29824

Jauns produkts

COPYMASTER3D VORON2 V2.4 R2-SB KOMPLEKTS — 350 X 350 X 350 MM — AR STEALTHBURNER

1 377,71€

Tehniskie dati:

Voron2 V2.4 R2-SB komplekts — 350 x 350 x 350 mm — ar StealthBurner
Voron 2.4 R2 komplekts no Copymaster3D ietver visu galveno aparatūru, kas jums būs nepieciešama, lai izveidotu savu Voron. Jums būs jāiegādājas savas 3D drukātās daļas vai jāizdrukā tās pašam. Lai iegūtu pilnu komponentu sarakstu, jūs varat lejupielādēt PDF materiālu sarakstu ŠEIT . Varat arī apmeklēt Voron Design vietni ŠEIT , kur varat atrast jaunākās rokasgrāmatas un STL failus, lai pielāgotu un palīdzētu jums izveidot savu Copymaster3D Voron komplektu.
 
Voron 2.4 skaistums ir tieši tas, cik tas ir pielāgojams. Jūs varat viegli nomainīt galvenos komponentus jauninājumiem un pārveidot tos pēc saviem ieskatiem. Pats labākais ir tas, ka jums ir jāizveido komplekts, tāpēc darbs pie tā būs viegls. Mūsu komplektā ir iekļauts V6 Style Hotend ar titāna sakausējuma karstuma bremzi, un tas ir paredzēts lietošanai ar Bowden ekstruderi. Varat to viegli jaunināt uz Phaetus Voron Dragon vai E3D Revo™ Voron Hotend atbilstoši savām vēlmēm. Pievienojot kādu no šiem karstajiem datoriem, varēsiet to izmantot tiešā piedziņas konfigurācijā (Stealthburner).
 
Rūpīgi atlasīto detaļu dēļ jūs varat gūt maksimālu mieru attiecībā uz montāžu un uzticamību, ne tikai tas var drukāt super ātri, pateicoties CoreXY kinemātikai un īpaši izturīgai rāmja struktūrai. lielāka stabilitāte nozīmē lielāku ātrumu bez kvalitātes pazemināšanās. Interesants fakts, ka lielākā daļa 3D drukāto detaļu, kuras varat iegādāties, ir izdrukātas uz noteiktas konfigurācijas Voron! Ja jums ir kādi jautājumi saistībā ar komplektu vai BOM, lūdzu, sazinieties ar mums!
 
Tātad, kas ir Stealthburner? Labs jautājums!
 
Stealthburner, līdzīgi kā Afterburner, ir ārkārtīgi jaudīgs hotend un ekstrūdera savienojums ar dažiem pieprasītiem uzlabojumiem. Tie ietver lielākas daļas dzesēšanas ventilatoru, kas piedāvā labāku daļu dzesēšanas ar lielāku drukas ātrumu, LED vadus, kam gan nepatīk RGB? Ne tikai tas, bet arī plašāks ekstrūderu klāsts, ko varat izmantot. Pēc noklusējuma mūsu komplektos ir viss, kas nepieciešams, lai izveidotu CW2 (Clockwork2) ekstrūderu, taču jūs varat to viegli nomainīt pret LGX Lite vai Orbiter, piemēram, LGX Lite.
 

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt