27044

Jauns produkts

SNAPMAKER 2.0 3-IN-1 3D PRINTER WITH ENCLOSURE-A250T UPGRADED VERSION

1 491,20€

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Maksimālā sprauslas temperatūra275 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsBowden
Apbūves laukums230 mm x 250 mm x 235 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks100 ºC
Celtniecības plāksnes materiālsAlumīnija plāksne
Veidot plāksnes stiprinājumumagnētisks
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmuautomātiski
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērts vai Slēgts
Apsildāma konstrukcijas kamera
Kvēldiega kamera slēgta
Ekstrūdera numurs1
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri530 mm x 624 mm x 507 mm
Kopējais svars14,2 kg
Maksimālais enerģijas patēriņš320 W
spriegumsAC: V
Aprīkojums
Avārijas izslēgšana
Durvju sensors
Durvju bloķēšana drukāšanas laikā
Kvēldiega noplūdes sensors
Drošs strāvas zudumam
Skārienekrāns
Kamera
Savienojums
SD karte
USB ports
Ethernet ports
WLAN
Mākoņu kontrole
Precizitāte
Slāņa augstums0,05 - 0,3 mm
Piegāde
Piegādes kaste830 mm x 680 mm x 350 mm
Piegādes svars40,2 kg

Snapmaker 2.0 — modulārie 3 in-1 3D printeri, kas pilnībā atraisa jūsu radošo potenciālu, sākot no 3D drukāšanas līdz lāzergravēšanai, griešanai un CNC griešanai.
Snapmaker 2.0 ir viedāks, ātrāks, lielāks un jaudīgāks nekā jebkad agrāk. Tā ir jaunas paaudzes 3-in-1 3D printeri, kas ir aprīkoti ar visu nepieciešamo!

3D druka
Snapmaker 2.0 modulārie 3-in-1 3D printeri ir ideāli piemēroti iesācējiem, kuri tikai sāk darbu, hobijiem, kuri dod priekšroku vairāk pielāgotām opcijām, kā arī inženieriem un dizaineriem, kuri vēlas drukāt lielus objektus vai precīzas detaļas ar izcilu drukas kvalitāti.

Lāzergravēšana un griešana
Tradicionālie 3D printeri var drukāt tikai 3D. Jūsu Snapmaker 2.0 ir pilnīgi atšķirīgs. Izmantojot maināmus moduļus, Snapmaker funkcionalitāti var ātri mainīt, tāpat kā mainīt kameras objektīvus. Tagad jūs varat izveidot dažādus skaistus un mākslinieciskus darbus, izmantojot lāzergravēšanu un griešanu.

CNC griešana
Jūs pat varat izmantot Snapmaker 2.0 kā CNC maršrutētāju, lai izveidotu precīzus 2.5D un 3D objektus. Tam ir lielāks darba ātrums un daudz lielāka darbvieta nekā sākotnējam modelim. Tā ir ideāla iekārta, lai paplašinātu jūsu interesi par CNC grebšanu.

3D druka
Snapmaker 2.0 ļauj drukāt gandrīz jebko radošiem projektiem: no parastajām lietojumprogrammām līdz objektiem ar īpašām mehāniskām īpašībām, piemēram, stingrību, izturību un elastību. Snapmaker 2.0 var visu!

3D druka
- PLA
- ABS
- Koksne
- Elastīgs

Lāzergravēšana un griešana
Plašs ikdienas dzīvē sastopamo materiālu klāsts ir ar lāzeru gravējami vai griežami, tostarp papīrs, saplāksnis, āda, akrils, kartons, papīrs, audums un pat pārtika, piemēram, cepumi un kokosrieksti!

Lāzergravēšana un griešana
- Audums
- Āda
- Saplāksnis
- Akrils

CNC griešana
CNC griešana ir ideāli piemērota cietu materiālu precīzai griešanai vai griešanai. Izmantojot Snapmaker 2.0, jūs neierobežosiet plastmasas vai mīksto materiālu iespējas, un saviem radošajiem projektiem varēsiet izmantot šādus materiālus: cietkoksni, PCB, akrilu, POM, oglekļa šķiedras loksnes un daudz ko citu. materiāliem.

CNC griešana
- Valrieksts
- Oglekļa šķiedras loksne
- PCB
- Platāna koksne

Moduļu dizains
Iedomājieties 3D printeri, kuru varat jaunināt un pielāgot. Snapmaker ir vairāk nekā tikai mašīnu sērija. Tā ir jaudīgu moduļu un papildinājumu sistēma tādiem radošiem cilvēkiem kā jūs. Varat izbaudīt daudzas jaunas funkcijas, vienkārši iegūstot jaunus moduļus vai jaunus komplektus.

Liela darbvieta
Snapmaker 2.0 ir trīs modeļi: A150, A250 un A350. Vienā piegājienā varat izveidot lielus prototipus vai vairākus mazākus objektus. A350 nodrošina vislielāko uzbūves apjomu, kura izmēri ir 320 x 350 x 330 mm.

Papildinājumi
Kā novatorisks Snapmaker īpašnieks varat vēl vairāk uzlabot savu radošumu, izmantojot plašu papildinājumu klāstu, lai personalizētu savu Snapmaker 2.0. Lielākam lietojuma līmenim drīzumā būs pieejami korpusi, gaismas, rokrats, avārijas apturēšanas poga un kamera.

Spēcīgs kontrolieris
Snapmaker 2.0 var atbalstīt dažādas instrumentu galviņas, papildinājumus, lineāros moduļus un daudz ko citu, izmantojot tikai vienu kontrolleri. Liels iemesls, kāpēc mēs to varam darīt, ir tas, ka esam inovatīvi pieņēmuši CAN (Controlled Area Network) kopnes paplašināšanu, tehnoloģiju, ko plaši izmanto automašīnu automatizācijā. Kontrolieris ir jaunināts ar universālajiem portiem, vairāku portu adapteriem un CAN centrmezglu, lai pievienotu papildu CAN kopnes portus.

Nākotnes paplašināšanās
Snapmaker 2.0 ir modulārs, un to var pārveidot par dažādām iekārtām ar daudzām iespējām. To var jaunināt ar gaidāmo jaudīgāko lāzera moduli, rotējošo moduli (piemērojams A250, A350), garāku lineāro moduli un pat trešās puses vārpstas saderības pakotni! Mūsu mērķis ir ieviest modularitāti tik vietu taupošā, bet pilnībā pabeigtā mašīnā, lai jūs atrastu savu ieguldījumu tā vērts.

3-in-1 programmatūra
Mūsu 3-in-1 programmatūra ir īpaši izstrādāta jūsu Snapmaker iekārtām. Viena un jaudīga programmatūra visiem jūsu uzdevumiem. Pēdējo pusotru gadu laikā tas ir atkārtoti izmantots 18 versijās, pievienojot tādas funkcijas kā vairāku modeļu drukāšana/gravēšana/griešana/grebšana, SVG rediģēšana, reljefa izgriešana un vairāku valodu atbalsts. Izmantojot ātras iterācijas, esam iekļāvuši daudzus populārus pieprasījumus no mūsu kopienas.

Wi-Fi savienojamība
Izmantojot Wi-Fi funkciju un USB portu, varat pievienot savu Snapmaker 2.0 jebkurai konfigurācijai jūsu ērtībai. Varat augšupielādēt dizainus, izmantojot Wi-Fi vai USB zibatmiņas disku, un drukāt, nospiežot vienu pogu. Turklāt varat atjaunināt programmaparatūru, izmantojot Wi-Fi tieši.

Viedais skārienekrāns
Tradicionāli tādas iekārtas kā 3D printeri, lāzera griezēji un CNC maršrutētāji nepievērsa pietiekamu uzmanību HMI (cilvēka mašīnas interfeisam). Snapmaker 2.0 ir aprīkots ar viedu skārienekrānu, kas vienkāršo ikdienas projektu darbplūsmu, ļaujot pārvaldīt visbiežāk izmantotos uzdevumus tieši no skārienekrāna. Līdzīgi kā viedtālrunim, arī šis 5 collu (720 x 1280 pikseļu) kustīgais skārienekrāns ir aprīkots ar četrkodolu A7 CPU @ 1,1 GHz, kas darbojas operētājsistēmā Android OS. nodrošinot vienmērīgu un ātru saskarni.

Jaudas zuduma atjaunošana
Jums vairs nav jāuztraucas par strāvas padeves pārtraukumiem. Snapmaker 2.0 var automātiski noteikt strāvas zudumu un pēc tam atsākt tieši no vietas, kur tas tika pārtraukts. Jūs varat atgūt jebkuru projektu un visu laiku iegūt perfektus drukāšanas/gravēšanas/griešanas/grebšanas rezultātus.

Viegli montējams
Ja jūs uzbūvējat lietu, jūs zināt lietu. Darbīga 3D printera izveide izklausās kā biedējoša perspektīva, nemaz nerunājot par lāzera griezēja vai CNC maršrutētāja izveidi. Mēs esam veiksmīgi pārliecinājuši cilvēkus, ka viņi varētu salikt mūsu oriģinālo modeli 20 minūšu laikā pirmajā mēģinājumā. Šoreiz mēs esam ļoti pārliecināti, ka jums patiks sava Snapmaker 2.0 izveides process, un jūs atklāsit, ka šis ir labākais komplekts, ko jebkad esat salicis.

Pilnīgi metāls
Snapmaker 2.0 mēs vēl vairāk palielinājām metāla dizaina robežas. Gan kontrollera panelī, gan strāvas adapterī tagad tiek izmantoti alumīnija sakausējuma korpusi labākai siltuma izkliedēšanai; oriģinālie POM veltņi ir modernizēti uz tērauda veltņiem, lai nodrošinātu lielāku nestspēju un stingrību.

Labi izgatavots
Aviācijas un kosmosa kvalitātes alumīnija sakausējumi pēc vairākām apstrādes darbībām tiek izgatavoti precīzās, uzticamās Snapmaker moduļu daļās. Katrs ražošanas process tiek stingri kontrolēts, un katra daļa ir rūpīgi izgatavota. Snapmaker 2.0 ne tikai izskatās izcili, bet arī pastāvīgi nodrošina augstu veiktspēju.

Augstas precizitātes
Snapmaker 2.0 ļauj augstas precizitātes datora vadītiem rīkiem viegli piekļūt katram galdam. Integrējot tikai augstākās kvalitātes komponentus, tam ir augsta precizitāte un atkārtojamība, kas ļauj 3D drukāt, iegravēt un griezt objektus augstā izšķirtspējā.

3D druka
Auto-LevelingBed izlīdzināšana ir grūts process, īpaši nepieredzējušiem lietotājiem. Lai vienkāršotu procesu, esam pievienojuši automātiskās izlīdzināšanas funkciju. Tas nozīmē, ka jūs katru reizi drukāsiet uz izlīdzinātas apsildāmas gultas ar tikko pievienoto indukcijas sensoru.
Kvēldiega noplūdes atjaunošana
Uzlabota dzesēšanas sistēma
Elastīga platforma

Lāzergravēšana un griešana
Iebūvētā kamera Iebūvētā kamera ļauj priekšskatīt dizainu ar jebkuru materiālu, ko izmantojat. Jūs varat rediģēt savu dizainu un precīzi novietot to tieši tur, kur vēlaties. Tas, ko jūs redzat, ir tas, ko jūs saņemat!
Ātrāka gravēšana
Alumīnija režģa galds

CNC griešana
ER11 ColletSnapmaker 2.0 piedāvā pilnībā modernizētu CNC moduli. Jaunā standarta ER11 Collet garantē labāku koncentriskumu, kas nodrošina ātrāku CNC griešanas ātrumu un lielāku pakāpienu uz leju. Tas atbalsta arī vairāk nekā simts griešanas un griešanas uzgaļus.
Atkritumu dēļu un fiksācijas komplekti
Putekļu izturība



Kas iekļauts
• Lineārie moduļi
• 3D drukāšanas modulis
• Lāzergriešanas modulis (1600mW, iebūvēta kamera)
• CNC griešanas modulis (ER11 Collet)
• Kontrolieris (Cortex-M4 procesors)
• 5 collu viedais skārienekrāns (Android OS, četrkodolu A7 centrālais procesors) @ 1,1 GHz)
• Magnētiska apsildāma gulta ar noņemamu drukas lapu
• Alumīnija režģa galds
• Atkritnes un skavu komplekts
• Snapmaker 3-in-1 programmatūra
• PLA kvēldiegs (1 kg spole)

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt