29211

Jauns produkts

ANYCUBIC KOBRA 2 PLUS

498,52€

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Maksimālā sprauslas temperatūra260 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsDivu pārnesumu tiešā piedziņa
Ieteicamais drukas ātrums Maks500 mm/s (
Apbūves laukums320 mm x 320 mm x 400 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks90 ºC
Veidojiet plāksnes virsmuPEI lapa
Celtniecības plāksnes materiālsElastīga tērauda plāksne
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmuautomātiski
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērt
Kvēldiega kamera slēgta
Ekstrūdera numurs1
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri564 mm x 605 mm x 630 mm
Kopējais svars13 kg
Maksimālais enerģijas patēriņš400 W
spriegumsAC: V
Aprīkojums
Avārijas izslēgšana
Hepa filtrs
Durvju sensors
Durvju bloķēšana drukāšanas laikā
Skārienekrāns
Iekšējā atmiņaJā, 8 Gbaiti
Savienojums
SD karte
USB ports
Ethernet ports
WLAN
Mākoņu kontrole
Precizitāte
Slāņa augstums0,1 - 0,1 mm
Piegāde
 

 
10X ātrāk
Salīdzinot ar parastajiem FDM 3D printeriem, drukāšanas ātrums ir palielinājies 10 reizes. Lielāku modeļu izveide, laika taupīšana un energoefektivitāte.
 
Augstas veiktspējas divkodolu, spēcīga skaitļošanas jauda
Aprīkots ar augstas veiktspējas divkodolu Cortex-A7 1,2 GHz procesoru, tas nodrošina spēcīgu skaitļošanas jaudu ātrākiem aprēķiniem, komandu izpildei, motora vadībai, kā rezultātā drukāšana ir 10 reizes ātrāka.
 
Optimizēta konfigurācija, pavisam jauna struktūra
Izmantojot tiešo ekstrūderi un divu motoru divu Z asu kustības struktūru, kas ir lieliski optimizētas ekstrūzijas un dzesēšanas sistēmām, tas efektīvi un precīzi piegādā materiālus, ļaujot ātri izkausēt un atdzesēt. Tas nodrošina vienmērīgu darbību un mazāk redzamu slāņu līniju.
 

 
Vibrāciju kompensācija un plūsmas kontrole
Viena klikšķa "Vibration Compensation" funkcija nosaka X/Y asu rezonanses frekvenci un inteliģenti pielāgo kustības vadību, lai efektīvi novērstu rezonanses vertikālās līnijas un kronšteinu līnijas, nodrošinot drukāšanas precizitāti un stabilitāti. Ar "Flow Control" viedā ievilkšanas un uzpildīšanas kompensācija nodrošina vienmērīgus un pilnībā izdrukātus slāņus, uzlabojot drukas kvalitāti un detaļu attēlojumu.
 

 
41 litrs liels tilpums paātrina lielas konstrukcijas
320 x 320 x 400 mm liels drukas izmērs, vienā reizē var drukāt modeļus ar aptuveni 41 litra tilpumu. Tā paša modeļa pilna izmēra drukāšana, salīdzinot ar līdzīgiem tirgū esošajiem produktiem ar drukas ātrumu 50 mm/s, drukāšanas laiks tiek saīsināts par 31 h 35 min, efektīva izveide, enerģijas taupīšana un videi draudzīga.
 
Atbalsta Anycubic APP Control Made "Smart"
Ar jauno Anycubic APP attālā tīkla programmaparatūras jaunināšanu un printera statusa apskati reāllaikā ir iespējams. Nākotnes atjauninājumi atbalstīs arī tiešsaistes griezumu un drukāšanu, video novērošanu un fotografēšanas tālvadības pulti un pārvaldību, kā arī atvērtā modeļa bibliotēkas funkciju moduli, kas iedarbinās "viedo".
 
LeviQ 2.0 automātiskā līmeņošana Smart Z-offset
Izstrādājot unikālu moduli, pēc automātiskās izlīdzināšanas tas var gudri kompensēt Z ass nobīdi, vienlaikus atbalstot pielāgotas Z ass kompensācijas vērtības, apmierinot dažādu lietotāju un lietošanas vides vajadzības. Radošu ideju ātrā palaišana ar vienu klikšķi, nodrošinot veiksmīga drukāšana.
 

 
Kastē
 

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt