5904405571439

Jauns produkts

Darbnīcas skapis Leo

200,66€

-7%

186,61€

Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Svars: 21 kg
Krāsa: antracīts-sarkans RAL 7016 - RAL 3020
Augstums: 60 cm
Platums: 160 cm
Dziļums: 20 cm
Kravnesība līdz 40 kg
Cauruma diametrs 5 mm
Attālums starp caurumiem 10 mm

Pašmontāžai

Jan Nowak LEO instrumentu skapis, antracīta sarkans
LEO pakarināmais darbnīcas skapis ir ļoti praktiska metāla mēbele. Tas vislabāk darbojas, ja to piestiprina pie sienas virs darba virsmas vai šaurā telpā, kur stāvošie skapji apgrūtinātu staigāšanu. LEO modeļa platums ir līdz 160 cm. Jaudas ziņā tas ir nepārspējams savā kategorijā. Instrumentu sakārtošana būs vienkāršāka, pateicoties diviem slēdzamiem skapjiem, atvērtai padziļinājumam ar plauktiem un perforētam dēlim.

Tērauda izturība un izturība
Tērauds ar pulvera pārklājumu ļauj iegūt izturīgu pakarināmu darbnīcas skapi. Konstrukcija neuzsūc mitrumu vai rūsu, kas padara to viegli kopjamu un ideāli piemērotu darbnīcai, noliktavai, studijai vai garāžai. Mēbeles izgatavotas no 0,8 mm biezas lokšņu metāla, kas nodrošina pamatīgumu un ietaupa vietu. Lai nodrošinātu vēl lielāku izturību, durvis pastiprinājām ar īpašu profilu. Mēs esam pārliecināti, ka darbnīcas skapis jums kalpos daudzus gadus, tāpēc mūsu risinājumiem tiek piemērota ļoti gara 6 gadu garantija.

Izvēlieties funkcionalitāti
LEO piekarināmais darbnīcas skapis piedāvā praktiskus risinājumus, šeit ir svarīgākie no tiem:

- divi skapīši - spēcīga slēdzene vienā punktā neļaus kolēģiem piekļūt dārgākam aprīkojumam (katram skapītim pievienojam divas atslēgas),

- padziļinājums ar plauktiem, liela, atvērta telpa padarīs ikdienas priekšmetus vienmēr pa rokai,

- plaukti, kas piestiprināti pie pakarināmā skapja konstrukcijas, ir stingri, stabili un var izturēt vairāk nekā tie, kas piekārti uz āķiem pie skapja dēļa,

- perforēts dēlis, ko izmanto kā darbnīcas skapja aizmuguri - ļoti noderīgas ērtības. Jūs varat piešķirt vietu visiem saviem rīkiem. Pateicoties tam, jūs ietaupīsiet daudz laika, jo katra atslēga vai skrūvgriezis būs uzreiz redzams un viegli pieejams.

Salieciet darbnīcas mēbeles
Jan Nowak risinājumos īpašu uzmanību pievēršam detaļām. Katrs darbnīcas skapis ir vienmērīgi pārklāts ar pulverkrāsu. Tāpēc tas iegūst estētisku izskatu un aizsardzību pret tādiem kaitīgiem faktoriem kā mitrums, augsta vai zema temperatūra. LEO pakarināmais darbnīcas skapis ir metāla mēbeļu piemērs, kas izceļas ar savu oriģinālo dizainu. Ar antracīta krāsu pārklātais rāmis un sarkanās durvis izskatās lieliski. Ja vēlaties estētisku un profesionālu darbnīcu, aprīkojiet telpu ar stabiliem, konsekventiem risinājumiem. Mūsu piedāvājumā ir arī skapji un darbagaldi identiskās krāsās.

23 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt