27741

Jauns produkts

ZORTRAX ENDUREAL + ENDUREAL STACIJA

Tehniskie dati:

- 3D printeris
- Endureāla stacija
- Z-SUITE
- Sākuma komplekts
- Apkopes komplekts
- Modeļa materiāla spole
- Atbalsta materiāla spole
- Augstas temperatūras modeļa materiāla spole
- Augstas temperatūras atbalsta materiāla spole
- USB atmiņas karte
 
Zortrax Endureal + Endureal stacija
Komplektā iekļauts: 1x Zortrax Endureal 3D printeris 1x Zortrax Endureal Station
 
Augstas temperatūras polimēru apstrāde
Zortrax Endureal ir rūpnieciska iekārta, kas paredzēta augstas temperatūras polimēru*, piemēram, Z-PEEK, Z-PEI 1010, Z-PEI 9085, apstrādei. Šādiem materiāliem ir nepieciešama ļoti augsta ekstrūzijas temperatūra, bet tiem ir lieliskas mehāniskās īpašības, kas ir salīdzināmas ar metālu sakausējumiem. Z-PEI 9085 ir aviācijas un kosmosa kvalitātes polimērs, ko izmanto, lai izveidotu liesmu slāpējošus elementus lidmašīnu interjerā. Tas ir viens no nedaudzajiem 3D drukas materiāliem, kas atļauts lietošanai Starptautiskajā kosmosa stacijā. Z-PEI 9085 var drukāt ar atdalāmām atbalsta konstrukcijām dubultās ekstrūzijas režīmā.
 
Trīs termiskās zonas
Strādājot ļoti augstā temperatūrā, Endureal ir trīs termiski ekranētas zonas. Pateicoties šim termiskajam ekranējumam, ekstrūderis un kvēldiega kabeļi tiek turēti vidē, kas nepārsniedz 50 ° C, pat ja kamera tieši zem tiem tiek uzkarsēta līdz 200 ° C. Trešā termiskā zona ir kvēldiega kamera, kurā kvēldiegi tiek uzglabāti optimālā temperatūrā. temperatūra un mitrums.
 
Augsta lietotāja apkalpojamība
Zortrax Endureal ir izstrādāts tā, lai tas būtu ērti lietojams lietotājam. Visas galvenās sastāvdaļas, piemēram, ekstrūderi, hotend vai sprauslas, var ātri nomainīt uz vietas, neatceļot garantiju. Apkopes komplektā, kas tiek piegādāts kopā ar printeri, ir visas nepieciešamās detaļas un palīgmateriāli, lai nodrošinātu nepārtrauktu darbību. Vairumā gadījumu nav jāgaida, līdz iejauksies kvalificēts servisa personāls.
 
Uzlabota siltuma vadība
Temperatūra katrā termiskās apstrādes stadijā, kas polimēram jāiziet Zortrax Endureal, var būtiski ietekmēt drukātā modeļa mehāniskās īpašības. Tāpēc lietotājs var precīzi noteikt temperatūru trīs svarīgos punktos, ti, ekstrūzijas vietā, konstrukcijas platformā un drukas kamerā. Tādā veidā Endureal var ātri noregulēt, lai tas darbotos ar lielāko daļu tirgū esošo augstas temperatūras polimēru, kā arī eksperimentāliem vai pēc pasūtījuma izgatavotiem materiāliem, kas pieejami nelielos daudzumos.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt