28175

Jauns produkts

ZORTRAX M200 PLUS & HEPA COVER

Tehniskie dati:

- Zortrax M200 Plus 3D printeris
- HEPA vāks
- Strāvas kabelis
- SD karte un USB SD karšu lasītājs
- Z-Suite programmatūra (bezmaksas tiešsaistes instalēšana)
- Pamata Lietošanas instrukcija
- 1 Z-UltraT Ivory kvēldiega spole
- Kvēldiega virzošā caurule
- Drošības cimdi un brilles
- Griešanas nazis un skalpelis
- Alens Kīss
- Sprauslas atslēga un sprauslas adata
- Knaibles
- Lāpstiņa un pincete
- Servisa smērviela
 
Zortrax M200 Plus & Hepa vāciņš
Zortrax M200 Plus — mērogojama piedevu ražošana ar savienotām 3D printeru fermām
Paplašiniet savas 3D drukāšanas iespējas ar Zortrax M200 Plus 3D printeri. Ērti pārvaldiet vairākas ierīces, izmantojot Wi-Fi un Z-SUITE sagriešanas programmatūru. Palieliniet savu ģeneratīvo ražošanu tagad, izmantojot vairākus Zortrax M200 Plus vienlaikus. Pārraugiet progresu, izmantojot iebūvēto kameru. Neatkarīgi no tā, vai tas ir paredzēts rūpnieciskai ražošanai vai prototipu veidošanai, M200 Plus 3D printeris piedāvā ievērojamu izmēru precizitāti un integrētās Zortrax ekosistēmas konsekvenci. Sagatavojieties piedevu ražošanai tūlīt.
 
Galvenās produkta īpašības Plus:
- Integrēts Wi-Fi modulis – automātiska bezvadu programmaparatūra
- Novatoriska Z-Suite 2 griešanas programmatūra
- Palieliniet savu piedevu ražošanu
- Iebūvēts skārienekrāns un kamera
- Uzlabots ekstrūderis elastīgu pavedienu apstrādei
- Kvēldiega noteikšana – vienkārša materiāla nomaiņa
- Trešās puses un Z kvēldiegu izmantošana Zortrax
 
Wi-Fi modulis
Izveidojiet Zortrax M200 Plus 3D printeru bezvadu tīklus un pārsūtiet failus, izmantojot Wi-Fi. Jums nav jāpārsūta 3D izdrukas, izmantojot mūsu USB zibatmiņas SD karti. Vienkārši pārsūtiet to pa gaisu.
 
Materiāla beigu noteikšana
Jūsu 3D izdrukas neizdevās, jo trūka kvēldiega? Neuztraucieties, kad materiāls beigsies, 3D drukāšana tiks automātiski apturēta. Zortrax M200 Plus ir aprīkots ar materiāla noteikšanas sensoru.
 
Uzlabota dzesēšanas sistēma
Ekstrūdera dzesēšanas sistēma ir uzlabota, lai garantētu visaugstāko efektivitāti. Ar šo jauninājumu kvēldiegs tiks uzkarsēts tikai tur, kur tam vajadzētu izkust.
 
Iebūvēta kamera
Skatieties 3D drukāšanas procesu savā datorā. Tagad jūs varat attālināti vadīt savas 3D izdrukas, vienkārši izmantojot iebūvēto kameru, lai uzraudzītu ražošanas procesu.
 
Lietotājam draudzīgs dizains
Zortrax M200 Plus ir uzlabots 3D printeris. Tas ir gatavs augstas kvalitātes 3D drukāšanai uzreiz pēc izņemšanas. Vienkārši pievienojiet un atskaņojiet 3D drukāšanu, nav nepieciešama montāža vai lāpīšana. Viegli atlasiet pieejamās opcijas, pieskaroties ikonām iebūvētajā skārienekrānā. Varat arī priekšskatīt 3D modeļus tieši ekrānā. Turklāt saskarni var uzlabot, izmantojot automātiskus programmaparatūras atjauninājumus, izmantojot Wi-Fi. Papildus failu pārsūtīšanai bezvadu režīmā varat izmantot jebkura veida USB atmiņas ierīci.
 
3D Printing Cloud — 3D printeru tīkls
Ja ir pievienots Zortrax M200 Plus, jūsu dators kļūst par gudras, uzticamas piedevu ražošanas vadības centru. Zortrax M200 Plus instalētais Wi-Fi modulis piedāvā piemērotu alternatīvu failu pārsūtīšanai starp datoru un 3D printeri. Šim 3D printerim ir arī Ethernet savienojums, tāpēc varat to viegli un ļoti stabili savienot ar tīklu.
 
Savienot
Wi-Fi modulis ļauj savienot ierīces kopā, veidojot ražošanas tīklus, kas gatavi tikt galā ar vērienīgākajiem projektiem. Ja nepieciešams, palieliniet ražošanas apjomu.
 
Pārvaldīt
Ērti pārvaldiet visus savus 3D printerus no datora ekrāna. Sadaliet darbu starp ierīcēm, lai to ātri pabeigtu. Ja jums nepieciešama neliela apjoma ražošana, vienkārši pievienojiet vairāk Zortrax M200 Plus 3D printeru.
 
Pārbaudiet
Paļaujieties uz viedajām funkcijām, piemēram, kvēldiega galu noteikšanu, modernizētu ekstrūderi, konstrukcijas platformu un kameru bezriska 3D drukāšanai. Jūs pieredzēsit pilnīgi jaunu lietotāja pieredzi.
 
Z-SUITE 2 galvenās funkcijas
Wi-Fi modulis
Izveidojiet 3D printeru bezvadu tīklus un pārsūtiet failus, izmantojot Wi-Fi un Ethernet.
 
Projekti ar cilnēm
Strādājiet pie daudziem projektiem vienlaikus.
 
Augsta Zortrax materiālu profilu kvalitāte
Izmantojiet Zortrax Ecosystem 3D drukas materiālus, lai maksimāli palielinātu savu 3D izdruku kvalitāti.
 
Ārējo materiālu atbalsts
Elastība — programmatūra ļauj eksperimentēt ar trešo pušu pavedieniem.
 
Materiālu klāsts
Zortrax M200 Plus ir savietojams ar visiem M sērijas 3D printeriem pieejamajiem pavedieniem. Turklāt uzlabotais ekstrūderis ļauj 3D drukāt ar Z-SEMIFLEX materiālu.
Pieejamie materiāli: Z-ABS, Z-HIPS, Z-ULTRAT, Z-PETG, Z-GLASS, Z-ESD, Z-PLA Pro, Z-ASA Pro, Z-PCABS, Z-SEMIFLEX
 
Z-SEMIFLEX
Spēcīgs un elastīgs.
 
Z-SEMIFLEX ir daļēji elastīga termoplastiska plastmasa, kas var saliekties, nelūstot, ja uz tās virsmu tiek pielikts spēks. Materiāls, kas piedāvā gan noturību, gan elastību, ir lieliska izvēle lieljaudas elastīgām daļām.
 
Z-ULTRAT, Z-PETG
Izturība un izturība.
 
Lieliska izturība padara Z-ULTRAT par ideālu kvēldiegu funkcionāliem prototipiem. Savukārt Z-PETG ir izturīgs pret sāļiem, skābēm un sārmiem. Abi materiāli nodrošina 3D izdruku kvalitāti līdzvērtīgu izstrādājumiem ar iesmidzināšanu.Z-ASA Pro, Z-PLA Pro
 
Liela stingrība.
 
UV izturīgs Z-ASA Pro ir ideāls materiāls izmantošanai ārpus telpām. No otras puses, Z-PLA Pro piedāvā lielisku stingrību un izturību, gandrīz bez deformācijas.
 
Z-ABS, Z-HIPS
Spēks un precizitāte.
 
ABS bāzes pavedieni ir izturīgi pret karstumu un ķīmiskām vielām. Šīs materiāla īpašības padara tos par perfektu izvēli dažādu veidu funkcionāliem prototipiem, kurus var 3D drukāt vairākās krāsās.
 
Iegādājieties Zortrax M200 Plus 3D printeri, lai izbaudītu integrētu un mērogojamu piedevu ražošanu.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt