29068

Jauns produkts

CREALITY K1

634,04€

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Izmantojamais sprauslas veidsK1
Izmantojamais kvēldiega diametrs1,75 mm
Maksimālā sprauslas temperatūra300 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsTiešā piedziņa
Apbūves laukums220 mm x 220 mm x 250 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks100 ºC
Veidojiet plāksnes virsmuLīmējoša loksne
Celtniecības plāksnes materiālsElastīga tērauda plāksne
Veidot plāksnes stiprinājumumagnētisks
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmuautomātiski
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērts vai Slēgts
Apsildāma būves kamera
Kvēldiega kamera slēgta
Ekstrūdera numurs1
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri355 mm x 355 mm x 480 mm
Kopējais svars13,2 kg
Maksimālais enerģijas patēriņš350 W
spriegumsMaiņstrāva: 100 V240 V (50–60 Hz)
Aprīkojums
Avārijas izslēgšana
Hepa filtrs
Kvēldiega noplūdes sensors
Drošs strāvas zudumam
Skārienekrāns
Kamera
Savienojums
SD karte
USB ports
Ethernet ports
WLAN
Mākoņu kontrole
Precizitāte
Slāņa augstums0,1 - 0,35 mm
Piegāde
Piegādes kaste415 mm x 415 mm x 550 mm
Piegādes svars15,4 kg
 

 
K1 – ātruma karalis
K1 ar savu satriecošo ātrumu izraisīs cilvēku dedzību 3D drukāšanai. Ātrs ātrums samazina drukāšanas laiku un palielina efektivitāti. Tas patērē mazāk enerģijas vienai un tai pašai produkcijai, tādējādi ir videi draudzīgāks. Pats galvenais, tas koncentrējas uz tīro radīšanas prieku.
 
Ātri, episkā veidā
Traki 600mm/s. K1 ir 12 reizes ātrāks nekā parastais FDM 3D printeris. Sēdiet cieši, lai izbaudītu elpu aizraujošu ātrumu.
 
Vienmēr drukājiet pilnā ātrumā
Ar 20000 mm/s² paātrinājumu K1 paātrinās līdz 600 mm/s tikai 0,03 sekundēs, nodrošinot pilnu ātrumu 90% drukāšanas laika.
 

 
Izveicīga iestatīšana ātrumam
K1 apvieno izveicīgo Core XY ar 190 g vieglu drukas galviņu, lai samazinātu kustības inerci. Veikls un ātrs.
 
32 mm³/s plūsma pilnā sprādzienā
Jauns keramikas sildītājs, kas aptver visu hotend. Tas uzsilst līdz 200 ℃ 40 sekundēs un uzreiz izkausē pavedienu. Divu pārnesumu tiešais ekstrūderis, kas nodrošina 50N spēcīgu ekstrūzijas spēku. Hotend ar titāna sakausējuma termopārklājumu un vara sakausējuma sprauslu, kas darbojas ar spīdīgām krāsām līdz pat 300 ℃.
 

 
Modeļa dzesēšana ar diviem ventilatoriem
Liels ventilators uz drukas galviņas ar gaisa kanāliem tieši atdzesē modeli. 18 W papildu ventilators korpusa kamerā uzlabo arī dzesēšanas efektu.
 
Modelis sacietē, pirms var notikt stīgas un deformācijas. Tas nodrošina tiltus un pārkares bez atbalsta.
 

 
Creality Print 4.3 ar Speed ​​Genes
Jaunākajā pašu izstrādātajā griešanas ierīcē Creality Print 4.3 ir iekļauti bagātīgi sākotnējie iestatījumi un tas racionalizē griešanas procesu 3 vienkāršos posmos. Vēl labāk, tas atbalsta ātrdarbīgu drukāšanu ar mainīgu līnijas platumu, loka ceļu utt.
 
Speedy Creality OS un aparatūra
K1 izmanto viedo Creality OS. Tam ir vienkāršs lietotāja interfeiss, un tas sinhronizē datus un komandas ar datoru, tālruni, mākoņa un pievienojumprogrammu moduļiem. Jautrais divkodolu 1,2 GHz centrālais procesors nodrošina vieglu ātrdarbīgu drukāšanu. 8G ROM saglabā līdz 400 modeļu failiem un nodrošina ātru rakstīšanu un lasīšanu.
 

 
K1 funkcijas:
- Ātri uzkarsējošs sildvirsmas: alumīnija sakausējuma sildvirsma vienmērīgi un ātri izplata siltumu. Tas sasniedz 60°C tikai 180s.
- Elastīga konstrukcijas plāksne: lipīga un karstumizturīga, tā labi darbojas ar plašu pavedienu klāstu. Smalki matēta virsma padara modeļa dibenu smalku un gludu. Saliekams ātrai drukas noņemšanai.
- Pašpārbaude ar vienu pieskārienu: veiciet pieskārienu, un K1 veiks ekstrūdera, sildītāja, kameras (pēc izvēles), ventilatora, izlīdzināšanas utt. pašpārbaudi. Displejā tiks parādīts paziņojums par jebkuru konstatēto novirzi. Tādējādi lietotāji var droši turpināt darbu bez aizķeršanās.
- Automātiskā izlīdzināšana brīvroku režīmā: Siltuma gultnē ir iestrādāts virkne deformācijas sensoru, lai radītu precīzu izlīdzināšanas sietu. Viss process notiek pats pēc drukāšanas sākuma. Jums nav nepieciešams pacelt pirkstu vai pievērst uzmanību.
 
Savienota un bezrūpīga vadība
K1 var drukāt, izmantojot USB disku vai WiFi. Izmantojot tīkla savienojumu, K1 var vadīt vai uzraudzīt* attālināti no Creality Print vai Creality Cloud APP/WEB. Klasteru vadība ir atļauta arī tad, ja daudzi K1 printeri ir tiešsaistē. Kad drukāšana ir pabeigta vai notiek neparasti, uz jūsu tālruni vai datoru tiks nosūtīts paziņojums. Vairs nav cieša skatīšanās.
 

 
Stingri stāviet pretī ātruma izaicinājumam
Vienkorpusa alumīnija sakausējuma rāmis K1 ir apstrādāts ar CNC, lai tas būtu precīzs un stingrs. Tas nodrošina vienmērīgu drukāšanu lielā ātrumā. Un drukas kvalitāte visu laiku ir lieliska.
 
Nav zvana lielā ātrumā
G-sensors drukas galviņā mēra ātrgaitas drukāšanas rezonanses frekvences un automātiski noregulē printeri, lai to mazinātu. Uz izdrukas vairs nav redzami spoguļi vai zvana.
 
Maiga tekstūra bez Z joslas
Uzlabotā Z ass ar precīzāku pozicionēšanu efektīvi samazina Z joslu. Tekstūra nekad nav bijusi tik smalka.
 


30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt