28178

Jauns produkts

ZORTRAX INKSPIRE 2

4 716,58€

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Sveķu drukas tehnoloģijaUV LCD
Sveķu UV viļņa garums405 nm
Sveķu UV gaismas tipsUV-LED
Sveķu displeja veidsvienkrāsains LCD
Sveķu displeja izšķirtspēja50 µm
Apbūves laukums192 mm x 120 mm x 280 mm
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri320 mm x 380 mm x 660 mm
Kopējais svars27,8 kg
Apkārtējā darba temperatūra20°C - 40°C
Maksimālais enerģijas patēriņš340 W
spriegumsMaiņstrāva: 100 V240 V (50–60 Hz)
Aprīkojums
Avārijas izslēgšana
Skārienekrāns
Savienojums
USB ports
Ethernet ports
WLAN
Mākoņu kontrole
Precizitāte
Piegāde
 
Inkspire 2
 

 
Viegls dzinējs
UV LED gaismas avots 405nm. Patentēta gaismas diožu matrica un gaismas sadalījums garantē vienmērīgu UV starojumu visā konstrukcijas platformā un augstu katra pikseļa optisko precizitāti neatkarīgi no tā, cik daudz platformas ir aizpildītas. Līdz ar to var sasniegt tādu pašu augstu izmēru precizitāti gan konstrukcijas platformas centrā, gan malās. Pateicoties šai patentētajai tehnoloģijai, Inkspire 2 garantē augstākās mehāniskās un termiskās īpašības izdrukām, kas izgatavotas ar profesionāliem sveķiem no pasaulē vadošajiem ražotājiem, piemēram, BASF vai Henkel.
 
UV pārklājums
UV pārklājums efektīvi aizsargā pret sveķu pakļaušanu ārējiem UV gaismas avotiem un samazina tvaiku emisiju vidē.
 
Izveidojiet platformas noņemšanas mehānismu un sveķu pilēšanu
Konstrukcijas platformu var noņemt un piestiprināt atpakaļ tajā pašā pozīcijā. Montāža ļauj atstāt konstrukcijas platformu leņķiskā stāvoklī, kas nodrošina sveķu pilēšanu pēc drukāšanas.
 
Kalibrēšana
Būvēšanas platforma ir rūpnīcā kalibrēta, kas nozīmē, ka Inkspire 2 ir gatavs darbam, izņemts no kastes. Ja nepieciešams, lietotājs var arī kalibrēt printeri, ievērojot vienkāršu GUI rokasgrāmatu. Kalibrēšanas process ir balstīts uz 3 platformas skrūvju regulēšanu.
 
Sveķu Vat
Aprīkots ar vieglu noņemšanas un piestiprināšanas sistēmu, kas atvieglo pozicionēšanu, kā arī sistēmu, kas uzlabo FEP membrānas darbību.
 
Sveķu līmeņa kontroles sistēmas komponenti:
- Sveķu sūknis. Pateicoties automātiskajai sveķu padeves sistēmai, Inskpire 2 var pārnest vairāk sveķu tieši no pudeles, ja tvertnē esošā daudzuma nav pietiekami, lai pabeigtu izdruku. Sveķu pudeles var viegli piestiprināt pie sūkņa un ievietot tam paredzētā turētājā.
- Sūknis darbojas abos virzienos. Nav nepieciešams noņemt sveķu tvertni, lai pārnestu sveķu daudzumu atpakaļ uz pudeli. Sūknis to var izdarīt automātiski.
- Sveķu tīrītāja mehānisms saglabā optimālu dispersiju sveķos. Tvertnē strādājošais tīrītājs novērš nogulsnēšanos sveķos, kas bieži rodas sarežģītākos fotopolimēros ilgāku izdruku laikā. Stikla tīrītāja ātrums tiek pielāgots katram Inkspire 2 kalibrētajam sveķim.
- Sveķu līmeņa sensors. Ievietots sveķu tvertnē, sensors pastāvīgi mēra, cik daudz sveķu ir palicis. Vienmērīga sveķu līmeņa uzturēšana zināmā mērā atrisina skābekļa inhibīcijas problēmu, kas neļauj fotopolimēriem sacietēt.
- Sveķu pudeles masas sensors. Sensors papildina sveķu tvertnē ievietoto sensoru un mēra, cik daudz sveķu ir palicis turētājā ievietotajā pudelē. Abu sensoru rādījumi nosaka, cik daudz sveķu kopumā ir pieejams pašreizējai izdrukai. Pudeļu turētājs ir paredzēts, lai pielāgotos populārākajiem sveķu pudeļu dizainiem.
 
Ja Inkspire 2 konstatē, ka nav pietiekami daudz sveķu, lai pabeigtu izdruku, tas informē lietotāju ar atbilstošu ziņojumu ekrānā. Ja drukāšanas laikā sveķi beigsies, process tiks automātiski apturēts.
 
Drošība
Pateicoties atjauninātajām Inkspire 2 drošības funkcijām, drukāšana tiks automātiski apturēta, kad tiks konstatēts strāvas padeves pārtraukums, un atsāksies no tās pašas vietas, kad strāvas padeve atkal būs ieslēgta. Printerim ir arī sveķu līmeņa kontroles sistēmas, kā arī iebūvēti oglekļa un Hepa filtri, lai ierobežotu lietotāja pakļaušanu sveķu dūmiem.
 
Cits
Ierīces skalošanas un tīrīšanas funkcijas, kas regulējamas programmaparatūrā, regulējamas kājas, lai nodrošinātu vienkāršu printera izlīdzināšanu uz virsmas.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt