TGSZW1608020

Jauns produkts

Darbnīcas skapis TG-SZW1 60x80x20 cm

246,08€

Tehniskie dati:

Augstums (cm)60
Platums (cm)80
Dziļums (cm)20
KrāsaPelēks - RAL 7011
Svars (kg)14
BloķēšanaViens punkts
Slēdzenes veidsCilindrisks
Plauktu skaits4
Durvju skaits2


Pelēks darbnīcas skapis TG-SZW1 Metalkas

Skapja funkcijas:
tērauda konstrukcija nodrošina izturību un izturību,
vienkāršs un funkcionāls dizains,
viegli uzstādīt,
ir 8 kronšteini, kas stiprina struktūru.

Funkcionalitāte:
Metalkas pelēkais darbnīcas skapis TG-SZW1 ir ideāls risinājums instrumentu un citu mazu priekšmetu uzglabāšanai jūsu darbnīcā. Tam ir 4 plaukti, kuros varat efektīvi un ērti sakārtot piederumus. Turklāt daudzi komplektā iekļautie kuloni un kronšteini ļauj vēl labāk organizēt telpu. Piekarināmais plaukts lieliski papildina darbagaldu, padarot darba vietu vēl funkcionālāku.

Metāla skapis:
Pakarināmais darbnīcas skapis TG-SZW1 Metalkas ir izgatavots no augstas kvalitātes tērauda, ​​kura biezums ir 0,7 - 0,8 mm. Šis cietais materiāls ne tikai garantē izturību, bet arī aizsargā uzglabātos priekšmetus no bojājumiem un ārējiem faktoriem. Pateicoties tam, jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu instrumenti būs droši un labi aizsargāti.

Aizsardzība:
Skapim ir cieta cilindra slēdzene, kas ļauj droši uzglabāt vērtīgas lietas. Pateicoties tam, jūs pilnībā kontrolējat piekļuvi skapja saturam un varat būt pārliecināti, ka jūsu instrumenti ir pienācīgi aizsargāti pret zādzību un nesankcionētu piekļuvi.

Pielietojums:
Šis funkcionālais pakarināmais darbnīcas skapis ir lieliski piemērots dažādām vietām un situācijām. Varat to izmantot savā darbnīcā, garāžā, pagrabā vai pat nelielā uzņēmumā. Pateicoties tā optimālajiem izmēriem (augstums: 600 mm, platums: 800 mm, dziļums: 200 mm), varat to viegli pielāgot savām vajadzībām un pieejamajai telpai.

Izvēlieties Metalkas darbnīcas skapi un izbaudiet ideālo risinājumu instrumentu un citu priekšmetu uzglabāšanai un kārtošanai savā darbnīcā!

23 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt