29811

Jauns produkts

SNAPMAKER RAY 40 W LĀZERGRAVĒTĀJS UN GRIEZĒJS

1 762,24€

Tehniskie dati:

Snapmaker Ray lāzergravētājs un griezējs
Ray ir Snapmakers pirmais atsevišķais 20 W/40 W lāzergravētājs un griezējs, kas aprīkots ar gaisa palīgsistēmu, un tam ir 400 mm x 600 mm liela darba zona. Tas pārmanto Snapmakers raksturīgās rūpnieciskās kvalitātes lineārās sliedes un turpina mūsu ilgstošos centienus ražot augstākās kvalitātes lāzera izstrādājumus.
 

 
40 W un 20 W lāzera jauda
Iegultie staru veidotāji saspiež katras lāzerdiodes lāzera punktu. Pēc tam sadalītājs apvieno astoņu lāzera diožu lāzera starus, izmantojot visprogresīvāko staru apvienošanas tehnoloģiju, tādējādi iegūstot lielāku enerģijas blīvumu un izejas jaudu.
 
Iegūstiet tīrāku griezumu, izmantojot Air Assist
Air Assist var vadīt, izmantojot Luban, tādējādi ietaupot jums grūtības manuāli to ieslēgt vai izslēgt dažādiem slāņiem.
 
Snapmaker raksturīgās rūpnieciskās kvalitātes lineārās sliedes
Kā redzams Artisan sērijā, mēs izmantojam rūpnieciskas kvalitātes lineārās sliedes, lai nodrošinātu minimālu svārstības pat ātrā režīma CNC apstrādē. Tās pašas rūpnieciskās pakāpes lineārās sliedes tiek izmantotas Ray XY asī, lai atbalstītu ātrgaitas kustību un ilgstošu darbību.
 

 
1000+ lietošanai gatavu veidņu Lubānā
Luban nodrošina plašu iepriekš iestatītu veidņu bibliotēku, tostarp parastos modeļus, formas un ikonas, lai jūs dažu minūšu laikā varētu izstrādāt dizainu.
 
400 mm × 600 mm
Ray ir 400 mm × 600 mm liela darba zona. Ar vairāk vietas radīšanai varat realizēt lielus projektus, piemēram, kartes, mēbeļu modeļus un durvju izkārtnes. Cilindrisko kāju var piestiprināt ne tikai mašīnai, bet arī lāzera gultnei, ļaujot strādāt ar lāzera darbu, kura biezums sasniedz 160 mm. Pat biezus priekšmetus, piemēram, ģitāru, var viegli ievietot gravēšanai.
 
1. klases drošības korpuss
Enclosure for Ray var samazināt lāzera bīstamību no 4. klases līdz 1. klasei un novadīt visus dūmus un putekļus ar izplūdes ventilatoru. Korpusa durvju noteikšanas sensors ļauj Ray automātiski apturēt lāzera darbu, kad durvis tiek atvērtas.
 

 
Saderība:
- Snapmaker Ray korpuss
- Gaisa attīrītājs
- 20W / 40W lāzera modulis
- Rotācijas modulis
- Gaidāmais 2 W infrasarkanā lāzera modulis

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt