28474

Jauns produkts

3D printeris Creality CR-M4

1 362,46€

Tehniskie dati:

Izmantojamais sprauslas veidsMK8
Izmantojamais kvēldiega diametrs1,75 mm
Maksimālā sprauslas temperatūra300 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsTiešā piedziņa
Apbūves laukums450 mm x 450 mm x 470 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks100 ºC
Veidojiet plāksnes virsmulīmējošā loksne
Celtniecības plāksnes materiālsElastīga tērauda plāksne
Veidot plāksnes stiprinājumumagnētisks
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmuAutomātiski - CRTouch
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērt
Ekstrūdera numurs1
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri655 mm x 700 mm x 865 mm
Kopējais svars22,48 kg
Maksimālais enerģijas patēriņš800 W
spriegumsMaiņstrāva: 100 V 240 V (50–60 Hz)
Aprīkojums
Hepa filtrs
Kvēldiega noplūdes sensors
Drošs strāvas zudumam
Skārienekrāns
Savienojums
USB ports
Ethernet ports
WLAN
Mākoņu kontrole
Precizitāte
Slāņa augstums0,05 - 0,35 mm
Izšķirtspēja0,1 mm
Piegāde
Piegādes kaste790 mm x 760 mm x 300 mm
Piegādes svars28,3 kg


Šis gandrīz rūpnieciskās klases lielformāta 3D printeris no Creality efektīvi izpilda lielus projektus. Pateicoties lielajam 450 × 450 × 470 mm tilpumam, CR-M4 ļauj lietotājiem drukāt lielākas daļas vai izdrukāt vairāk detaļu vienā piegājienā.

Svarīgākie:
- Liels būvēšanas apjoms
- Kvalitatīvas dubultās Y-ass lineārās sliedes
- Vairāk drukāšanas veidu
- ''Sprite'' divu pārnesumu tiešais ekstrūderis

Lielāks būvēšanas apjoms
Ar savu milzīgo 450 × 450 × 470 mm tilpumu CR-M4 ir īsts darba zirgs, lai izveidotu lielus vai dabiska izmēra modeļus ar mazāku pēcapstrādi. Lielāks apjoms arī ļauj vienā kadrā izdrukāt vairāk mazu modeļu, padarot drukāšanas procesu efektīvāku.



Divas Y ass lineāras sliedes
2 CNC apstrādātas precīzas lineārās sliedes optimizē Y ass transmisiju, kas, pateicoties spēcīgam un precīzam motoram, darbojas precīzi un vienmērīgi. Izgatavotas no gultņu tērauda, ​​sliedes iztur nodilumu, melnas skropstas un lielu slodzi. Daudz uzticamāka un izturīgāka nekā V veida slota sliedes.

Mazāk šūpošanos ar stingru Z asi
Dubultā Z ass apmales portāla noslīdēšana un Z virpošana. Kopā ar 2 atbalsta stieņiem tiek izveidots stingrs trīsstūris, lai stabilizētu augšējo rāmi. Katru Z asi darbina atsevišķs motors kārtīgai kustībai. Tagad augsto modeļu kvalitāte tiek nodrošināta no apakšas uz augšu.



Paaugstiniet ekstrūdera specifikāciju joslu
Pilnmetāla “Sprite” tiešais ekstrūderis ar divu pārnesumu konstrukciju, nodrošinot spēcīgu un vienmērīgu 80N ekstrūzijas spēku. Lieliski piemērots elastīgu pavedienu, piemēram, TPU, izspiešanai.

Augstas plūsmas Hotend
Uzlabota augstas plūsmas sprausla un 50 W sildītāja kasetne, pilnībā izkusis augstas temperatūras kvēldiegs 300 °C plūstošai padevei. Maināms ar 0.6\0.8mm uzgali.

Īpaša modeļa dzesēšana
Atsevišķs 4020 ventilators vada spēcīgu vēju, lai atdzesētu tikko izdrukāto sadaļu. Ļaujiet modelim ātrāk sastingt, mazāk nokaroties vai deformējoties.



Vairāk drukāšanas veidu
Drukājiet, izmantojot USB disku, C tipa kabeli, RJ45 kabeli vai WiFi. Printeris ir aprīkots ar LAN un mākoņdrukas funkcijām, lai lietotāji īsā laikā varētu sākt 3D drukas fermu liela apjoma ražošanai.

PC pavasara tērauda konstrukcijas virsma
4 slāņu konstrukcijas platforma. PC pārklājums nodrošina spēcīgu adhēziju. Lokamo atsperu tērauda loksni ir viegli noņemt lielus modeļus, un tā nedeformējas pēc ilgstošas ​​lietošanas. Magnētiskā pamatne un divas tapas ļauj ātri uzlikt. Un 470 x 470 mm alumīnija sildvirsma sasils līdz 60 C° 160 s* laikā.

* Dati no Creality Lab

Krāsu ekrāns ar vienkāršotu lietotāja interfeisu
4,3 collu krāsu ekrānam ir vienkārša un atsaucīga skārienvadība, kas atbalsta modeļa priekšskatījumu un temperatūras PID regulēšanu. Tas beigsies pēc 5 minūtēm bez turpmākas darbības. Vēl labāk, varat iespējot enerģijas taupīšanas miega režīmu.



800 W rūpnieciskās vadības barošanas avots
800 W adapteris, kas visā pasaulē ir pielāgojams 100–240 spriegumiem, nodrošina vairāk nekā 90% efektivitāti un nelielu siltuma zudumu. Tas filtrē sprieguma svārstības un elektromagnētiskos traucējumus, kā arī aizsargā pret īssavienojumu, pārslodzi, pārspriegumu un pārkaršanu. Varat būt drošs par drošu un vienmērīgu maksimālo veiktspēju.

Oriģināla 25 punktu automātiskā izlīdzināšana
Pilnībā automātiska izlīdzināšana ar CR Touch, zondējot 25 punktus, un Z nobīdi ar 0,05 mm precizitāti, lai ātri kalibrētu attālumu starp sprauslu un konstrukcijas virsmu.


30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt