608020SZW1

Jauns produkts

Darbnīcas skapis 60x80x20 cm SZW1

246,08€

Tehniskie dati:

Augstums (cm)60
Platums (cm)80
Dziļums (cm)20
KrāsaZils - RAL 5012
Svars (kg)14
BloķēšanaViens punkts
Slēdzenes veidsCilindrisks
Plauktu skaits4
Durvju skaits2


Skapja funkcijas:
augstas kvalitātes tērauda konstrukcija no lokšņu metāla 0,7 - 0,8 mm bieza,
ir praktiski sienas stiprinājuma kronšteini stabilai balstiekārtai,
ir 4 plaukti, kas nodrošina pietiekami daudz vietas instrumentu un materiālu uzglabāšanai,
divas aizmugurējās sienas, kas izgatavotas no perforētas konstrukcijas, ļauj piekārt papildu piederumus,
komplektā ietilpst 8 kronšteini, kas nodrošina atbalstu un telpas organizēšanu,
skapis krāsots ar zilu pulverkrāsu.
Funkcionalitāte
Piekarināmais darbnīcas skapis TG-SZW1 ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu maksimālu funkcionalitāti. Pateicoties četriem plauktiem un daudzajiem balstiem, tas nodrošina pietiekamu vietu instrumentu, piederumu un darbnīcas materiālu uzglabāšanai. Turklāt perforētās aizmugurējās sienas ļauj viegli piekarināt kulonus un citus elementus, kas ļauj labāk organizēt darba vietu. Skapi ir viegli montēt, un tam ir praktiski sienas stiprinājuma kronšteini, tāpēc to var droši uzstādīt jebkur.

Metāla skapis
Metalkas darbnīcas skapis ir izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, ​​kura biezums ir 0,7 - 0,8 mm. Šis cietais materiāls garantē korpusa izturību un izturību, ļaujot glabāt smagākus instrumentus un materiālus, nebaidoties no deformācijas vai bojājumiem. Tērauda konstrukcija nodrošina arī skapja stabilitāti un stingrību, kas ir svarīga intensīvai lietošanai darbnīcas vidē.

Aizsardzība
Skapis ir aprīkots ar cilindru slēdzeni, kas nodrošina atbilstošu uzglabāto priekšmetu aizsardzību. Pateicoties tam, instrumenti un materiāli, kas tiek glabāti skapī, ir aizsargāti pret nesankcionētu piekļuvi un zādzībām. Cilindra slēdzene ir pārbaudīts veids, kā nodrošināt vērtīgas lietas un uzturēt kārtību darba vietā.

Pieteikums
Zilais TG-SZW1 Metalkas darbnīcas skapis ir lieliski piemērots dažāda veida darbnīcām, garāžām, noliktavām un pat mājas studijām. Tas ir ideāli piemērots instrumentu, piederumu, darbnīcu ķimikāliju un citu nepieciešamo priekšmetu uzglabāšanai. Pateicoties tā pamatīgajai konstrukcijai, estētiskajam izskatam un funkcionalitātei, skapis nodrošinās komfortu un kārtību darba vietā.

Skapis tiek piegādāts kartona iepakojumā un ir viegli saliekams.

23 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt