30168

Jauns produkts

CREALITY K1C

701,80€

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Izmantojamais kvēldiega diametrs1,75 mm
Maksimālā sprauslas temperatūra300 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsTiešā piedziņa
Ieteicamais drukas ātrums Maks600 mm/s (
Apbūves laukums220 mm x 220 mm x 250 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks100 ºC
Veidojiet plāksnes virsmuPEI
Celtniecības plāksnes materiālsElastīga tērauda plāksne
Veidot plāksnes stiprinājumumagnētisks
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmuautomātiski
Procesa laikā izveidojiet kameruSlēgts
Apsildāma būves kamera
Kvēldiega kamera slēgta
Ekstrūdera numurs1
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri355 mm x 355 mm x 482 mm
Kopējais svars12,4 kg
Maksimālais enerģijas patēriņš350 W
spriegumsMaiņstrāva: 100 V240 V (50–60 Hz)
Aprīkojums
Avārijas izslēgšana
Hepa filtrs
Kvēldiega noplūdes sensors
Drošs strāvas zudumam
Skārienekrāns
Kamera
Savienojums
SD karte
USB ports
Ethernet ports
WLAN
Mākoņu kontrole
Precizitāte
Slāņa augstums0,1 - 0,35 mm
Izšķirtspēja0,1 mm
Piegāde
Piegādes kaste428 mm x 428 mm x 567 mm
Piegādes svars16 kg
 
Radošums K1C
Balstoties uz atzītā Creality K1 panākumiem, K1C ir slēgts Core XY FDM printeris, kas spēj darboties līdz 600 mm/s. Izstrādāts, lai konkurētu ar nozares labākajiem 3D printeriem, K1C nosaka jaunu standartu ar savu pilnībā metālisko hotend, modernizēto motoru sistēmu un novatorisko konstrukcijas plāksni. K1C iespējas pārsniedz PLA, tas ir īpaši optimizēts oglekļa šķiedras kvēldiega izmantošanai, C K1C apzīmē oglekli. Turklāt K1Cs hotend var sasniegt un uzturēt temperatūru līdz pat 300 grādiem pēc Celsija, un tā tiešās piedziņas sistēma ir izstrādāta, lai ārkārtīgi prasmīgi apstrādātu oglekļa šķiedras pavedienu.
 
Jauns metāla ekstrūdera komplekts
Ekstrūderis ir labi uzlabots, lai cieši satvertu kvēldiegu, neatslābstot. Tikmēr vara sprausla ar tērauda galu ir integrēta ar titāna sakausējuma karstumizturi, lai bloķētu karstuma slīdēšanu un nodrošinātu ātru nomaiņu.
 
Izmantojiet CF pavedienus
Ar 300 ℃ karstumu un rūdīta tērauda sprauslas galu K1C var izmantot ar oglekļa šķiedru pildītus pavedienus, lai drukātu 3D modeļus ar izcilu mehānisko izturību un lielu izturību pret nodilumu un deformāciju.
 

 
Bez vibrācijas lielā ātrumā
K1C var drukāt pat 600 mm/s, taču joprojām izvairās no vibrācijas. Metāla rāmis ir ļoti izturīgs, jo tajā ir integrētas preslietas detaļas ar mazākām šuvēm un savienojumiem. Drukas galviņu ventilatori ir dinamiski līdzsvaroti, lai nodrošinātu rotāciju bez kratīšanas, atdzesējot hotend un 3D izdruku. Turklāt G-sensors drukas galviņā atceļ rezonansi ar ievades veidošanu. Tādējādi jūsu izdrukas netiks pakļautas zvana signālam vai spokiem.
 
Klusais režīms un gaisa attīrītājs
Ikreiz, kad vēlaties klusumu, vienkārši pārslēdzieties uz klusuma režīmu, kur troksnis ir mazāks par 45 dB, un tas ir tikpat skaļš kā grāmatas lappušu pāršķiršana. Tikmēr iebūvētais aktīvās ogles filtrs attīra savienojumus un daļiņas, kas rodas no izkausētiem pavedieniem. Tādējādi lietotāji var būt pārliecināti dzīvot un strādāt dienu un nakti vienā un tajā pašā vietā ar savu K1C.
 

 
AI atbalstīta lietotāja pieredze
K1C ir iepriekš samontēts plug and play. Tikai ar vienu pieskārienu automātiskā kalibrēšana tiek izlīdzināta un viss pārējais ir gatavs jums. Vairs nav kaitinošu papīra testu. Iekļautā AI kamera var uzraudzīt drukāšanu jūsu vietā un aktīvi brīdinās jūs, ja rodas kļūda. Tas ir lieliski piemērots arī uzraudzībai un filmēšanai ar intervālu. Turklāt, ja atsevišķas drukas pakešdrukā neizdodas, varat to vienkārši izslēgt no partijas.
 
Creality Print & Creality Cloud
Creality Print griezējam ir gudra dzesēšana, optimāla ievilkšana, plāni koku balsti un datu droša drukas saimniecības pārvaldība. Tikmēr Creality Cloud piedāvā lielu skaitu bezmaksas 3D modeļu un mākoņdrukas brīvību.
 
Patīkams gaiss drukāšanas laikā
Iebūvētais aktīvās ogles filtrs efektīvi attīra savienojumus un daļiņas, kas rodas no izkausētiem pavedieniem. Varat būt pārliecināti, ka ar to dienu un nakti paliksit vienā telpā.
 

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt