5904405571446

Jauns produkts

Darbnīcas skapis Leo

200,66€

-7%

186,61€

Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Svars: 21 kg
Krāsa: melna RAL 9005
Augstums: 60 cm
Platums: 160 cm
Dziļums: 20 cm
Kravnesība līdz 40 kg
Cauruma diametrs 5 mm
Attālums starp caurumiem 10 mm
Pašmontāžai

Jan Nowak skapis LEO darbnīcai, melns
LEO instrumentu skapis ir lieliska iespēja, lai uzglabātu skrūvgriežus, uzgriežņu atslēgas, āmuru, mērlenti un līmeņrādi, īpaši, ja jums nav pietiekami daudz vietas stāvošam darbnīcas skapim. LEO pakarināmais skapis ir ļoti plats - 160 cm, 60 cm augsts, bet tikai 20 cm dziļš. Pateicoties šādiem izvēlētiem izmēriem, modelis lieliski pildīs savu uzdevumu, pakarinot virs darbagalda vai šaurā telpā - rūpnīcā, galdniecībā, amatniecības darbnīcā, noliktavā vai pat garāžā.

Instrumentu skapis gadiem ilgi
Tērauds, kas aizsargāts ar pulverlaku, ir labākais materiāls izturīgām, viegli bojājamām darbnīcas mēbelēm. LEO instrumentu skapis ir izgatavots no cietas lokšņu metāla (biezums 0,8 mm), kas nodrošina augstu izturību. Aizsargpārklājums efektīvi aizsargā pret koroziju. Esam padomājuši par visiem aspektiem, tāpēc slēdzamo skapju durvis ir īpaši pastiprinātas. LEO instrumentu skapis ir ļoti izturīgs, neprasa impregnēšanu un tam ir ilga garantija. Mēbeles ir aizsargātas līdz 6 gadiem.

Trīs uzglabāšanas zonas
Mēs sadalījām LEO instrumentu skapi trīs uzglabāšanas zonās: divos slēgtos nodalījumos un atvērtā telpā ar papildu plauktiem. Praktiskais sadalījums ļaus ērti piekļūt visbiežāk izmantotajām lietām. Savukārt skapīši ir lieliski piemēroti kā vieta vērtīgiem instrumentiem.

Ļoti noderīgs risinājums LEO instrumentu skapī ir perforētais dēlis, kas atrodas piekaramā skapja aizmugurē. Regulāri izvietoti caurumi ļauj piekārt organizatorus un speciālus āķus (iegādājami atsevišķi), kas palīdzēs uzturēt kārtību un samazināt instrumentu pazaudēšanas risku.

LEO instrumentu skapis izceļas arī ar nelielām ērtībām, kas būtiski ietekmē uzglabāšanas ērtības. Skapju iekšpusi aizsargā cieta slēdzene, kas vienā punktā pieskrūvēta. Katrs no tiem ir aprīkots ar divām atslēgām. Jūs varat nodrošināt darbiniekam piekļuvi glabāšanas nodalījumu iekšpusei vai izmantot otro atslēgu kā rezerves atslēgu. Plaukti balstās uz skapja sāniem, kas padara tos izturīgākus un stabilākus nekā ekvivalenti, kas piestiprināti, izmantojot skapja piederumus.

Pievilcīga apdare
Visi Jan Nowak šķīdumi ir vienmērīgi pārklāti ar pulverkrāsu. Šī procesa galvenā priekšrocība ir paaugstināta izturība pret kaitīgiem apstākļiem un palielināta izturība, taču tas ietekmē arī metāla mēbeļu pievilcību. Melnais instrumentu skapis ir lieliski piemērots darbnīcām. Turklāt, izvēloties Jan Nowak produktus tādā pašā krāsā, jūsu interjers iegūs profesionālu raksturu.

23 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt