28650

Jauns produkts

ULTIMAKER PVA REMOVAL STATION

Tehniskie dati:

Ultimaker PVA noņemšanas stacija
Padariet sarežģītu dizainu drukāšanu ātrāku un vienkāršāku. Ultimaker PVA noņemšanas stacija ātri un efektīvi izšķīdina atbalsta materiālu, samazinot operatora laiku un palielinot produktivitāti.
 
Noņemiet PVA līdz pat 4x ātrāk
Liela ātruma ūdens cirkulācija, ko darbina magnētiskais rotors, noņem PVA līdz pat četrām reizēm ātrāk nekā nekustīgs ūdens pat no grūti sasniedzamiem dobumiem. Tātad jūsu detaļas ir pēcapstrādes un gatavas lietošanai pēc iespējas ātrāk.
 
Mazas piepūles, augstāka produktivitāte
Ultimaker PVA noņemšanas stacijai ir nepieciešamas tikai dažas minūtes operatora laika vienai izdrukai ar minimālu apkopi. Vienkārši nospiediet sākuma pogu, ļaujiet tai veikt savu darbu un paņemiet izdruku, kad tā ir gatava.
 

 
Galvenās iezīmes:
Ar rotoru darbināma ūdens cirkulācija: izvēlieties 100 vai 225 apgr./min cirkulāciju atkarībā no jūsu daļas trausluma. Ik pēc divām minūtēm rotors maina virzienu, lai vienmērīgi piespiestu ūdeni pret modeli.
 
Izdrukas ir drošas un iegremdētas: skalošanas grozs notur jūsu izdruku vietā un pilnībā iegremdē izdruku, kamēr tās izšķīst, un pēc tam paceļas, lai bez traucējumiem iztukšotu un noņemtu drukas.
 
Viegli pārraudzīt progresu: caurspīdīgs, apgaismots konteiners ļauj viegli sekot līdzi PVA noņemšanas procesam un redzēt, kad jūsu daļa ir gatava. Turklāt piesātinājuma indikators parāda, kad jāatsvaidzina ūdens.
 

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt