23581

Jauns produkts

CREATBOT F430 - 420°C VERSIJA

4 767,40€

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Izmantojamais sprauslas veidsMK8
Izmantojamais kvēldiega diametrs1,75 mm
Maksimālā sprauslas temperatūra420 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsTiešā piedziņa
Ieteicamais drukas ātrums Maks180 mm/s (
Apbūves laukums300 mm x 400 mm x 300 mm
Divu ēku apgabals300 mm x 400 mm x 300 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks140 ºC
Veidojiet plāksnes virsmuBuildTak
Celtniecības plāksnes materiālsAlumīnija plāksne
Veidot plāksnes stiprinājumufiksēts
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmuBL-Touch
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērts vai Slēgts
Apsildāma būves kameraJā, max 70°C
Kvēldiega kamera slēgta
Ekstrūdera numurs2
Ekstrūdera konstrukcijas tips DualDivkāršās galvas fiksēts augstums, manuāli regulējams
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri485 mm x 620 mm x 680 mm
Kopējais svars48 kg
Apkārtējā darba temperatūra15°C - 32°C
Maksimālais enerģijas patēriņš2700 W
spriegumsMaiņstrāva: 100 V–230 V (50–60 Hz)
Aprīkojums
Hepa filtrs
Kvēldiega noplūdes sensors
Drošs strāvas zudumam
Skārienekrāns
Savienojums
USB ports
WLAN
Precizitāte
Slāņa augstums0,02 - 0,5 mm
Izšķirtspēja0,04 mm
Piegāde
Piegādes kaste580 mm x 750 mm x 720 mm
Piegādes svars62 kg
 
Zemu izmaksu augstas temperatūras 3D printeris CreatBot F430 PEEK kvēldiega piedevu ražošanai
Iegādājieties pieejamu CreatBot F430 augstas temperatūras 3D printeri rentablai piedevu ražošanai ar PEEK pavedienu. Pateicoties 70 °C apsildāmajai konstrukcijas kamerai, varat to izmantot, lai apstrādātu prasīgus rūpnieciskos pavedienus, kas izgatavoti no ABS, PC, PP, neilona, ​​PEEK un citiem materiāliem. Šis 3D printeris darbojas ar augstu precizitāti un iespaidīgu ražošanas ātrumu. Izmantojiet to, lai ražotu detaļas inženierzinātņu, kosmosa, medicīnas un automobiļu rūpniecībai.
 
CreatBot F430 sistēmas funkcijas:
- Apsildāma uzstādīšanas telpa samazina deformāciju
- Pilnmetāla karstais gals
- Karsto galu var uzsildīt līdz 420 °C
- Augsta ražošanas precizitāte
- Pilnīgs metāla korpuss
- Liela uzstādīšanas vieta: 40 x 30 x 30 cm
- Strāvas padeves pārtraukuma dublēšana, lai viegli atsāktu 3D izdrukas
- Kvēldiega sensors statusa noteikšanai
- Stikla keramikas apdrukas gulta lieliski gludām apakšpusēm
- Vienkārša un intuitīva darbība, izmantojot skārienekrānu
- Ekstrūdera tiešā piedziņa
- Automātiska konstrukcijas platformas izlīdzināšana un regulēšana
- Pilnībā slēgta uzstādīšanas telpa
- Gaisa filtru sistēma tīram apkārtējam gaisam
 
Augstas temperatūras 3D printeris – ar 420 °C Hotend
CreatBot ir viens no pirmajiem ražotājiem, kas laidis klajā patiesi pieejamus 420 °C augstas temperatūras 3D printerus. CreatBot F430 ir aprīkots ar dubulto ekstrūderi. Divkāršais ekstrūderis nodrošina 3D drukāšanu ar dažādiem pavedieniem. Ražojiet sastāvdaļas ar plašu materiālu īpašību klāstu. Lai optimizētu 3D drukāšanas rezultātus, varat precīzi noregulēt sprauslu un izvēlēties perfektu iestatījumu.
 

 
Augsta precizitāte un iespaidīgs ražošanas ātrums
Gūstiet labumu no precīzas rūpnieciskā ekstrūdera vadības sistēmas. Ar to jūs varat ražot īpaši precīzas un precīzas sastāvdaļas. Visā piedevu ražošanas procesā ekstrūderis darbojas vienmērīgi un ļoti vienmērīgi. Maksimālā ražošanas precizitāte ir līdz 0,04 mm. 3D drukājiet un izspiediet pavedienus ar CreatBot F430 vienmērīgi un ar minimālu sprauslas aizsērēšanu.
 
Precizitāte līdz: 0,04 mm
 
Ātrums līdz: 120 mm/s
 

 
Ciets metāla rāmis nodrošina stabilitāti
Izmantojiet šo augstas temperatūras 3D printeri daudzus gadus. CreatBot F430 cietais metāla rāmis ievērojami pagarina tā kalpošanas laiku. Visu sistēmas komponentu optimizācija un sadarbība nodrošina ilgtspējīgu un efektīvu darbību. Pirmā CreatBot 3D printeru sērija ir uzticami strādājusi vairāk nekā 5 gadus un vairāk nekā 8000 stundas.
 

 
Pilnībā slēgta augstas temperatūras konstrukcijas kamera
Pateicoties pilnībā slēgtajai uzstādīšanas telpai, jūs varat apstrādāt arī materiālus, kuriem ir izteikta tendence deformēties (ABS, neilons, PC, PP, ...). Slēgtā augstas temperatūras konstrukcijas kamera novērš visas ārējās ietekmes, kameras temperatūra ir nemainīga un ievērojami samazina troksni. Slēgtā karstā kamera nodrošina nemainīgu telpas temperatūru, lai jūsu modelis nedeformētos 3D drukāšanas laikā.
 

 
Strāvas padeves pārtraukuma atjaunošana un kvēldiega noteikšana
Strāvas padeves pārtraukuma gadījumā šis 3D printeris automātiski saglabā pašreizējo pozīciju un ražošanas progresu. Turklāt tas nolaiž celtniecības platformu un ievelk kvēldiegu. Pēc atkārtotas straumes varat vienkārši atsākt 3D drukāšanu.
 
Ar CreatBot F430 jūsu 3D izdrukas izdodas vienkārši un bez galvassāpēm – ietaupiet laiku, izmaksas un nervus, pateicoties viedajām funkcijām.
 

 
Intuitīvs un ērti lietojams skārienekrāns
Šim 3D printerim ir krāsu skārienekrāns. Pārvaldiet F430 viegli un intuitīvi, izmantojot viena taustiņa pieskārienu. Pietiek tikai ar pirksta pieskārienu, lai uzsildītu, pārvietotu, ielādētu kvēldiegu vai sāktu 3D druku. Nepārtraukti pārraugiet savas 3D drukāšanas gaitu un rīkojieties atbilstoši. Iegūstiet perfektus rezultātus tagad.
 

 
Stikla keramikas platforma līdzenām virsmām
Šim 3D printerim ir stikla keramikas konstrukcijas platforma. 3D druka ar to gludas virsmas ar labu adhēziju uz ēkas platformas. Keramikas virsma ir ļoti piemērota līmes uzklāšanai. Pateicoties labai siltuma pārnesei, jūs arī ietaupāt enerģiju, pateicoties efektīvai ēkas platformas apsildei. Ja vēlaties, varat izslēgt ēkas platformas apkuri pēc dažām 3D drukāšanas kārtām.
 

 
Tīrs gaiss, pateicoties gaisa filtru sistēmai
Gaisa filtru sistēma efektīvi absorbē piesārņotājus un smakas, kas izdalās 3D drukāšanas laikā. Tāpēc izmantojiet to droši, apstrādājot kvēldiegu ar spēcīgu iztvaikošanu, piemēram, ABS. Gaisa filtrēšana padara CreatBot F430 videi draudzīgu un drošu. Izmantojiet to savā birojā, darbnīcā, skolā, koledžā vai universitātē vai izmantojiet to uzņēmuma apmācībai un tālākizglītībai.
 

 
Automātiskā izlīdzināšanas platforma perfektām virsmām
CreatBot F430 izmanto 25 punktus, lai pareizi pielāgotu ēkas platformu. Sensors mēra attālumu starp ekstrūdera sprauslu un ēkas platformu. Vēlāk piedevu ražošanas procesā F430 izmanto informāciju, lai izspiestu dažādas stiprības materiālus un izveidotu plakanu virsmu 3D drukāšanai. Tātad jūsu objektiem ir tīra un līdzena virsma. Tas nodrošina optimālus ģeneratīvos ražošanas rezultātus no pirmā slāņa.
 

 
PEEK Kvēldiegs un aplikācija
Standarta F430 spēj lieliski apstrādāt PLA, ABS, neilonu utt. Tagad jums ir pieejams CreatBot PEEK-3D printeris F430–420 °C. PEEK kvēldiegam nepieciešama ekstrūzijas temperatūra 420 °C, un jaunais F430 nodrošina piegādi! PEEK materiālam raksturīga augsta izturība, stingrība, izturība pret koroziju un nodilumizturība. Izmantojiet PEEK kosmosa, elektrisko, medicīnas, inženierzinātņu, automobiļu un citos rūpnieciskos lietojumos. Ar F430 - 420 ° C jūs arī gūstat labumu no šī augsto tehnoloģiju materiāla aizraujošajām iespējām.
 
Iegādājieties zemu izmaksu augstas temperatūras 3D printeri CreatBot F430 PEEK kvēldiegu un citu augsto tehnoloģiju pavedienu piedevu ražošanai.
 















30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt