26510

Jauns produkts

CREATBOT DX PLUS

2 734,60€

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Izmantojamais sprauslas veidsCreatBot 1,75 mm
Izmantojamais kvēldiega diametrs1,75 mm
Maksimālā sprauslas temperatūra260 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsBowden
Ieteicamais drukas ātrums Maks200 mm/s (
Apbūves laukums250 mm x 280 mm x 520 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks100 ºC
Celtniecības plāksnes materiālspirokerama stikls
Veidot plāksnes stiprinājumufiksēts
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmumanuāla izlīdzināšana
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērts vai Slēgts
Ekstrūdera numurs3
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri380 mm x 420 mm x 790 mm
Kopējais svars32 kg
Apkārtējā darba temperatūra15°C - 32°C
Maksimālais enerģijas patēriņš360 W
spriegumsMaiņstrāva: 100 V–230 V (50–60 Hz)
Aprīkojums
Hepa filtrs
Kvēldiega noplūdes sensors
Drošs strāvas zudumam
Skārienekrāns
Savienojums
USB ports
WLAN
Precizitāte
Slāņa augstums0,05 - 0,5 mm
Izšķirtspēja0,05 mm
Piegāde
Piegādes kaste500 mm x 550 mm x 870 mm
Piegādes svars42 kg
 
CreatBot DX Plus – trīsdimensiju ekstrūdera 3D printeris ar augstu temperatūru
Viss atkarīgs no izmēra! Šim cietajam 3D printerim ir trīs drukas galviņas/ekstruderi. Tam ir daļēji slēgta korpusa kamera, kurai ir caurspīdīgas sienas. Plus ir lielākā CreatBot DX versija. Turklāt CreatBot DX Plus Triple ir apsildāma stikla 3D drukas gulta un Bowden ekstrūderis. Precīzi soļu motori kontrolē šo papildu klases ekstrūderi. Tie ir novietoti ierīces aizmugurē. Šis dizains nozīmē, ka 3D printerim ir jāpārvieto mazāks svars uz drukas galviņas. Tas padara iespējamas ātrākas 3D izdrukas. CreatBot DX Plus trīskāršais ekstrūderis ir obligāti jāiegādājas, ja vēlaties par pieņemamu cenu, uzticamu augstas temperatūras 3D printeri ar trīskāršu ekstrūderi.
 
CreatBot DX Plus nodrošina labus 3D drukāšanas rezultātus ar PLA un ABS, kā arī citiem pavedieniem. 3D drukas augsto tehnoloģiju pavedieni, tostarp šķīstošie pavedieni HIPS un PVA. Ar CreatBot DX Plus — trīskāršo ekstrūderi jūs iegādājaties lielisku sistēmu inženierzinātnēm, piedevu ražošanai un izglītībai. 3D printeris ļauj izveidot sarežģītus objektus, lielus arhitektūras modeļus, skulptūras, rīkus un veidnes. Jums ir jāizlemj, ko vēlaties izgatavot.
 
Galvenās produkta īpašības CreatBot DX Plus — trīskāršais ekstrūderis:
- Trīskāršs ekstrūderis – 3D druka no 3 materiāliem
- Izturīgs visa metāla rāmis
- Automātiski izslēdzas
- Daudzfunkcionāla tastatūra
- Pārnesumkārba materiāla padevei
- Keramikas gultas sildītājs
- Metāla platforma apsildes gultai
- Liela būves telpa 300 x 250 x 520 mm
- Augstas izšķirtspējas
- Kvēldiega noteikšanas sistēma
- 3D drukāšana temperatūrā līdz 260°C
- 3D drukāšanas turpināšana strāvas padeves pārtraukuma gadījumā
- Slēgta apbūves telpa
 
Stabils metāla rāmja 3D printeris
3D printerim ir nepieciešams noteikts svars, lai nodrošinātu stabilu darbību. Tāpēc metāla korpusi ir labākais risinājums, ja runa ir par stingru konstrukciju.
 
Inteliģents regulējams trīskāršā ekstrūdera 3D printeris
CreatBot ekstrūderiem ir inteliģenta dzesēšanas sistēma. Tas nodrošina, ka kvēldiegs vienmēr ir optimālā apstrādes temperatūrā. Ar trīskāršo ekstrūderi vienā 3D izdrukā varat apstrādāt līdz pat 3 dažādiem pavedieniem. Izveidojiet perfektas 3D izdrukas – pat ar atbalsta materiālu.
 
Automātiska izslēgšana
Jūsu CreatBot DX Plus trīskāršais ekstrūderis ir aprīkots ar jaudas pārvaldības moduli. Kad ražošanas process ir pabeigts un 5 minūšu laikā netiks veikta neviena darbība, jūsu 3D printeris tiks izslēgts. Šī funkcija ir ļoti noderīga un energoefektīva. Taupiet sev enerģiju un naudu.
 
Daudzfunkcionāla tastatūra
CreatBot DX Plus Triple Extruder ir daudzfunkcionāla tastatūra. Tas padara to ļoti viegli lietojamu un sniedz tiešu piekļuvi daudzām visbiežāk izmantotajām funkcijām. Kontrolējiet uz augšu, uz leju, sildiet vai atdzesējiet būvtelpu vai ekstrūderi Z virzienā, apturiet 3D drukāšanu un sāciet to no jauna. Varat arī pārvietoties pa mapēm SD kartē.
 
Padevējs ar rīkiem
Padevējs ar pārnesumu kārbu rada lielāku griezes momentu nekā parasts pakāpju motors. Šī funkcija nodrošina, ka kvēldiegs vienmēr tiek padots vienmērīgi un ka padeve ir perfekta.
 
Karstās keramikas apdrukas gulta
Silīcija dioksīda sildīšanas plāksnes augšpusē ir jaudīga keramikas sildīšanas gulta. Šis risinājums ir dārgāks par stiklu, taču ļauj labāk sadalīt siltumu un nodrošināt vienmērīgāku siltuma padevi. Keramikas plāksne ir ļoti gluda un nodrošina ļoti labu saķeri.
 
Metāla siltās gultas atbalsts
Pilnīgi metāla karstās gultas dizains nodrošina ļoti stabilu 3D drukāšanas platformu un lielāku stabilitāti. Iegūstiet labākas 3D izdrukas.
 
Ļoti liels būvniecības apjoms
DX Plus trīskāršais ekstrūderis pārsteidz ar savu milzīgo 300 x 250 x 520 mm uzbūves apjomu. Šis lielais komplektācijas apjoms ir vairāk nekā pietiekams lielākajai daļai jūsu daļu. Realizējiet savus darbus ar konstrukcijas augstumu līdz 52 cm un izšķirtspēju 0,04 mm.
 
Kvēldiega noteikšanas sistēma
Ja procesa laikā jums beidzas kvēldiegs, neuztraucieties. Šis 3D printeris automātiski pārslēdzas uz pauzes režīmu. Tagad nomainiet kvēldiegu un nospiediet atsākšanas pogu. Kvēldiega nomaiņa tagad ir vienkārša.
 
Augstas temperatūras 3D druka
Sprausla var strādāt ar temperatūru līdz 260 ° pēc Celsija. Tas nozīmē, ka jūs varat apstrādāt plašu dažādu pavedienu klāstu. Tas nodrošina ļoti stabilu temperatūru piedevu ražošanas laikā.
 
Strāvas padeves pārtraukums — tad viss notiek kā parasti
Ja rodas negaidīts strāvas padeves pārtraukums, CreatBot DX Plus trīskāršais ekstrūderis atceras pēdējo zināmo pozīciju, saglabā to, nolaiž platformu un ievelk kvēldiegu. Kad strāvas padeve atkal būs pieejama, varat turpināt 3D drukāšanu precīzā vietā, izmantojot savu CratBox DX Plus trīskāršo ekstrūderi.
 
Slēgta apbūves telpa
Šim 3D printerim ir pilnībā slēgta konstrukcijas telpa, kas novērš lielu 3D izdruku deformāciju (izkropļojumu) vai plīsumu.
 
Sūtījumā iekļauts:
- CreatBot DX+ ar diviem ekstrūderiem
- Iepakots koka kastē
- 1x SD karte
- 1x USB kabelis
- 1x strāvas kabelis
- 1x instrumentu komplekts
- 1x rokasgrāmata
- 2 x spoles ar 1 kg 1,75 mm pavedienu
 
Cura programmatūra SD kartē
Iegādājieties CreatBot DX Plus trīskāršu ekstrūderi, ja vēlaties par pieejamu, liela apjoma, uzticamu trīskāršās ekstrūzijas 3D printeri. 3D drukas ABS, PC, neilona, ​​PP un augsto tehnoloģiju pavedieni līdz pat 3 dažādās krāsās.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt