25913

Jauns produkts

ULTIMAKER 2+ CONNECT

Tehniskie dati:

Ultimaker 2+ Connect 3D printerim ir:

- 0,4 mm sprausla
- 750g Ultimaker PLA spole
- Stikla konstrukcijas plāksne
- Cura programmatūra (lejupielādēt)
- Ethernet kabelis
- USB zibatmiņa, līme, sešstūra skrūvgriezis, eļļa un smērviela
- Kalibrēšanas karte un XY kalibrēšanas lapas
- 12 mēnešu ražotāja garantija

Ultimaker 2+ Connect ir vienas ekstrūzijas 3D printeris, kas paredzēts ātrai un efektīvai viena materiāla drukāšanai. Connect 3+ ir tīkla savienojamība, skārienjutīgas vadības ierīces un maināmas sprauslas. To var savienot pārī ar papildu Ultimaker 2+ Connect Air Manager, kas izstrādāts, lai palielinātu lietotāju drošību, tas noņem līdz 95% īpaši smalku daļiņu un pasargā lietotājus no karstām un kustīgām sastāvdaļām, lai sniegtu jums lielāku pārliecību un iestatīšanas elastību.

Utimaker 2+ Connect piedāvā maksimālo montāžas tilpumu 223 mm (platums) x 220 mm (d) x 205 mm (augstums), slāņa izšķirtspēju no 600 līdz 20 mikroniem (iekļautas 4 pieejamās sprauslas 0,4 mm) un drukas ātrumu līdz 24 mm3/ s, savienotais Ultimaker 2+ ir profesionāla līmeņa 3D printeris prasīgām vidēm, kas ir ideāli piemērots produktu dizaina lietojumprogrammām vai augstākajai izglītībai.

Tāpat kā visos Ultimaker printeros, tas izmanto atvērtu kvēldiega sistēmu, tāpēc jūs neesat piesaistīts nevienam kvēldiega zīmolam; derēs jebkuras kvalitātes ABS, PLA vai CPE; un jūsu pieredzi uzlabos piekļuve Ultimaker globālajai atvērtā pirmkoda kopienai.

Tīkla savienojamība:  mājās vai birojā drukas darbu nosūtīšana uz Ultimaker 2+ Connect ir ērta. Izmantojot Wi-Fi vai Ethernet, mākoņdruka 3D ļauj attāli pārsūtīt failus ar papildu drošību no jebkuras vietas pasaulē.

Ultimaker Digital Factory:  izmantojot Ultimaker Digital Factory, kopīgojiet Ultimaker 2+ Connect ar saviem kolēģiem, lai palielinātu darbības laiku. Pēc tam attālināti pārraugiet drukas darbu, lai zinātu, kad tas ir pabeigts.

Ultimaker Marketplace:  Ultimaker Marketplace ļauj pielāgot griešanas pieredzi, izmantojot spraudņus (tostarp CAD integrāciju), lai nodrošinātu vienkāršāku 3D drukāšanas darbplūsmu.

Vienkārša iestatīšana:  Ultimaker 2+ Connect iestatīšana ir vienkārša, izmantojot aparatūras instalēšanu, kas aizņem minūtes, un ekrānā redzamos norādījumus katrā solī. Tam ir arī ergonomiskāka padeves svira un uzlabota gultu izlīdzināšana.

Nākamās paaudzes komponenti:  nekas nav labāks par pamošanos uz veiksmīgu izdruku. Pateicoties stingrākai konstrukcijas platformai un stingri pārbaudītiem materiālu profiliem, varat uzticēties Ultimaker 2+ Connect uzticamai drukāšanai nakti vai nedēļas nogalē.

Skārienekrāns:  katrai darbībai 2,4 collu krāsu skārienekrāns nodrošina intuitīvu vadību un soli pa solim palīdzību. Materiāla maiņa, konstrukcijas plāksnes pielāgošana vai drukas statusa pārbaude ir tikai viena pieskāriena attālumā.

Vienkārša apkope:  Ultimaker 2+ Connect prasa maz uzmanības. Mazāk nekā 20 minūtes mēnesī. Ikviens var veikt apkopi, neizmantojot īpašus instrumentus.

Plaša materiālu izvēle:  Ultimaker piedāvā plašāko materiālu izvēli tirgū. Izmantojot atvērto kvēldiega sistēmu, jūs vienmēr varat atrast savam pielietojumam pareizās materiāla īpašības – no satriecošas estētikas līdz nodilumizturībai vai elastībai.



30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt