27657

Jauns produkts

ULTIMAKER 2+ SAVIENOJUMA KOMPLEKTS

Tehniskie dati:

Ultimaker 2+ savienojuma komplekts
Ultimaker 2+ Connect ir vienas ekstrūzijas 3D printeris, kas paredzēts ātrai un efektīvai viena materiāla drukāšanai. Connect 3+ ir tīkla savienojamība, skārienjutīgas vadības ierīces un maināmas sprauslas. To var savienot pārī ar papildu Ultimaker 2+ Connect Air Manager, kas izstrādāts, lai palielinātu lietotāju drošību, tas noņem līdz 95% īpaši smalku daļiņu un pasargā lietotājus no karstām un kustīgām sastāvdaļām, lai sniegtu jums lielāku pārliecību un iestatīšanas elastību.

Veidojiet skaļumu un ātrumu
Utimaker 2+ Connect piedāvā maksimālo montāžas tilpumu 223 mm (platums) x 220 mm (d) x 205 mm (augstums), slāņa izšķirtspēju no 600 līdz 20 mikroniem (iekļautas 4 pieejamās sprauslas 0,4 mm) un drukas ātrumu līdz 24 mm3/ s, savienotais Ultimaker 2+ ir profesionāla līmeņa 3D printeris prasīgām vidēm, kas ir ideāli piemērots produktu dizaina lietojumprogrammām vai augstākajai izglītībai.

Tīkla savienojamība
Mājās vai birojā drukas darbu nosūtīšana uz Ultimaker 2+ Connect ir ērta. Izmantojot Wi-Fi vai Ethernet, mākoņdruka 3D ļauj attāli pārsūtīt failus ar papildu drošību no jebkuras vietas pasaulē.

Citas funkcijas
- Izmantojot Ultimaker Digital Factory, kopīgojiet Ultimaker 2+ Connect ar saviem kolēģiem, lai palielinātu darbības laiku. Pēc tam attālināti pārraugiet drukas darbu, lai zinātu, kad tas ir pabeigts.
- Ultimaker Marketplace ļauj pielāgot griešanas pieredzi, izmantojot spraudņus (tostarp CAD integrāciju), lai nodrošinātu vienkāršāku 3D drukāšanas darbplūsmu.
- Pateicoties stingrākai konstrukcijas platformai un stingri pārbaudītiem materiālu profiliem, varat uzticēties Ultimaker 2+ Connect uzticamai drukāšanai nakti vai nedēļas nogalē.
- Katrai darbībai 2,4 collu krāsu skārienekrāns sniedz intuitīvu vadību un pakāpenisku palīdzību. Materiāla maiņa, konstrukcijas plāksnes pielāgošana vai drukas statusa pārbaude ir tikai viena pieskāriena attālumā.
- Izmantojot atvērto kvēldiega sistēmu, jūs vienmēr varat atrast savam pielietojumam pareizās materiāla īpašības – no satriecošas estētikas līdz nodilumizturībai vai elastībai.

Viegla uzstādīšana un apkope
Pateicoties aparatūras instalēšanai, kas aizņem minūtes, un norādījumus uz ekrāna katrā solī, Ultimaker 2+ Connect iestatīšana ir vienkārša. Tam ir arī ergonomiskāka padeves svira un uzlabota gultu izlīdzināšana. Ultimaker 2+ Connect prasa maz uzmanības. Mazāk nekā 20 minūtes mēnesī. Ikviens var veikt apkopi, neizmantojot īpašus instrumentus.

Bezmaksas un drošs
Gaisa pārvaldnieks nodrošina labāku darba vidi ar fizisku barjeru virs konstrukcijas kameras un klusu ventilatoru un gaisa filtru, kas attīra gaisu no 95% no visām īpaši smalkajām daļiņām, kas izdalās, karsējot materiālus. Printeris reģistrē filtra lietojumu un brīdina, kad filtrs ir jāmaina. Turklāt Air Manager aizsargā lietotāju no karstām un kustīgām sastāvdaļām.

Bezmaksas materiāli, citas problēmas
Optimizētie programmatūras iestatījumi detalizēti filtrē un gaisa plūsmu visiem Ultimaker materiāliem un vairāk nekā 40 trešo pušu pavedieniem. Kontrolēti temperatūras apstākļi konstrukcijas kamerā novērš nevienmērīgu saraušanos un novērš izdruku nokrišanu no platformas. Izmantojiet vairāk materiālu, netērējot laiku printera konfigurēšanai. Gaisa pārvaldnieks saņem informāciju no printera par izmantoto materiālu un pielāgo ventilatoru, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo gaisa plūsmu un filtrēšanu.

Tehniskā specifikācija
- Filtra veids: EPA filtrs (darba laiks > 1500 spiediena stundas)
- Gaisa plūsma: 15 - 90 m³/h
- Trokšņa līmenis: <51 dBA

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt