28846

Jauns produkts

ULTIMAKER S7 PRO KOMPLEKTS

Tehniskie dati:

Ultimaker S7 Pro komplekts
Materiālu stacija nodrošina UltiMaker S7 augstas kvalitātes 3D drukātas detaļas un modeļus ar maksimālu jaudu. Tā milzīgā ietilpība un ar mitrumu kontrolēta materiālu apstrāde palielina drukāšanas panākumu līmeni, drukas kvalitāti un darbības laiku, lai nodrošinātu 24/7 uzticamu ražošanu, vienlaikus samazinot cilvēku kļūdas, drukas darba laiku un operatora laiku.

Komplektā ietilpst:
- 1x Ultimaker S7 3D printeris
- 1x Ultimaker S7 materiālu stacija

UltiMaker S7 Pro komplekts optimizē 3D drukas materiālu piegādi, lai jums tas nebūtu jādara. Tā slēgtā, ar mitrumu kontrolētā kamera uztur kvēldiegu ideālā stāvoklī. Un 3D drukāšanas laikā tas droši nosaka, kad vienā spolē beidzas kvēldiegs, un automātiski pārslēdzas uz citu. Tas palīdz izvairīties no cilvēka kļūdām un iegūt labākas kvalitātes izdrukas.

Materiālu stacija ir integrējama ar UltiMaker S7, Cura un Digital Factory. Ar sešiem priekšpuses ielādējamiem NFC materiālu nodalījumiem un vienkāršu dizainu, kas neprasa apkopi, nekad nav bijis tik vienkārši ielādēt, ievietot un drukāt ar gandrīz jebkuru polimēru un abrazīvu kompozītmateriālu kombināciju, lai atbloķētu vairāk 3D drukāšanas lietojumprogrammu.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt