29043

Jauns produkts

ANYCUBIC PHOTON MONO X 6KS

388,41€

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Sveķu drukas tehnoloģijaUV LCD
Sveķu UV gaismas tipsMatricas UV gaismas avots
Sveķu displeja veidsvienkrāsains LCD
Sveķu displeja izšķirtspēja X5760 pikseļi
Resin Displeja izšķirtspēja Y3600 pikseļi
Sveķu displeja izšķirtspēja34 µm
Ieteicamais drukas ātrums Maks60 mm/h (
Apbūves laukums122 mm x 196 mm x 200 mm
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmumanuāla izlīdzināšana
Procesa laikā izveidojiet kameruSlēgts
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri260 mm x 290 mm x 417 mm
Kopējais svars5,8 kg
Maksimālais enerģijas patēriņš80 W
spriegumsAC: V
Aprīkojums
Avārijas izslēgšana
Skārienekrāns
Kamera
Savienojums
SD karte
USB ports
Ethernet ports
Precizitāte
Piegāde



Fotons Mono X 6Ks
Photon Mono X 6Ks ir atjaunināta Photon Mono X 6k versija. Tāpat kā tā priekšgājējs, Photon Mono 6Ks piedāvā lielu drukas apjomu un augstu izšķirtspēju. Pateicoties uzlabotajam LightTurbo matricas gaismas avotam, kas samazina optisko slāņu rakstus un režģa līnijas, Photon Mono X 6Ks nodrošina augstākas kvalitātes izdrukas.

Uzlabots un precīzs
Mono X 6Ks izmanto 9,1 collas 6K augstas izšķirtspējas vienkrāsas ekspozīcijas ekrānu ar izšķirtspēju līdz 5760*3600 pikseļiem, nodrošinot asāku un smalku detaļu prezentāciju, ko atbalsta augsta kontrasta attiecība 380:1.

Ekrāna aizsardzība
Printeris ir aprīkots ar augstas gaismas caurlaidības plēves aizsargplēvi pret skrāpējumiem, kas efektīvi aizsargā ekrānu no nodiluma un skrāpējumiem, vienlaikus nodrošinot drukāšanas precizitāti. Iekļauts viens bezmaksas papildu gabals vieglai nomaiņai.



Liels drukas izmērs
Drukāšanas izmērs 195,84 x 122,4 x 200 mm (LWH) nodrošina maksimālo drukas apjomu 4,76 l, nodrošinot vairāk izdruku vienā reizē.

Asas un smalkas detaļas
Uzlabotais Anycubic LightTurbo matricas gaismas avots un augstas precizitātes teksturētā optiskā lēca nodrošina stabilu un vienmērīgu paralēlu gaismas avotu, efektīvi noņemot optiskos slāņus un režģa līnijas un veidojot gludu un smalku modeļa virsmu. Drukāšanas ātrums sasniedz 15-60 mm/h, savāciet visus savus modeļus vēl ātrāk.

 
Stabilā divlīniju Z-ass sliede un tās ļoti nodilumizturīgie POM pretatstarpes uzgriežņi ierobežo Z ass stabilitāti līdz mikronu līmenim, efektīvi novēršot drukas slāņus un nodrošinot visas drukas detaļas.



Lielāka drukāšanas pieredze
Lāzergravētā tehnika, ko izmanto drukāšanas platforma, izceļas ar smilšu strūklu ar platformas līdzenumu un adhēziju, ievērojami samazinot kritienus un deformācijas un nodrošinot vēl lielāku panākumu līmeni.

Jaunināts Slicer Professional un bezmaksas
Jauninātā bezmaksas pašu izstrādātā griešanas ierīce Anycubic Photon Workshop 3.0 sniedz jums vēl labāku griešanas pieredzi štancēšanas, atbalsta, apvalku un izkārtojuma kārtošanā. Vienkāršotā lietotāja saskarne atvieglo sagriešanu. Jaunā modeļa labošanas funkcija arī palīdz palielināt drukāšanas panākumu līmeni.



Produktu saraksts


30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt