22997

Jauns produkts

ULTIMAKER S5

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Izmantojamais kvēldiega diametrs2,85 mm
Maksimālā sprauslas temperatūra280 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsBowden Bondtech divpiedziņas pārnesumi
Apbūves laukums330 mm x 240 mm x 300 mm
Divu ēku apgabals330 mm x 240 mm x 300 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks140 ºC
Veidot plāksnes stiprinājumuskava
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmukapacitatīvs sensors
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērts vai Slēgts
Ekstrūdera numurs2
Ekstrūdera konstrukcijas tips DualDivgalva ar elektronisku pacelšanas sistēmu
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri495 mm x 585 mm x 780 mm
Kopējais svars20,6 kg
Apkārtējā darba temperatūra15°C - 32°C
Maksimālais enerģijas patēriņš500 W
spriegumsAC: V
Aprīkojums
Kvēldiega noplūdes sensors
Skārienekrāns
Kamera
Savienojums
USB ports
Ethernet ports
WLAN
Precizitāte
Slāņa augstums0,02 - 0,6 mm
Piegāde
 
Ultimaker S5 — rūpnieciskais FDM 3D printeris jūsu darbvirsmai
Ultimaker S5 ir galddatora FDM 3D printeris jūsu birojam. Tam ir liels ēkas apjoms un tas var precīzi un rūpnieciskā kvalitātē ražot komponentus . Ultimaker S5 ir īpaši izstrādāts, lai ražotu rūpnieciskas kvalitātes 3D drukāšanu biroja vidē — uz jūsu galda. Šim 3D printerim ir augsta lietojamības pakāpe. Profesionālais FDM 3D printeris to panāk, izmantojot daudzas funkcijas un uzlabojumus. Ievērojama izmaiņa salīdzinājumā ar Ultimaker 3 ir pilnkrāsu skārienekrāns . Tas nodrošina intuitīvu darbību un vienkāršu iestatīšanu. Tas arī sniedz detalizētu informāciju par jūsu Ultimaker 5S statusu. Vēl viena svarīga priekšrocība ir palielinātais ēkas apjoms un viedā 3D drukas gulta. Tam ir stikla plāksne , un nākotnē to var aprīkot ar pārklātu alumīniju. Tas garantēs jums vēl lielāku materiālu klāstu. Kvēldiega sensors ļauj viegli un vienmērīgi nomainīt palīgmateriālus , un kopā ar Ultimaker kvēldiegu tas garantē augstu ražošanas kvalitāti un uzticamību. Tas ir īpaši svarīgi rūpnieciskajai 3D drukāšanai.
 
Galvenās produkta īpašības:
- Ļoti liela ēkas platība: 330 x 240 x 300 mm
- Rūpniecisko piedevu ražošanas kvalitāte jūsu rakstāmgaldam
- Augsta uzticamība
- Optimizēts PLA, Tough PLA, neilonam, ABS, CPE, CPE+, personālajam datoram
- TPU 95A, PP, PVA kvēldiegs
- Skārienekrāns
- FDM 3D printeris
- Uzlabota augsto tehnoloģiju materiālu būvniecības platforma tiks izlaista 2018. gada rudenī
 
Paaugstināta uzticamība
Šis 3D printeris pārsteidz ar savu milzīgo uzticamību. Lai gan Ultimaker priekšteču modeļiem ir augsta ražošanas kvalitātes un uzticamības pakāpe. Ar 5S Ultimaker atkal pacēla latiņu un radīja rūpniecisku 3D printeri.
 
Viedās funkcijas
Ultimaker S5 ir visas Ultimaker 3 funkcijas. Tas ietver arī papildu optimizācijas, lai nodrošinātu vēl uzticamāku piedevu ražošanu. Galvenais uzlabojums ir tā sauktais kvēldiega plūsmas sensors. Tas kontrolē materiāla papildināšanu un ziņo lietotājam, tiklīdz ir nepieciešams jauns materiāls. Šim nolūkam jūsu 3D drukāšana tiks apturēta. Pēc tam jūs varat nemanāmi turpināt .
 
Kvēldiega padeve ir arī pielāgota, lai vieglāk un ātrāk pievienotu mašīnai jaunus palīgmateriālus. Ergonomiska bloķēšanas svira padevējā Ultimaker S5 aizmugurē ļauj viegli nomainīt kvēldiegu vai uzpildīt. Papildus stilīgajam korpusam S5 pirmo reizi no rūpnīcas piedāvā slēgtu priekšpusi ar krāsaina stikla durvīm. Tie nodrošina optimālu ēkas telpas temperatūru un gaisa plūsmu. Strāvas adapteris tika uzstādīts 3D printera iekšpusē. Tas padara iespējamu vienkāršu un vienveidīgu uzstādīšanu plauktu sistēmās.
 
Lielāka ēkas platība
Ultimaker S5 piedāvā daudz vietas . Apvienojumā ar dubultās ekstrūzijas ekstrūderi un ūdenī šķīstoša atbalsta materiāla izmantošanu šis ir absolūti unikāls pārdošanas punkts tirgū. Īstenojiet savu lielo komponentu sarežģītas ģeometrijas jau tagad. Turklāt Ultimaker reaģē uz klientu prasībām pēc vairāku komponentu vienību paralēlas 3D drukāšanas. Izmantojiet šo 3D printeri daudzās pielietošanas jomās, lai atvērtu turpmākas pielietojuma iespējas 3D drukāšanai.
 
Milzīgs 3D drukāšanas apjoms
Ēkas kamerai ir 330 x 240 x 300 mm korpusa tilpums . Drukas gulta tiek piegādāta no mājas ar stikla virsmu. Tas ir sevi pierādījis daudzos citos Ultimakers. Nākotnē Ultimaker plāno optimizētu būvniecības platformu no 2018. gada rudens. Varat arī izmantot savu Ultimaker S5 ar īpaši plakanu, anodēta alumīnija drukas gultni. Tas ļauj 3D drukāt vēl vairāk dažādu materiālu. Vēlams, lai šī drukas gulta būtu piemērota rūpnieciskiem materiāliem, piemēram, ABS, CPE + vai PC.
 
Augsta pieejamība un lielāka elastība
Viegli maināmie drukas serdeņi nodrošina, ka Ultimaker S5 ir jauns sprauslas iestatījums tikai dažās sekundēs. Ekstrūderi un 3D printeri var viegli apkopt, un tas ir gandrīz bez instrumentiem. Tā 11,9 cm skārienekrāns ļauj intuitīvi vadīt 3D printeri. Turklāt tas nodrošina visus nepieciešamos datus visu procesu un iestatījumu optimālai kontrolei. Jebkura darbība, neatkarīgi no tā, vai tā ir apkope, 3D drukāšana vai vienkārša kvēldiega maiņa, tiek atbalstīta ar augstas izšķirtspējas attēliem un detalizētiem aprakstiem.
 
Lieliska lietotāja pieredze
Ultimaker S5 izstrādes laikā īpaša uzmanība tika pievērsta lietotāja pieredzei. Pat ja jūs nekad iepriekš neesat izmantojis 3D printeri, varat nekavējoties sākt ar profesionālo S5. Pabeidziet papildu apdari ar rūpnieciskās 3D drukas kvalitāti.
 
Ātri ātri nomainiet sprauslas
Izmantojiet to liela materiāla daudzuma apstrādei. Ražo ar maināmām sprauslām dažādos diametros (0,25 / 0,4 / 0,8 mm). To nodrošina apsildāmā apdrukas gulta un maināmās drukas plāksnes, kas sevi jau ir pierādījušas. Nākotnē tirgū parādīsies vēl viena jauna 3D drukas plāksne, kas ļaus jums ražot augstas veiktspējas 3D drukas materiālus.
 
Iegādājieties Ultimaker S5 3D printeri tagad rūpnieciskai piedevu ražošanai uz sava galda.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt