29265

Jauns produkts

FLASHFORGE GUIDER 3 ULTRA

5 614,40€

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Maksimālā sprauslas temperatūra350 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsDivu pārnesumu tiešā piedziņa
Apbūves laukums330 mm x 330 mm x 600 mm
Divu ēku apgabals300 mm x 330 mm x 600 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks120 ºC
Celtniecības plāksnes materiālsElastīga tērauda plāksne
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmuautomātiski
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērts vai Slēgts
Kvēldiega kamera slēgta
Ekstrūdera numurs2
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri635 mm x 550 mm x 1070 mm
Maksimālais enerģijas patēriņš850 W
spriegumsMaiņstrāva: 100 V240 V (50–60 Hz)
Aprīkojums
Avārijas izslēgšana
Hepa filtrs
Drošs strāvas zudumam
Skārienekrāns
Kamera
Savienojums
USB ports
Ethernet ports
WLAN
Mākoņu kontrole
Precizitāte
Slāņa augstums0,05 - 0,4 mm
Piegāde
Piegādes kaste775 mm x 690 mm x 1235 mm
 
Guider 3 Ultra
Flashforge Guider 3 Ultra pārspēj savus priekšgājējus gan ātrumā, gan ērtībā, lai radītu vēl labāku drukāšanas pieredzi saviem lietotājiem. Ar neticamo maksimālo drukāšanas ātrumu 500 mm/s, izdrukas var izdarīt īsā laikā, vienlaikus nodrošinot labu kvalitāti. Šīs uzlabotās Guider 3 Ultra funkcijas kopā ar citām populārām Flashforge funkcijām padara šo printeri par rentablu izvēli mazo sēriju ražošanai.
 
Lai nodrošinātu lietotājam draudzīgu un racionalizētu pieredzi, iekārta ir aprīkota ar vairākām dzīves kvalitātes funkcijām, tostarp ātrās atlaišanas sprauslu ātrai apkopei bez instrumentiem, iebūvētu kvēldiega detektoru, jaudas zuduma atjaunošanas funkciju un automātisku izslēgšanu, Uzlabota divu ventilatoru dzesēšana, ērti lietojama magnētiskā konstrukcijas plāksne, HD kamera attālinātai uzraudzībai, HEPA 13 gaisa filtrēšanas sistēma, noslēgta kvēldiega žāvēšanas kamera, kluss dizains un mākoņa platforma. Programmatūras ziņā Guider 3 Ultra modelis atbalsta FlashPrint, Cura un Slic3r.
 

 
Stabila ātrgaitas drukāšana, spoku un zvana signālu novēršana
Pateicoties vieglākam ekstrūderim un sijas konstrukcijai, var samazināt inerci, braucot ar lielu ātrumu. Turklāt, izmantojot ekskluzīvu pašu izstrādātu ekstrūdera vibrāciju slāpēšanas algoritmu, ātrgaitas drukāšanas laikā radušās vibrācijas var tikt automātiski kompensētas, tādējādi samazinot zvana signālus izdrukās.
 
Drukāšanas ātrums līdz: 500mm/s
 
Paātrinājums līdz: 20000mm/s²
 
Plūsmas ātrums līdz: 32mm³/s
 
Gaisa dzesēšanas sistēma
Jaudīgā divu ventilatoru gaisa pūšanas dzesēšanas sistēma var ātri atdzesēt kvēldiegu, ko izspiež sprausla, un nodrošināt, ka katrs kvēldiega slānis tiek pilnībā atdzesēts ātrgaitas drukāšanas režīmā, piedāvājot augstāku formēšanas precizitāti.
 

 
Divu ekstrūderu dizains kompleksu ēku modeļiem
Izgatavots ar augstas stiprības divu Z asu TBI lodīšu skrūvēm un stabilu nesošo platformu, Guider 3 Ultra garantē precīzu pozicionēšanu drukāšanas procesā, kas ļauj ražot precīzus sarežģīta dizaina modeļus.
 
Stabila drukas kvalitātes izvade
- Augstas izturības divu Z ass TBI lodīšu skrūves un stabila nesošā platforma precīzai katra slāņa drukāšanas pozicionēšanai
- 24/7 nepārtraukta un stabila drukāšana
- Pēc 10 000 stundu nepārtrauktas lietošanas tas joprojām var uzturēt stabilu drukāšanas veiktspēju.
- Pēc 100 000 reižu dubultās ekstrūdera pārslēgšanas pārbaudes, ekstrūderiem nav acīmredzamu kratīšanas spraugu, kas nodrošina nepārtrauktu un stabilu drukāšanu.
 

 
Lieliska virsmas kvalitāte
Katrs slānis ir precīzi novietots, ar gludu un maigu apdari. Ekstrūdera spiediena kompensācijas algoritms realizē precīzu iepriekš izspiestā kvēldiega daudzuma kontroli, tādējādi nodrošinot vienmērīgu drukāšanu un nevainojamu pirmo slāni. Ekskluzīvais vibrāciju slāpēšanas algoritms automātiski kompensē vibrācijas liela ātruma drukāšanas laikā, tādējādi novēršot zvana signālus.
 
Liels izmērs, paplašinās robežas
Flashforge Guider 3 Ultra 3D printeris piedāvā ietilpīgu 13 x 13 x 23,6 collu (330 x 330 x 600 mm) montāžas laukumu viena ekstrūdera režīmam un 11,8 x 13 x 23,6 collas (300 x 330 x 600 mm) divkāršam printerim. ekstrūderis. Tas ļauj ražot modeļus vai dažādu izmēru modeļus, tostarp diezgan lielus, tos nesadalot un pa partijām, kas ļauj ietaupīt laiku un palielināt produktivitāti.
 

 
Funkcijas, kas rada atšķirību
- Kvēldiega detektors, kvēldiega beigšanās atgādinājums Automātiski noteikt kvēldiega trūkumu un apturēt drukāšanu. Drukāšanu var atsākt pēc kvēldiega padeves.
- Strāvas zuduma atjaunošana: izvairieties no neveiksmīgām izdrukām nejaušu strāvas padeves pārtraukumu dēļ un garantējiet normālu drukāšanu
- Iebūvēta HD kamera: attālā reāllaika uzraudzība
- HEPA 13 gaisa filtrēšanas sistēma: filtrē putekļus, daļiņas un smakas, nodrošinot videi draudzīgu un drošu darba vidi
- Aizzīmogota pavedienu žāvēšanas kamera
- Automātiskā izslēgšanās: modeļus var droši izdrukāt naktī un sagatavoties paņemšanai dienas laikā.
 
Flashforge Guider 3 Ultra 3D printeris ir pieejams melnā krāsā. Tā elegantais izskats un ergonomiskais dizains padara to ideāli piemērotu jebkurai studijai, mazam uzņēmumam vai izglītības iestādei. Printera izmēri ir 25 x 21,65 x 42,13 collas (635 x 550 x 1070 mm).
 

 
Materiāli
Pateicoties ekstrūdera temperatūrai 350 °C un platformai, kas uzkarsēta līdz 120 °C, nodrošinot spēcīgu pirmā slāņa adhēziju, Flashforge Guider 3 Ultra var veiksmīgi drukāt ar plašu vispārīgo un inženiertehnisko pavedienu klāstu, tostarp PLA, ABS, PC, TPE. , PETG, ASA, PP, neilons, stikls un citi, kas nodrošina augstu izmēru precizitāti un virsmas kvalitāti. Ar augstas stiprības sprauslām jāizmanto stikla šķiedras un oglekļa šķiedras pastiprināti pavedieni.
 
Printeris ir atvērta sistēma, kas ir saderīga ar trešo pušu materiāliem, kas padara pavedienu izvēli burtiski neierobežotu.
 
Printera vadīklas un programmatūra
Flashforge Guider 3 Ultra ir aprīkots ar 7 collu viedo LCD skārienekrānu ar intuitīvu un labi sakārtotu lietotāja interfeisu, kas nodrošina ātru un ērtu piekļuvi visiem printera iestatījumiem un parametriem. Ierīcei ir Wi-Fi un Ethernet savienojamība, kā arī USB slots drukāšanas pārsūtīšanai. uzdevumus no datora uz printeri, izmantojot U disku.
 
Iekārta ir aprīkota ar patentētu FlashPrint griešanas programmatūru, kas piedāvā jaudīgu funkciju kopumu un lietotājam draudzīgu atjaunotu saskarni. Tas spēj sagatavot sagriešanas failu tikai ar dažiem klikšķiem, kas nodrošina ātru, efektīvu un vienmērīgu darbību. Papildus ērtajai priekšskatījuma funkcijai un inteliģentam ceļu plānošanas algoritmam, programma ļauj efektīvi pārvaldīt vairākas iekārtas, pielāgot drukāšanas parametrus reāllaikā, automātiski labot bojātos sietus, izveidot personalizētus dizainus, izmantot failus no atmiņas saraksta un daudz ko citu.
 

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt