27465

Jauns produkts

3D printeris Creality K8

5 614,40€

Tehniskie dati:

Izmantojamais sprauslas veidsVulkāns
Izmantojamais kvēldiega diametrs1,75 mm
Maksimālā sprauslas temperatūra260 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsBowden
Apbūves laukums800 mm x 800 mm x 85 mm
Divu ēku apgabals800 mm x 800 mm x 85 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks65 ºC
Celtniecības plāksnes materiālsKarborunda stikla plāksne
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmuBL-Touch
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērt
Ekstrūdera numurs2
Ekstrūdera konstrukcijas tips Dual1 sprausla, sajaukta
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri1222 mm x 1130 mm x 700 mm
Maksimālais enerģijas patēriņš1800 W
spriegumsMaiņstrāva: 110 V/220 V
Līdzstrāva: 24 V
Aprīkojums
Hepa filtrs
Kvēldiega noplūdes sensors
Skārienekrāns
Savienojums
SD karte
USB ports
Precizitāte
Slāņa augstums0,1 - 0,6 mm


Specializēta iekārta tā saukto kanāla burtu drukāšanai, ko izmanto logotipos un reklāmas izkārtnēs. Gatavi modeļi pēc LED apgaismojuma pievienošanas rada profesionāla izskata izkārtojumus. Creality K8 darbvietas izmēri: 800 x 800 x 85 mm. 3D printerim nav slēgta korpusa. Dizaina izmēri ir 1222 x 1130 x 700 mm. Ierīces ražotājs ir Creality.

Iespējas
- Augsta darba precizitāte
- Augstas kvalitātes izdrukas, industriālā klase
- Filmanet sensors
- Liela darba telpa
- Ātra krāsu maiņa (tiek realizēta ar dubulto ekstrūderi)
- Darba platformas dubultā izlīdzināšana

CREALITY K8 kanālu burtu printeris
Specializēta ierīce tā saukto kanāla burtu drukāšanai, ko izmanto logotipos un reklāmas izkārtnēs . Gatavi modeļi pēc LED apgaismojuma pievienošanas rada profesionāla izskata izkārtojumus. Creality K8 darbvietas izmēri: 800 x 800 x 85 mm . 3D printerim nav slēgta korpusa. Dizaina izmēri ir 1222 x 1130 x 700 mm. Ierīces ražotājs ir Creality.

Šīs ierīces izmantošanas priekšrocības
- Augsta darba precizitāte
- Augstas kvalitātes izdrukas, industriālā klase
- Filmanet sensors
- Liela darba telpa
- Ātra krāsu maiņa (tiek realizēta ar dubulto ekstrūderi)
- Darba platformas dubultā izlīdzināšana
- Vienkārša kanāla burtu izgatavošana
- Pateicoties Creality K8 kanāla burtu izgatavošanas procesu var ievērojami saīsināt . To izgatavošanai tradicionālajā veidā (piem., materiāla griešana ar ploteri, pulēšana, krāsošana) nepieciešamo 25 stundu vietā darbs ar uzrādīto ierīci prasa līdz divām stundām un ietver tikai dažus soļus.

Ātrāk izveidojiet 3D LED burtus
Creality K8 ļauj drukāt burtus ar dažādiem fontu stiliem: slīpi, taisni utt. Ar diviem ekstrūderiem, kas sūknē pavedienu kopējā sprauslā, K8 ļauj izgatavot krāsainus modeļus. Viss darbs ir ļoti automatizēts un neprasa izmantot citas iekārtas (lāzerploteris, metinātājs utt.), kā tas ir ar tradicionālajām kontūru burtu izgatavošanas metodēm.

Liela darba telpa
Creality K8 darba zona ir: 800 x 800 x 85 mm . Šāda milzīga telpa ļauj izgatavot pat ļoti lielus kontūru burtus vai izdrukāt vairākus no tiem vienlaikus. Tas padara 3D printeri par vēl noderīgāku un daudzpusīgāku rīku.

Kustības precizitāte
Pateicoties risinājumiem, kas pazīstami no profesionālajām, rūpnieciskajām iekārtām, K8 nodrošina augstu izpildmehānismu kustības precizitāti. Kustības laikā XYZ asī sasniegtā precizitāte ir pat 0,02 mm . Tas palielina gala modeļu kvalitāti.

Krāsaini 3D reklāmas burti
Creality K8 tika izstrādāts ar iespēju drukāt krāsainus 3D reklāmas burtus. Šī funkcija tiek īstenota, izmantojot divus ekstrūderus, kas sūknē pavedienu no divām dažādām spolēm kopējā sprauslā . Šis risinājums ļauj automātiski mainīt krāsu, manuāli nepārvietojot materiālu drukāšanai. K8 var izmantot sprauslas ar šādu caurumu diametru: 0,6 / 0,8 / 1 / 1,2 mm.

Divi izturīgi ekstrūderi
K8 ir aprīkots ar diviem metāla ekstrūderiem , kas nodrošina drukas materiālam augstu ekstrūzijas jaudu. Kvēldiegs bez pretestības iet caur PTFE cauruli uz drukas sprauslu. Siltumizolācija nodrošina vienmērīgu darbību.
Papildus augstas precizitātes darbībai K8 ir arī kluss. Vadošās sliedes darbojas vienmērīgi, neradot nevēlamu troksni. Motori, neskatoties uz to lielo ātrumu, nesasilda un nodrošina stabilu darbību.

Mehāniskā un automātiskā izlīdzināšana
Creality K8 3D printeris nodrošina mehānisku un automātisku (izmantojot sensoru) izlīdzināšanu. Tā atbalsta dinamisko izlīdzināšanas kompensāciju.

Inteliģents kvēldiega sensors
Sensors reāllaikā uzrauga drukas materiāla padeves procesu . Pārtraukšanas vai kvēldiega beigšanās gadījumā lietotājam tiks brīdināts skaņas signāls par iejaukšanos.















30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt