24317

Jauns produkts

ULTIMAKER S3

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Izmantojamais kvēldiega diametrs2,85 mm
Maksimālā sprauslas temperatūra280 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsBowden Bondtech divpiedziņas pārnesumi
Apbūves laukums230 mm x 190 mm x 200 mm
Divu ēku apgabals230 mm x 190 mm x 200 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks140 ºC
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmukapacitatīvs sensors
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērts vai Slēgts
Ekstrūdera numurs2
Ekstrūdera konstrukcijas tips DualDivgalva ar elektronisku pacelšanas sistēmu
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri394 mm x 489 mm x 637 mm
Kopējais svars14,4 kg
Apkārtējā darba temperatūra15°C - 32°C
Maksimālais enerģijas patēriņš350 W
spriegumsMaiņstrāva: 110 V–240 V (50–60 Hz)
Aprīkojums
Kvēldiega noplūdes sensors
Skārienekrāns
Kamera
Savienojums
USB ports
Ethernet ports
WLAN
Precizitāte
Slāņa augstums0,02 - 0,6 mm
Piegāde
 
Uzticamība. Tas darbojas ģimenē
Lai Ultimaker S3 būtu S-line nosaukuma cienīgs, tam bija daudz kas jāsasniedz. Tā lielajam brālim Ultimaker S5 varētu būt tikai 18 mēneši. Taču tas jau ir ieguvis vairākas balvas un kļuvis par ikdienas vadītāju tūkstošiem inženieru un dizaineru visā pasaulē. Funkcionālu prototipu, ražošanas palīglīdzekļu un gala lietojuma daļu izveide — ja globāliem zīmoliem ir nepieciešama pilnīga 3D drukāšanas pieredze ar gandrīz neierobežotu materiālu izvēli, viņi ir izvēlējušies Ultimaker S5. Bet ja jūsu uzņēmums nav pasaulē slavens zīmolu ar atbilstošu pētniecības un attīstības budžetu? Ko darīt, ja jūsu darba vietā ir vieta tikai mazākiem 3D printeriem? Vai arī, ja šī ir pirmā reize, kad domājat par iekšēju 3D drukāšanu un jums ir nepieciešama izturīga iekārta, kuru ir viegli lietot? Tad Ultimaker S3 ir paredzēts jums. Mēs esam izmantojuši daudzas no Ultimaker S5 labākajām funkcijām. un apvienoja tos mazākā, lētākā ierīcē. Ultimaker S3 nodrošina tādu pašu augstas kvalitātes, kompozītmateriālam gatavu dubulto ekstrūzijas kvalitāti, ar tādu pašu tirgū vadošo uzticamību un lietošanas vienkāršību — tikai ar mazāku konstrukcijas tilpumu (230 x 190 x 200 mm vai 9,1 x 7,4 x 7,9 collas).
 
3D drukāšanas veiktspēja, uz kuru varat paļauties
No paša sākuma katra Ultimaker S3 detaļa ir izstrādāta un izgatavota, lai nodrošinātu S-line drukas kvalitāti, kādu jūs sagaidāt. Ultimaker S3 iekšpusē jūs atradīsiet:
- Pastiprināti padeves riteņi izgatavoti no pārklāta, rūdīta tērauda. Tie nodrošina nodilumizturīgu 3D drukāšanu augstas stiprības daļām, izmantojot stikla vai oglekļa šķiedras kompozītmateriālus (ja savienots pārī ar Ultimaker drukas kodolu CC Red)
- Divu pavedienu plūsmas sensori , kas palielina drukāšanas panākumu līmeni. Ja jums beidzas kvēldiegs, viņi aptur drukāšanu un brīdina, lai pievienotu jaunu spoli
- Uzlabota aktīvā izlīdzināšana , kas nodrošina vieglu un uzticamu pirmā slāņa saķeri. Sāciet drukas darbu un turpiniet darbu, pateicoties precīzai konstrukcijas laukuma zondēšanai un Z-augstuma konstrukcijas plāksnes kompensācijai katra drukas darba sākumā
- Augstas precizitātes stepper draiveri , kas ņemti tieši no Ultimaker S5. Šie augstas precizitātes draiveri ir klusāki nekā Ultimaker 3 un darbojas uzticamāk, lai pastāvīgi nodrošinātu augstas kvalitātes izdrukas.
- Stingrs printera rāmis samazina nelielas vibrācijas (vai zvana signālus) drukāšanas laikā, lai uzlabotu kopējo drukas kvalitāti
- Viena stikla durvis ar magnētisko aizbīdni nodrošina kontrolētāku būvēšanas vidi un samazina deformācijas vai atslāņošanās risku
- Optimizēts iekšējais dizains , kas ļauj gan dubultajām ekstrūzijas sprauslām sasniegt visu konstrukcijas laukumu, gan saglabā augstu uzbūves apjoma un izmēra attiecību
- Iekšējā barošanas avota dēļ nav nepieciešams atbrīvot vietu barošanas blokam. Tas arī atvieglo iestatīšanas procesu visos S-line 3D printeros
 
Nevainojama integrācija ar jūsu darbplūsmu
Mēs esam padarījuši visus darba ar Ultimaker S3 aspektus ātru un vienkāršu. Pateicoties nemanāmai programmatūras un aparatūras savstarpējai pārejai, tas palīdz izvairīties no ārpakalpojumu izmantošanas, nodrošinot visaptverošu risinājumu, kas viegli uzlabojas un integrējas ar jūsu iekšējo mājas ražošanas darbplūsma. Piemēram, ārpakalpojumu izmaksu un problēmu vietā varat iegādāties Ultimaker S3 un veikt šādas darbības:
1. Eksportējiet savu gatavo CAD modeli ar vienu klikšķi uz Ultimaker Cura, pateicoties lejupielādējamiem spraudņiem
2. Atlasiet savu Ultimaker S3 printeri un vajadzīgo materiālu (tostarp Ultimaker Marketplace, kurā ir pārbaudīti, iepriekš definēti vadošo zīmolu materiālu iestatījumi).
3. Apstipriniet sava modeļa mērogu, orientāciju un novietojumu uz konstrukcijas plāksnes
4. Sagrieziet modeli slāņos un sagatavojiet to 3D drukāšanai
5. Nosūtiet failu uz Ultimaker S3, izmantojot Ultimaker Cloud, LAN, Wi-Fi vai USB disku, un sāciet drukāt.
 
Ja viens 3D printeris neatbilst jūsu ražošanas prasībām, varat viegli mērogot un optimizēt savu iekšējo iestatījumu, izmantojot Ultimaker Connect. Šī bezmaksas printeru pārvaldības programmatūra Ultimaker 3D printeriem piešķirs centrālo drukas darbu rindu, kad tie būs pieejami.
 
Iepriekš noteikti drukas iestatījumi tirgū plašākajam materiālu klāstam
Jūs varētu neapzināties. Taču lielākais laika ietaupījums šajā 5 pakāpju darbplūsmā ir kaut kas, kas pat nav minēts: iepriekš noteikti drukas iestatījumi. Dažās iekārtās veiksmīga 3D drukāšana ir atkarīga no izmēģinājumiem un kļūdām. (Šeit mainiet sienas biezumu, tur noregulējiet aizpildījuma blīvumu... ceru uz labāko.) Taču Ultimaker S3 šī pieeja ir otrādi. Tā vietā jums ir lielāka elastība, izvēloties no visplašākā 3D drukas materiālu klāsta. tirgus. Ultimaker Cura pēc tam automātiski ielādē pārbaudītus un optimizētus drukas iestatījumus, lai iegūtu labākos rezultātus. Saderīgs ar visu Ultimaker materiālu portfeli un ar visiem Ultimaker Marketplace materiāliem, Ultimaker S3 novērš grūtības pārvērst jūsu idejas fiziskās daļās ar estētisku un nepieciešamās mehāniskās īpašības. Tās ir labas ziņas aizņemtiem dizaineriem un inženieriem, kuri var pavadīt vairāk laika, koncentrējoties uz svarīgākiem uzdevumiem un projektiem.
 
Godalgotā vadība rokas stiepiena attālumā
Lai padarītu šo darbplūsmu vēl vienkāršāku, Ultimaker S3 ir arī tāds pats 4,7 collu (11,9 cm) skārienekrāns kā Ultimaker S5. Šī intuitīvā lietotāja saskarne ieguva 2019. gada iF dizaina balvu par lietojamību. Pakāpeniski tiek rādīta iestatīšana, navigācija un apkope, kas samazina mācīšanās līkni un paātrina ieviešanu. Faktiski klienti mums ir teikuši, ka viņi jūtas pārliecināti, jau pēc 30 minūšu ievada sākt drukāt paši savus dizainus. Tāpēc nav jātērē nauda īpašam operatoram.
 
Secinājums: Profesionāls sniegums jebkuram budžetam
Mēs esam izdarījuši matemātiku. Pateicoties zemajām ikgadējām īpašumtiesību izmaksām, Ultimaker S3 piedāvā pieejamu piekļuvi profesionālai 3D drukāšanai, padarot IA viegli un ātri sasniedzamu. Tas nozīmē, ka uzņēmēji un MVU tagad par savu naudu var iegūt vairāk naudas nekā jebkad agrāk. Un tiem, kuri vēlas virzīt inovācijas, izmantojot piedevu ražošanu, tagad ir zemāka barjera ienākšanai tirgū — bez nepieciešamības samazināt veiktspēju. Mēs nevaram sagaidīt, kad dzirdēsim par uzņēmumiem, kas izjauca viņu tirgu ar inovatīviem produktiem, jo ​​viņi sāka 3D drukāšanu ar Ultimaker S3.
 


30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt