29682

Jauns produkts

CREALITY ENDER-3 V3

523,93€

Tehniskie dati:


 
Episks efektivitātes lēciens
Ender-3 V3 var drukāt 12 reizes ātrāk nekā parasts i3 stila 3D printeris, kas ir jauns etalons gultām. Kustības sistēma ir daudz vieglāka un ātrāka ar X un Z motoriem, kas piestiprināti pie pamatnes. X un Z ass ir savienotas kopā kā viens, ļaujot diviem augsta griezes momenta motoriem darboties unisonā ātrai reakcijai. Un Ender-3 V3 drukā ātrāk un labāk, izmantojot Creality Hyper PLA pavedienus.
 
Maksimālais drukas ātrums: 600 mm/s
Maksimālais paātrinājums: 20000mm/s2
 
XZ siksnas spriegošana, pilnībā automatizēta
Ender-3 V3 XZ zobsiksnas tiek nospriegotas automātiski. Jostu izslīdēšana vai iestrēgšana kļūst par pagātni.
 
Precīza Z ass, mazāk šūpošanos
Pateicoties precīziem lineārajiem stieņiem un zobsiksnām, Z-ass var pozicionēt precīzāk nekā jebkad agrāk. Tas nozīmē minimālu Z joslu jūsu 3D izdrukās.
 

 
Augstākās klases tiešās piedziņas ekstrūderis
Tiešā ekstrūdera komplektu uzlabo atbalsta atspere un lodveida virzulis, kas ir vairāk nekā 1000 h ekstrūzijas laikā. Sprausla un siltuma bloķētājs ir apvienoti, lai bloķētu karstuma šļūde un nodrošinātu vieglu nomaiņu. Tikmēr uzgalis ir pārklāts ar rūdītu tēraudu, lai pārliecinoši tiktu galā ar oglekļa augstas stiprības inženierpavedieniem. Turklāt 60 W keramiskais sildītājs apņem hotend, kas spēj pilnībā izkausēt ABS, PETG, PLA-CF un citus augstas temperatūras pavedienus.
 
Jaunā ekstrūdera struktūra
- Sānu atspere, kas stiprina izspiežamo zobratu saķeri.
- Lodveida virzulis, kas nofiksē ekstrūdera sviru vietā.
- Pulvermetalurģijas svira, grūti deformējama, saglabājot ekstrūzijas spēku.
 

 
60 W Hotend sildītājs, kas nodrošina pilnu jaudu
Hotendu ieskauj jaudīgs keramikas sildītājs. Tas var pilnībā izkausēt ABS, PETG un citus augstas temperatūras pavedienus lidojuma laikā.
 
Trīsmetāla uzgalis "Unicorn", ātri nomaināms
Izturīgā vara sprausla ar tērauda galu ir integrēta ar titāna sakausējuma siltuma pārtraukumu. Tas bloķē siltuma šļūdei un to var ļoti viegli nomainīt.
 

 
Estētika integrēta ar stabilitāti
Gan portāls, gan pamatne ir viens alumīnija sakausējuma gabals, kas izgatavots ar integrētu spiedlējumu. Ar mazāku skrūvju un šuvju skaitu Ender-3 V3 ir neticami ciets un stabils. Malas un stūri ir mīkstināti ar nelielām izliekumiem, lai Ender-3 V3 izskatās viengabalaināks un elegantāks.
 
Divi ventilatori tūlītējai modeļa dzesēšanai
Divi ventilatori, kas atrodas drukas galviņas priekšpusē un aizmugurē, ātri un vienmērīgi atdzesē tikko izdrukāto daļu. Vējš ir nokarens, deformējies vai stīgas. Turklāt drukas galviņu ventilatoriem tiek izmantota dinamiskā balansēšana, lai samazinātu vibrācijas.
 

 
Vairāk funkciju ar Ender-3 V3:
- Ātrā montāža: Ender-3 V3 ir pieejams ļoti iepriekš saliktos moduļos. Pat pirmais 3D printera lietotājs to var salikt 10 minūšu laikā.
- Automātiskā kalibrēšana: pieskarieties un dodieties prom. Automātiskā kalibrēšana visu sagatavo jums. Nav jāvelk papīrs vai jāgriež skrūves.
- HD skārienekrāns: 4,3 collu ekrāns nodrošina netraucētu skārienjutīgu reakciju. Ar HD izšķirtspēju tas parāda temperatūras izlīdzināšanas procesu un modeļa priekšskatījumu, izmantojot kustību grafiku.
- Elastīga teksturēta PEI plāksne: PEI pārklājums padara to lipīgu pie modeļiem, kas apdrukāti no dažādiem materiāliem. Atsperu tērauda pamatne ļauj atbrīvot modeļus ar nelielu izliekumu.
 

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt