29469

Jauns produkts

CO PRINT MULTI-FILAMENT 3D PRINTING MODULE

700,11€

Tehniskie dati:

Co Print vairāku pavedienu 3D drukāšanas modulis
Co Print ir vairāku pavedienu modulis, kas ļauj visiem standarta 3D printeriem izmantot septiņus pavedienus vienā izdrukā bez izmaiņām.
 
Co Print ļauj izmantot septiņus dažādus materiālu pavedienus, kas palielina jūsu 3D printera jaudu. Izmantojot Co Print, var izgatavot vairāku materiālu izdrukas daudzfunkcionālām vajadzībām.
 
Ieejiet vairāku materiālu 3D drukāšanas pasaulē!
 
Kas ir Co Print?
Co Print Multi-color drukāšanas modulis ir pievienots kā papildinājums standarta printeriem un palielina printera drukāšanas iespējas ar 7 krāsām. Tas darbojas harmonijā ar Bowden printeriem, un to var viegli uzstādīt. Noklikšķiniet, lai skatītu to printeru sarakstu, kurus atbalsta krāsu drukas modulis.
 
Co Print aizstāj jūsu printera ekstrūdera mehānismu, padarot to gudru. Pateicoties Co Print programmatūrai un selektīvajam veltnim, kvēldiegs drukāšanas laikā tiek mainīts automātiski. Co print neizveido programmatūras savienojumu ar jūsu 3D printeri. Mehāniskā komunikācija tiek nodrošināta ar sensora palīdzību, kas piestiprināts pie X ass.
 
Co Print var viegli izmantot ar atvērtā koda griešanas programmatūru Prusa Slicer. Co Print atbalsta daudz dažādu materiālu veidu. Šie; PLA, ABS, PETG, ASA, Šķīstošs, Koka pavedieni. Vienas drukas laikā kļūst iespējams izmantot vairāk nekā vienu materiālu. Izmantojot Co Print krāsu lietotāja interfeisu, varat viegli drukāt krāsainus un veikt dažādus pielāgojumus drukāšanas laikā.
 

 
Drukāšanas laikā automātiski nomainiet kvēldiegu
 

 
Specifikācijas
 

 
Co Print Slicing tiešsaistes sagriešanas lietotne
 

 
Co drukas daļas
Visas detaļas, kas nāk ar Co print 3D drukāšanas moduli.
 

 
Co Print ieteiktie printeri
Co Print ir saderīgs ar lielāko daļu tirgū pieejamo bowden printeru. Tiešās piedziņas printeriem, iespējams, būs jāizmanto īpašas daļas. Ieteicamos printerus varat skatīt zemāk esošajā sarakstā.
 

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt