29809

Jauns produkts

CREATBOT D1000

47 456,20€

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Izmantojamais sprauslas veidsMK8
Izmantojamais kvēldiega diametrs1,75 mm
Maksimālā sprauslas temperatūra420 ºC
Atveriet kvēldiega sistēmu
Ekstrūdera tipsDivu pārnesumu tiešā piedziņa
Ieteicamais drukas ātrums Maks120 mm/s (
Apbūves laukums1000 mm x 1000 mm x 1000 mm
Divkāršās apbūves zona940 mm x 1000 mm x 1000 mm
Celtniecības plāksnes temperatūra Maks100 ºC
Celtniecības plāksnes materiālsAlumīnija plāksne
Izveidojiet plākšņu izlīdzināšanas sistēmumehāniskais slēdzis
Procesa laikā izveidojiet kameruAtvērts vai Slēgts
Apsildāma būves kameraJā, max 60°C
Kvēldiega kamera slēgta
Ekstrūdera numurs2
Ekstrūdera konstrukcijas tips DualDivgalva ar elektronisku pacelšanas sistēmu
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri1810 mm x 1350 mm x 1942 mm
Kopējais svars650 kg
Maksimālais enerģijas patēriņš4500 W
spriegumsMaiņstrāva: 220 V 240 V (50–60 Hz)
Aprīkojums
Avārijas izslēgšana
Hepa filtrs
Durvju sensors
Durvju bloķēšana drukāšanas laikā
Kvēldiega noplūdes sensors
Drošs strāvas zudumam
Skārienekrāns
Kamera
Savienojums
USB ports
Precizitāte
Izšķirtspēja0,05 mm
Piegāde
Piegādes kaste1980 mm x 1520 mm x 2200 mm
Piegādes svars750 kg
 
Viena kubikmetra rūpnieciskās klases liels 3D printeris.
D1000 ir jaunināts no modeļa F1000. Ar uzbūves tilpumu, kas pārsniedz 1000 x 1000 x 1000 mm, tā ir ideāla iekārta lielu un pilna izmēra detaļu, prototipu, instrumentu, veidņu, džigas un armatūras izveidei uz vietas. Dažu dienu laikā jūs varat iegūt pilnībā funkcionējošu augstas kvalitātes prototipu. CreatBot lielo ruļļu PLA, ABS, ASA, PA-CF uc kvēldiegs ir piemērots jūsu lielajiem modeļiem, neraizējoties par biežu kvēldiega nomaiņu. Visas tā īpašības ir ražotas atbilstoši augstākajiem standartiem. Katru reizi, katru daļu, bez kļūdām.
 
Faurecia ir globāls progresīvu automobiļu sistēmu inženierijas un aprīkojuma piegādātājs. Viņi izmanto CreatBot 3D printera D1000 modeli, lai izstrādātu un izstrādātu automašīnu sēdekļu veidnes, un tos plaši izmanto Audi, VW, NISSAN un GM motoros. Videoklipā redzamās veidnes ir to tipiskais 3D drukas produkts, kas ražots ar D1000 3D printeri. Nepieciešams, lai bļoda un vāks izturētu 100 MPa, ražošanai izvēlamies neilona-oglekļa šķiedras materiālus ar 50% pildījumu. Beidzot izdruku veiktspēja ir izcila un izturējusi stingru pārbaudi!
 

 
Izmērs bez raizēm Augstas izturības prototipam
CreatBot D1000 tika izveidots, lai pēc iespējas vienkāršāku padarītu liela mēroga objektu un prototipu rūpniecisko 3D drukāšanu. Tas ir iestrādāts ar daudzām progresīvām tehnoloģijām īpaši lielām, iespaidīgām izdrukām. Tā būs jūsu labākā izvēle bez šaubām, ja meklējat rūpniecisku liela mēroga 3D printeri prototipam un inženiertehniskiem materiāliem.
 
Ja esat noguris no PLA trausluma un ABS deformācijas, izmēģiniet mūsu revolucionāro materiālu UltraPA-CF. Izdrukājiet savu lielo modeli ar liela izmēra sprauslu. Dažu dienu laikā jūs iegūsit lielizmēra modeli ar augstu izturību 80 MPa un temperatūras izturību 150 ° C. Labākā izvēle jūsu prototipa pārbaudei.
 
Automātiski augoši dubultie ekstrūderi 420 ℃
D1000 ir iestrādāts ar jaunu viedo automātiski paaugstinošo divu ekstrūderu komplekta karstuma temperatūru līdz 420 ℃, Hotend var ātri nomainīt pret dažāda izmēra vienu. tas spēj drukāt ne tikai milzīgus PLA + ūdenī šķīstošus materiālus PVA prototipam ar ātrāko ātrumu, bet arī ABS, PC, neilona, ​​oglekļa šķiedras, elastīgu un vairāk augstas veiktspējas materiālu tiešai lietošanai. Dual-hotend ir viegli kopjams un par pieņemamu cenu nomainīt.
 

 
Pārtraukumu atjaunošana un kvēldiega noteikšana
Printeris automātiski iegaumēs pašreizējo pozīciju un saglabās drukas datus. Nolaidiet platformu un izvelciet kvēldiegu, kad strāva pēkšņi izslēdzas. Pēc strāvas ieslēgšanas tas turpinās drukāt no pēdējā apturētā punkta. Nav pēdu! Printeris izvairīsies no nederīgas drukāšanas, pārtraucot drukāšanu un brīdinot, kad kvēldiegs beidzas.
 
Lineārās sliedes un servomotori
Kad tas sasniedz 1000 mm+ garumu, mazajai sliedei ir liela novirze. D1000 precīzā lineārā sliedes struktūra ir ļoti bieza un izturīga. Tas nedeformēsies un nezaudēs precizitāti pēc tam, kad drukas galviņa ir miljoniem reižu trieciena. Ar servomotoriem, savlaicīgums, ātra reakcija, bez inerces, bez kavēšanās. slēgtā cikla pozīcijas kontrole pārvarēt soļa zaudēšanas problēmu. ievērojami samazinās siltums un troksnis. Tas nodrošina drukas modelim īpaši augstu veiktspēju ar lielu ātrumu.
 
Karstā kamera + filamentu sausā telpa
60°C karstā kamera nodrošina drukas kvalitāti augstas veiktspējas materiāliem. Pilnībā slēgtā kamera var bloķēt visus ārējos traucējumus. Arī šis rāmis var samazināt trokšņus, vienlaikus nodrošinot nemainīgu temperatūru, lai modelis nedeformētos. Kvēldiegu žāvēšanas telpa nodrošina 45°C un 65°C temperatūru kamerā, lai izžāvētu 2x5kg/rullīti, piemēram, PLA, neilonu, PC, ABS un citus materiālus ar ūdens absorbciju.
 

 
Automātiskā nolīdzināšanas platforma
100 punktu izmantošana, izmantojot augstas precizitātes servozondi, lai saglabātu platformas līdzenuma datu līmeni sākotnējā līmenī, izmantojot Z ass viedo kompensācijas galda augstumu drukāšanas procesā, lai panāktu pilnībā automātisku izlīdzināšanu.
 
HEPA gaisa filtrs
Gaisa filtru sistēma var adsorbēt piemaisījumus un gāzes, kas rodas, drukājot īpašus pavedienus, piemēram, ABS, neilonu, datoru, drošāku un vides aizsardzību, kas ir vairāk piemērota mājām, skolai, biroja telpām.
 
Kameras vadības tehnoloģija
Kameras vadības tehnoloģija ļauj klientiem attālināti kontrolēt drukāšanas procesu ar ātrumu, pauzi, temp.u.c., izmantojot APP, kas var iegūt vislabāko drukas kvalitāti īsākā laikā bez kļūmēm. Ļoti noderīga funkcija lielam modelim un ilgstošai drukāšanai.
 

 
Izdevīgs un uzticams liels 3D printeris
CreatBot D1000 tika izveidots, lai pēc iespējas vienkāršāku padarītu liela mēroga objektu un prototipu rūpniecisko 3D drukāšanu. Tas ir industriāls 3D printeris, kas reaģē uz tirgus pieprasījumu un ir iestrādāts ar jaunu viedo divu ekstrūderu komplektu, slēgtu apsildāmu kameru, automātisku izlīdzināšanas sistēmu un kameras vadību lielām, iespaidīgām izdrukām. Kameras vadības tehnoloģija ļauj klientiem kontrolēt drukāšanas procesu ar APP, kas var iegūt vislabāko drukas kvalitāti īsākā laikā bez kļūmēm. Ar ātri uzsildāmo platformu un karsto kameru šis augstas izšķirtspējas liela izmēra darba zirgs rada neticamus rezultātus ar augstas kvalitātes materiāliem. CreatBot D1000 nosaka jaunu standartu piedevu ražošanā un paplašina liela mēroga 3D printeru materiālu iespējas, sniedzot iespēju ievērojami samazināt izmaksas un laiku vairākiem uzņēmumiem.
 
CreatBot D1000 bez šaubām būs jūsu labākā izvēle, ja meklējat rūpniecisku liela mēroga 3D printeri prototipam un inženiertehniskiem materiāliem.
 
Stabilitāte
Visa tērauda korpuss ne tikai nodrošina stabilitāti drukāšanas laikā, bet arī ievērojami pagarina darba mūžu. Kopējās struktūras optimizācija un sadarbība nodrošina ilgtspējīgu un efektīvu darbību. Pirmā CreatBot 3D printeru partija ar visu tērauda korpusu ir strādājusi 9 gadus un vairāk nekā 30 000 stundu.
 

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt