28833

Jauns produkts

ULTIMAKER S7

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Izmantojamais kvēldiega diametrs2,85 mm
Maksimālā sprauslas temperatūra280 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsBowden
Apbūves laukums330 mm x 240 mm x 300 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks140 ºC
Veidojiet plāksnes virsmuPEI lapa
Celtniecības plāksnes materiālsElastīga tērauda plāksne
Veidot plāksnes stiprinājumumagnētisks
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmukapacitatīvs sensors
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērts vai Slēgts
Apsildāma būves kamera
Kvēldiega kamera slēgta
Ekstrūdera numurs2
Ekstrūdera konstrukcijas tips DualDivgalva ar elektronisku pacelšanas sistēmu
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri495 mm x 585 mm x 800 mm
Kopējais svars29,1 kg
Apkārtējā darba temperatūra15°C - 32°C
Maksimālais enerģijas patēriņš500 W
spriegumsAC: V
Aprīkojums
Avārijas izslēgšana
Hepa filtrs
Durvju bloķēšana drukāšanas laikā
Kvēldiega noplūdes sensors
Kvēldiega aizsērēšanas sensors
Skārienekrāns
Kamera
Savienojums
USB ports
Ethernet ports
WLAN
Precizitāte
Slāņa augstums0,02 - 0,6 mm
Piegāde
 
UltiMaker S7
Jaunais UltiMaker S7 ir izstrādāts, lai atvieglotu lietotājus, piedāvājot augstu kvalitāti, ērtu lietošanu un augstu produktivitāti. UltiMaker S7 nodrošina pirmo pareizo drukāšanu, uzlabojot drukas kvalitāti un drukāšanas panākumu līmeni, ko nodrošina konsekventāka temperatūras pārvaldība no integrētā gaisa pārvaldnieka, vienas durvis un vienmērīgāks temperatūras sadalījums uz elastīgās iebūvētās plāksnes. Automātiskā gultas slīpuma kompensācijas funkcija ar induktīvajiem sensoriem drukas galviņā nodrošina uzticamu pirmā slāņa adhēziju, nodrošinot labākus drukāšanas panākumus. Ar PEI pārklājumu elastīgā konstrukcijas plāksne pielīp plašākam materiālu klāstam un ļauj Ultimaker materiālus drukāt bez līmes, vienlaikus ļaujot viegli noņemt izdrukas. 3D drukāšana un drukas noņemšana nekad nav bijusi tik vienkārša! Automātiskās izlīdzināšanas funkcija, nomainot konstrukcijas plāksni, automātiskā gultnes slīpuma kompensācija un konstrukcijas plāksnes noteikšana, palīdz samazināt lietotāja kļūdas iestatīšanas laikā, vienlaikus atvieglojot iesācējiem profesionālās 3D drukāšanas sākšanu. Ultimaker S7 lielais drukas apjoms ļauj drukāt lielas lietojumprogrammas, vienlaikus nodrošinot arī elastību, ievietojot lielāku izdruku skaitu mazo sēriju ražošanai. Ātri nomaināmā elastīgā konstrukcijas plāksne nodrošina ātru pāreju ražošanas vidē.
 

 
Jaunā un uzlabotā S7 galvenās iezīmes
Jaunais UltiMaker S7 ir aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām, tajā ir integrēts gaisa pārvaldnieks, elastīga konstrukcijas plāksne un pilnībā automātiska gultas izlīdzināšana. Tātad jūs varat vieglāk un uzticamāk drukāt augstas kvalitātes detaļas un modeļus 3D — no pirmā slāņa līdz pēdējam.
 
Galvenās šī printera funkcijas ietver:
- Elastīga konstrukcijas plāksne
- Integrēts gaisa vadītājs
- Drukas galviņa ar induktīvo sensoru
- Drukas galviņas uzticamība
- 1080p kamera
- 2,4 un 5 GHz Wi-Fi
- Materiālu saderība
- Drukas failu saderība
- Ātra iestatīšana un ērta ievadīšana
 
Elastīga konstrukcijas plāksne
Elastīgā tērauda konstrukcijas plāksne ļauj viegli un bez instrumentiem noņemt 3D drukātās detaļas, tādējādi ļaujot atiestatīt UltiMaker S7 daļējā laika, kas tam nepieciešams. 25 magnēti un 4 tapas droši notur plāksni ideālā stāvoklī, ļaujot darboties ar vienu roku. Sensors neļauj sākt drukāšanu bez konstrukcijas plāksnes. Un elastīgās plāksnes PEI pārklājums samazina vajadzību pēc līmes vai veidot plākšņu adhēzijas struktūras dažiem materiāliem.
 

 
Integrēts gaisa vadītājs
Integrētais Air Manager klusi filtrē izplūdes gāzes no katras UltiMaker S7 izdrukas. Šis process ir neatkarīgi pārbaudīts, lai noņemtu līdz pat 95% īpaši smalko daļiņu.* Tas arī pilnībā aptver konstrukcijas kameru. Šīs un vienas stikla durvis atstāj mazāk atstarpju, lai uzlabotu iekšējās temperatūras stabilitāti un drukas kvalitāti, vienlaikus sniedzot jums brīvību novietot printeri jebkur – pat blakus atvērtiem logiem vai HVAC sistēmām.
 

 
Drukas galviņa ar induktīvo sensoru
3D izdrukas izdodas vai neizdodas to pirmā slāņa dēļ. Jaunais UltiMaker S7 induktīvais sensors vairāk nosaka nelielas konstrukcijas plāksnes topogrāfijas izmaiņas ar mazāku troksni, palielinot precizitāti. Gultas slīpums tiek kalibrēts rūpnīcā un tiek automātiski uzturēts, tādējādi novēršot īkšķa skrūvju nepieciešamību un lietotāja kļūdu iespējamību. Kopā tie ļauj jums sākt drukāt un doties prom — labāk nekā jebkad agrāk par perfektu pirmo slāni.
 
Drukas galviņas uzticamība
Pārveidotajā drukas galviņā ir sensors, kas var agrāk noteikt iespējamos plūdus. Tajā ir iekļauti arī spēcīgāki magnēti, lai nodrošinātu, ka drukas serdes durtiņas paliek aizvērtas, un apgriezts priekšējais ventilators, lai samazinātu vajadzību pēc tīrīšanas un apkopes.
 
1080p kamera
Izdrukas pārbaude attālināti, izmantojot UltiMaker Digital Factory, nekad neizskatījās labāk. Jaunā 1080p kamera UltiMaker S7 ir uzstādīta augstāk, lai nodrošinātu labāku skatu uz pirmajiem slāņiem
 

 
2,4 un 5 GHz Wi-Fi
UltiMaker S7 pievieno 5 GHz Wi-Fi saderību, kas novērš traucējumus, lai uzlabotu tīkla stabilitāti, tādējādi nodrošinot uzticamāku bezvadu signālu. Tas ir īpaši noderīgi uzņēmumiem, kas atļauj savienojumus tikai caur 5 GHz joslu.
 
Materiālu saderība
Ja varat vienkārši noklikšķināt un drukāt ar vairāk nekā 280 materiāliem, 3D drukāšanas lietojumprogrammu iespējas kļūst neierobežotas. Šos materiālu profilus (tostarp inženiertehniskos, kompozītmateriālus un pārstrādātus pavedienus) to ražotāji un lietotāji šajā jomā ir pārbaudījuši tūkstošiem stundu.
 
Drukas failu saderība
UltiMaker S7 tika izveidots, paturot prātā saderību. Tas nozīmē, ka, ja jums pieder UltiMaker S5, visa jūsu digitālā S5 drukas failu bibliotēka darbosies nevainojami ar S7 — bez pārgriešanas.
 
Ātra iestatīšana un ērta ievadīšana
No izņemšanas līdz ieslēgšanai UltiMaker S7 instalēšana aizņem apmēram 30 minūtes. Vienkārši skenējiet QR kodu uz kastes un izpildiet jaunā digitālā izpakošanas rokasgrāmatā norādītās darbības. Tādējādi ir viegli sākt augstas kvalitātes detaļu un modeļu 3D drukāšanu no īpašumtiesību pirmās dienas.
 
Maksimālā savienojamība
UltiMaker S7 ir jūsu vārteja uz visu UltiMaker platformu. Piekļūstiet visiem rīkiem, kas nepieciešami, lai sāktu 3D drukāšanu — droši pārvaldiet un pārraugiet savas izdrukas, izmantojot UltiMaker Digital Factory, uzlabojiet savas zināšanas par 3D drukāšanu, izmantojot e-mācību kursus UltiMaker akadēmijā, un izvēlieties no simtiem materiālu un spraudņu, izmantojot UltiMaker Marketplace.  

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt