TGSZW56311226b

Jauns produkts

Darbnīcas skapis TG-SZW5 63x112x26 cm

345,28€

Tehniskie dati:

Augstums (cm)63
Platums (cm)112
Dziļums (cm)26
KrāsaZils - RAL 5012
Svars (kg)26
BloķēšanaViens punkts
Slēdzenes veidsCilindrisks
Plauktu skaits6
Durvju skaits2


TG-SZW5 piekarināms darbnīcas skapis
TG-SZW5 Metalkas darbnīcas skapis zilā krāsā ir ideāls risinājums, kas palīdzēs uzturēt kārtībā jūsu darbnīcu. Aprīkots ar 6 plauktiem, tas nodrošina ērtu vietu instrumentu un darbnīcas piederumu uzglabāšanai. Pateicoties perforētajai sienai, jūs varat viegli piestiprināt, un pie rokas ir dažādi instrumenti un piederumi.

Skapja funkcijas:
izturīga tērauda konstrukcija nodrošina izturību un stingrību.
vienkāršs, bet funkcionāls dizains.
ir 6 praktiski plaukti.
viegli montējams.
krāsots ar zilu pulverkrāsu.

Funkcionalitāte:
TG-SZW5 skapis ir rūpīgi izstrādāts, lai nodrošinātu jūsu komfortu darba laikā. Pateicoties iespējai to piekārt pie sienas, jūs varat maksimāli izmantot darbnīcā pieejamo telpu. Durvis, kas aprīkotas ar cietām cilindriskām slēdzenēm, garantē drošu vērtīgu instrumentu uzglabāšanu.

Metāla piekarināmais skapis:
TG-SZW5 Metalkas darbnīcas skapis ir izgatavots no izturīga tērauda, ​​kura biezums ir 0,7 - 0,8 mm. Tas ir ciets un izturīgs materiāls, kas ne tikai nodrošina funkcionalitāti, bet arī aizsargā jūsu aprīkojumu pret bojājumiem un koroziju.

Drošība
TG-SZW5 skapis ir aprīkots ar cietu cilindru slēdzeni, kas nodrošina drošu jūsu instrumentu un vērtslietu glabāšanu. Varat būt drošs, zinot, ka jūsu aprīkojums ir labi aizsargāts pret zādzību un nesankcionētu piekļuvi.

Pieteikums
Darbnīcas skapis ir lieliski piemērots dažādām vietām, piemēram, darbnīcām, garāžām, noliktavām vai pagrabiem. Tā funkcionalitāte un stabila konstrukcija ļaus efektīvi uzglabāt instrumentus, rezerves daļas un citu nepieciešamo aprīkojumu.

Iekļauts kulonu un kronšteinu skaits:

10 dažādu veidu kuloni,
12 atsevišķi kronšteini.
Saglabājiet savu darbnīcu kārtībā ar Metalkas TG-SZW5 piekaramo darbnīcas skapi zilā krāsā. Tā nodrošina drošu un ērtu vietu instrumentu un piederumu uzglabāšanai, kas vienmēr būs pa rokai. Izgatavots no izturīga tērauda, ​​šis skapis piedāvā ne tikai funkcionalitāti, bet arī ilgstošu aizsardzību jūsu aprīkojumam. Pateicoties uzstādīšanas iespējai pie sienas, jūs varat maksimāli izmantot darbnīcā pieejamo telpu. Netērējiet laiku instrumentu meklēšanai – izvēlieties darbnīcas skapi TG-SZW5 Metalkas.

23 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt