 
Duālā tiešā piedziņa: izcila ekstrūzijas precizitāte, kas palīdz izspiest elastīgus pavedienus, kā arī divu tiešo piedziņu augsta reakcija, lai padarītu nogulsnēšanos ātrāku, vienmērīgāku un precīzāk kontrolētu. Tas ir iebūvēts ar kvēldiega sensoru, lai informētu jūs un apturētu drukas darbu, ja kvēldiegs beidzas, sprausla aizsērējusies un citas novirzes, kuru dēļ kvēldiega ielāde neizdodas.
 

 
Kompakts ekstrūzijas ceļš: unikāla dizaina kompaktais ekstrūzijas ceļš ļauj nevainojami drukāt ar TPU un daudziem citiem elastīgiem materiāliem.
 
Slēgta telpa: tā nodrošina stabilus apkārtējās vides apstākļus, lai veicinātu nemainīgi uzticamu augstas temperatūras materiālu darbību. Piemēram, tas neļauj ABS un daudziem citiem materiāliem deformēties.
 

 
Kalibrēšana veikta vienkārši
Mēs izmantojam elektrisko vadītspēju, lai atrastu divus karstos galus un apsildāmo gultu un izmērītu attālumus starp trim vienībām — radošs risinājums sarežģītai IDEX kalibrēšanai. Šis laika taupītājs ļauj veikt kalibrēšanu 10 minūtēs palīgrežīmā. Atņemot kalibrēšanas karti un sprieduma izsaukumu, tas samazina kļūdas un nodrošina labāku precizitāti.
 
Brīvroku XY nobīdes kalibrēšana: kad abi karstie gali pieskaras apsildāmās gultas kvadrātveida atverei, tas izsūta elektroniskus signālus, lai ieteiktu precīzu to atrašanās vietu, un J1 aprēķina nobīdes starp tām. Pēc tam J1 automātiski kompensē nobīdes drukāšanas laikā, lai nodrošinātu perfektu XY līdzinājumu, kas novērš slāņu nobīdi un uzlabo divu materiālu izdruku izdošanās līmeni. Tas atņem ilgstošo mācīšanās līkni un pasargā jūs no rūpīgas pārbaudes, izmantojot šausmīgi daudz rindu. Pieskarieties sākumam un atlaidieties, lai iegūtu lielāku precizitāti.
 
Gultas izlīdzināšana bez instrumentiem: līdzenas drukas pamatne ir pamats veiksmīgām 3D izdrukām, taču IDEX printeru gultnes izlīdzināšana var būt ļoti laikietilpīga. Izmantojot augsta līdzenuma PEI stikla plāksni, J1 var samazināt izmēru no 3 × 3 (9 punkti) vai 4 × 4 (16 punkti) līdz 3 punktu līmenim bez kompromisiem attiecībā uz līdzenumu un dīkstāves laiku, kas samazinās par 70–80%. Pagrieziet izlīdzināšanas riteni, kā norādīts skārienekrānā, un gulta ir nolīdzināta, lai nodrošinātu pirmā slāņa adhēziju.
 
Viegli pārvaldāma Z nobīdes kalibrēšana: izmantojot elektrisko vadītspēju, J1 var aprēķināt attālumus starp karstajiem galiem un apsildāmo gultu. Tādējādi mēs varējām samazināt kalibrēšanas kartes pārvietošanu uz priekšu un atpakaļ, vienlaikus pielāgojot Z nobīdi. Vienkārši pagrieziet īkšķi, kā norādīts skārienekrānā, un tagad jūs esat Z nobīdes kalibrēšanas guru!
 
Pielāgota PEI stikla plāksne
J1 konstrukcijas plāksne ir izgatavota no stikla ar milzīgu līdzenumu, padarot jūsu pirmo slāni gludu un lipīgu. Spīdīgs stikls vienā pusē un PEI pārklājums otrā pusē, kas veicina dažādu pavedienu saķeri. Plāksni var viegli noņemt, lai tā būtu īpaši parocīga apkopei un drukas noņemšanai.
 

 
Viegli nomainiet karstos galus
Atskrūvējiet abas karstā gala skrūves, salabojiet vai nomainiet karsto galu un nekavējoties atgriezieties pie drukāšanas. Piedzīvojumu cienītājiem, kuri meklē plašākas variācijas un progresīvus lietojumus, mēs piedāvājam vairāku diametru karstos galus no 0,2 mm detaļu precizitātei līdz 0,8 mm ātrākai drukāšanai un rūdītus karstos galus inženiertehniskajiem materiāliem.
 

 
Iebūvēti sprauslu tīrītāji
Notīriet no sprauslām lieko materiālu un apturiet izsūkšanos no tikko aktīvā ekstrūdera, lai atbrīvotu vairāku materiālu izdrukas no traipiem un aukliņām. Ekstrūderis var sākt drukas darbu rindā, negaidot, kamēr tikko aktīvais atdziest. Pārslēgšanās starp ekstrūderiem prasa daudz mazāk laika, vēlreiz samazinot dīkstāves laiku.
 

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt