29566

Jauns produkts

BAMBU LAB P1S COMBO

Tehniskie dati:

Būvniecība un tehniskās detaļas
Maksimālā sprauslas temperatūra300 ºC
Ekstrūdera tipsTiešā piedziņa
Ieteicamais drukas ātrums Maks500 mm/s (
Apbūves laukums256 mm x 256 mm x 256 mm
Veidojiet plāksnes virsmuPEI lapa
Uzstādīšanas vieta / prasības
Kopējā masa Kopējie izmēri485 mm x 480 mm x 585 mm
Kopējais svars21,6 kg
Maksimālais enerģijas patēriņš1000 W
spriegumsMaiņstrāva: 100 V240 V (50–60 Hz)
Aprīkojums
Hepa filtrs
Kvēldiega noplūdes sensors
Kvēldiega aizsērēšanas sensors
Drošs strāvas zudumam
Savienojums
Precizitāte
Piegāde
 
P1S
Bambu Lab P1S tāpat kā tā priekšgājējs ir viens no priekšējās malas ātrgaitas printeriem tirgū. Ar atbilstošu dzesēšanas iestatījumu P1S nodrošina labāku drukāšanas veiktspēju ar plašāku uzlaboto pavedienu klāstu. Turklāt P1S ir aprīkots ar aktīvās ogles filtru, lai nodrošinātu risinājumu tādu pavedienu drukāšanai kā ABS, kas drukāšanas procesā ir pakļauti smakas un kaitīgu gāzu izdalīšanai.
 
Automātiskā materiālu sistēma
Iegādājoties Combo versiju, ir iekļauta automātiskā materiālu sistēma (AMS). Pilnīgāko emociju izpausmi sniedz Bambu Lab AMS. Tagad varat brīvi baudīt drukāšanu dažādās krāsās un materiālos.
 
AMS galvenās funkcijas:
- Hermētisks
- Mitruma sensors
- Paralēli 4x4
- Divpakāpju barošana
- Kvēldiega buferis
 
Lūdzu, ņemiet vērā: vislabāk darbojas plastmasas spoles, kuru platums ir mazāks par 67 mm (piemēram, Bambu Filaments vai PrimaSelect). Kartona spoles nedarbojas labi ar AMS.
 

 
Vispusīga veiktspēja tieši no kastes
Tas darbojas tieši no kastes. Jums ar to nav jājaucas, vienkārši nospiediet drukāšanu, un printeris veiks visas kalibrēšanas (automātiskā gultnes izlīdzināšana, vibrāciju kompensācija) jūsu vietā. Izbaudiet drukāšanu bez problēmām katru reizi, izmantojot savu P1S.
 

 
Tiešās piedziņas ekstrūderis
Pateicoties konstrukcijai, ka motors ir tieši savienots ar ekstrūderi, P1 sērijai ir labāka kontrole pār elastīgo pavedienu izspiešanu un ievilkšanu. Precīza un konsekventa ekstrūzija gludām izdrukām bez izplūšanas.
 
Drukājiet ātri ar izcilu kvalitāti
P1 sērija ir mantojusi pārbaudīto Bambu Lab vadošā printera kinemātiku un kustības vadības sistēmu. Tas drukā ar maksimālo ātrumu 500 mm/s, paātrinājums no nulles līdz 500 mm/s aizņem tikai 0,025 sekundes. Progresīvs vadības algoritms ar vibrācijas kompensācijas un spiediena palielināšanas palīdzību, nodrošinot zibenīgu drukas ātrumu, nezaudējot kvalitāti.
 

 
Gūstiet panākumus ar perfektu pirmo slāni
Automātiskais gultas izlīdzināšanas (ABL) sensors pareizi kalibrē un izlīdzina gultu, padarot jūs par perfektu pirmo slāni katrai 3D izdrukai.
 
Bambu Studio & Handy
Izveidojiet savienojumu ar Bambu griešanas programmatūru un mobilo lietotni, lai kontrolētu printeri un pārraudzītu izdrukas.
 

 
Uzlabotas tehnoloģijas
- Pilnmetāla Hotend: izturīgs materiāls, kas izgatavots, lai atbalstītu ilgstošas ​​​​3D drukas pavedienus, tostarp ABS, oglekļa šķiedru augstās temperatūrās. Tas nodrošina precīzu un vienmērīgu ekstrūziju, lai sasniegtu kvalitatīvu drukas veiktspēju.
- Strāvas zuduma atjaunošana: bez raizēm pēc strāvas padeves pārtraukuma varat atsākt drukāšanu no vietas, kur tā tika pārtraukta.
- Ventilatori ar ātruma atgriezenisko saiti: ātruma atgriezeniskās saites sensors uzrauga ventilatora ātrumu, nodrošinot, ka ventilators vienmēr var darboties ar optimālo ātrumu.
- Kvēldiega iztecēšanas sensors: novērsiet tukšu spoļu problēmu drukāšanas laikā. Mainiet kvēldiegu, kad tas ir tukšs, un Atsākt.
- Pusautomātiska siksnas nospriegošana: jostas spriegojums ir būtisks, lai nodrošinātu izmēru precizitāti. Rezonanses frekvences identifikācija tiek veikta katru reizi, lai palīdzētu uzturēt pareizo spriegumu.
- Tiešraides skats un laika intervāls: iebūvētā kameras kamera nodrošina vienkāršu drukāšanas pārraudzību programmās Bambu Studio un Handy, kā arī laika intervāla video izveidi.
 

 
Kāda ir atšķirība starp P1S un P1P?
Salīdzinot ar P1P, P1S piedāvā pilnībā slēgtu drukas kameru un jaudīgāku dzesēšanas risinājumu, kas ietver papildu daļas dzesēšanas ventilatoru izdruku dzesēšanai, kameras regulatora ventilatoru, lai stabilizētu kameras iekšējo temperatūru, un vadības paneļa ventilatoru, kas palīdz vadības paneļa dzesēšana. Turklāt mēs to esam aprīkojuši ar aktīvās ogles filtru, lai nodrošinātu risinājumu tādu pavedienu drukāšanai kā ABS, kas drukāšanas procesā ir pakļauti smakas un kaitīgu gāzu izdalīšanai.
 
Vai P1P var jaunināt uz P1S?
Jā, P1P var jaunināt uz P1S, izmantojot jaunināšanas komplektu. Jaunināšanas komplekta iegāde komplektā būs izdevīgāka nekā atsevišķu rezerves daļu iegāde.

30 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt