25667

Jauns produkts

BCN3D VIEDAIS SKAPIS

4 464,17€

Tehniskie dati:

Smart Cabinet papildina Epsilon ekosistēmu, piedāvājot netraucētu integrāciju ar jūsu BCN3D Epsilon printeriem un uzlabojot to veiktspēju. Tā kvēldiega mitruma kontrole uztur jūsu materiālus optimālā stāvoklī, un tā nepārtrauktās barošanas avots vienmēr aizsargā jūsu darbu, izvairoties no riska zaudēt drukas darbu strāvas padeves pārtraukumu dēļ.
 
* Smart Cabinet ir iekļauts SC komplektos. To var iegādāties arī atsevišķi.
 
Mitruma kontrolēta vide
Izstrādāts, lai pagarinātu jūsu materiālu kalpošanas laiku, silikagels, kas atvērts mitrināšanas videi, absorbē mitrumu no kameras gaisa. Kad tas kļūst piesātināts, gēls tiek izolēts no materiāliem un tiek uzkarsēts, līdz tas atbrīvo mitrumu, iztīrot to no sistēmas. Šis process efektīvi uztur kvēldiegu sausu un optimālā stāvoklī tā lietošanai.
 
Nepārtrauktās barošanas avots (UPS)
Strāvas padeves pārtraukuma gadījumā šī sistēma nodrošina 2 minūšu papildu drukāšanas laiku pēc strāvas padeves pārtraukuma, ļaujot 3D printerim automātiski atgriezties sākuma pozīcijā. Kad strāva būs atgriezusies, varēsiet atsākt drukāšanu no pēdējās pozīcijas.
 
Drukājiet glabāšanas laikā
Sausinātājā var ievietot līdz pat 8 mazām spolēm (no 750g līdz 1kg) vai 4 lielām spolēm (līdz 2,5kg). Tos var ielādēt savā 3D printerī tieši no šīs mitruma kontrolētās vides, tādējādi ļaujot tam drukāt, saglabājot materiālus ideālā stāvoklī.
 
Pilnīga darba stacija
Instrumentu atvilktnē ir visi nepieciešamie piederumi, un, pateicoties papildu vietai klēpjdatoram vai planšetdatoram, jūs varat paļauties uz pilnu darba staciju tieši pie 3D printera.
 
Uzglabāšana un transportēšana
Uzturiet savu darba vietu vienmēr sakārtotu un tīru, pateicoties plašajai materiālu un instrumentu uzglabāšanas vietai, un, pateicoties viedā skapja pārvietojamajai struktūrai, printeri var viegli pārvietot pa telpām.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt