29832

Jauns produkts

BAMBU LAB X1E COMBO

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Izmantojamais kvēldiega diametrs1,75 mm
Maksimālā sprauslas temperatūra320 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsTiešā piedziņa
Ieteicamais drukas ātrums Maks500 mm/s (
Apbūves laukums256 mm x 256 mm x 256 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks110 ºC
Veidojiet plāksnes virsmuPEI lapa
Celtniecības plāksnes materiālsElastīga tērauda plāksne
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērts vai Slēgts
Apsildāma būves kameraJā, max 60°C
Kvēldiega kamera slēgta
Ekstrūdera numurs1
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri389 mm x 389 mm x 457 mm
Kopējais svars16 kg
Maksimālais enerģijas patēriņš1400 W
spriegumsMaiņstrāva: 110 V240 V (50–60 Hz)
Aprīkojums
Avārijas izslēgšana
Hepa filtrs
Durvju sensors
Kvēldiega noplūdes sensors
Drošs strāvas zudumam
Skārienekrāns
Kamera
Savienojums
SD karte
Ethernet ports
WLAN
Mākoņu kontrole
Precizitāte
Piegāde

Bambu Lab X1E
Iepazīstinām ar Bambu Lab X1E 3D printeri — atbrīvojiet precizitāti rūpniecisko jauninājumu jomā. Paaugstiniet savu uzņēmumu ar mūsu visprogresīvāko risinājumu, kas aprīkots ar augstākas temperatūras karsto ierīci un apsildāmu konstrukcijas kameru nepārspējamām drukāšanas iespējām. Izbaudiet sirdsmieru ar WPA-2 uzņēmuma līmeņa WiFi drošību. X1E, X1 Carbon Combo uzlabojums, ir izstrādāts rūpniecības līderiem, kuri pieprasa izcilību. Precizitāte, veiktspēja un drošība saplūst Bambu Lab X1E — jūsu vārti uz progresīvu 3D drukāšanu nozares nākotnei.



Stabils Ethernet savienojums, WPA2-Enterprise autentifikācijas Wi-Fi savienojums
X1E piedāvā iespēju izveidot savienojumu ar jūsu ierīcēm, izmantojot tikko pievienoto Ethernet portu, nodrošinot spēcīgu tīkla komunikāciju sarežģītās vidēs. Ethernet savienojumu var izmantot arī pārpildītās bezvadu signālu vidēs. Turklāt X1E nodrošina WPA2-Enterprise Wi-Fi autentifikāciju (EAP-PEAP/EAP-TLS/TAP-TTLS) un atsevišķus fiziskus slēdžus gan Wi-Fi, gan Ethernet tīklam, kas atbilst stingrām tīkla drošības prasībām.

Pilnībā funkcionāls tikai LAN režīmā
X1E var darboties neatkarīgi bez savienojuma ar Bambu Cloud Service, pilnībā funkcionējot jūsu lokālajā tīklā. Klienti var attālināti vadīt X1E, izmantojot LAN sakarus, neprasot interneta savienojumu. Lai iegūtu papildu informāciju par pielāgošanu, lūdzu, sazinieties ar savu reģionālo tālākpārdevēju.

Lieljaudas gaisa filtrēšana
Bambu Lab apvienoja G3 priekšfiltru, H12 HEPA filtru un augstas kvalitātes kokosriekstu čaumalas aktīvās ogles filtru, lai nodrošinātu optimālu gaisa filtrēšanu. Uzlabotā filtrēšana var efektīvi samazināt pārmērīgas smakas un daļiņas, drukājot mazāk vēdināmā vidē.



Aktīvā apkure un kontrolēta kameras temperatūra — samaziniet deformāciju, uzlabojiet slāņu saķeri
X1E var aktīvi sildīt un regulēt kameras temperatūru. Precīzi kontrolēta kameras temperatūra (līdz 60°C vai 140°F) uzlabo drukas kvalitāti, īpaši attiecībā uz pavedieniem, kuriem ir tendence deformēties, piemēram, ABS un PC.

Vairāk siltuma augstākas temperatūras materiāliem
Augstāka sprauslu temperatūra ļauj drukāt augstākas veiktspējas materiālus, piemēram, PPA-CF/GF PPS un PPS-CF. Šiem jaunajiem materiāliem ir labāka izmēru stabilitāte, karstumizturība un mehāniskās īpašības.



Izturīga liela ātruma CoreXY — īpaši ātra un stingra struktūra nepārtrauktai liela ātruma drukāšanai
Izcilie oglekļa šķiedras stieņi CoreXY kustības struktūrā ļauj X1E sasniegt instrumenta galvas paātrinājumu 20 000 mm/s², samazinot kustīgo daļu svaru. Šis ātrākais paātrinājums ļauj X1E ilgāk saglabāt maksimālo pārvietošanās ātrumu 500 mm/s, ievērojami samazinot kopējo drukāšanas laiku.

Vibrācijas un ekstrūzijas kompensācija — stabilas un kvalitatīvas izdrukas pat lielā ātrumā
X1E var aktīvi kompensēt XY ass vibrācijas un ekstrūzijas problēmas, lai nodrošinātu īpaši vienmērīgu drukas kvalitāti. Visi mērījumi ir pilnībā automātiski, tāpēc nav nepieciešama manuāla regulēšana.



AI kļūmes noteikšana — samaziniet kvēldiega izšķērdību un mašīnas dīkstāves laiku
X1E mākslīgā intelekta algoritms var atklāt pirmā slāņa nepilnības un spageti kļūmes, izmantojot Lidar un datora redzi. Pēc tam tas automātiski aptur drukāšanu, lai novērstu katastrofālas kļūmes.

Atbalsta automātisko pavedienu atkārtotu ielādi un nodrošina vairāku materiālu drukāšanu ar atbalsta materiālu, lai uzlabotu virsmas kvalitāti
X1E var paralēli savienot 4 Bambu AMS sistēmas, lai drukātu ar līdz pat 16 kvēldiegu spoliem, kas ir piemērots speciālu atbalsta materiālu drukāšanai bezšuvju virsmai un daudzkrāsu drukāšanai. AMS sistēma atbalsta arī automātisku kvēldiegu atkārtotu ielādi, lai izlietotu visu kvēldiegu vienā spolē pirms pārslēgšanās uz nākamo.


30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt