TGSZW56311226

Jauns produkts

Darbnīcas skapis TG-SZW5 63x112x26 cm

345,28€

Tehniskie dati:

Augstums (cm)63
Platums (cm)112
Dziļums (cm)26
KrāsaPelēks - RAL 7011
Svars (kg)26
BloķēšanaViens punkts
Slēdzenes veidsCilindrisks
Plauktu skaits6
Durvju skaits2


TG-SZW5 piekarināms darbnīcas skapis Metalkas
TG-SZW5 Metalkas darbnīcas skapis ir ideāls risinājums kārtības uzturēšanai jūsu darbnīcā. Pateicoties 6 plauktiem, tas nodrošina ērtu vietu instrumentu un darbnīcas aprīkojuma uzglabāšanai. Turklāt perforētā siena ļauj piestiprināt dažāda veida instrumentus un piederumus, kas nozīmē, ka viss vienmēr ir pa rokai.

Skapja funkcijas:
- tērauda konstrukcija nodrošina izturību un izturību,
- vienkāršs un funkcionāls dizains,
- 6 plaukti,
- viegli montējams
- krāsots ar pelēku pulverkrāsu.

Funkcionalitāte
TG-SZW5 skapis tika izstrādāts, domājot par jūsu komfortu. Tās dizains ļauj uzstādīt pie sienas, kas maksimāli izmanto darbnīcā pieejamo telpu. Turklāt durvis, kas aprīkotas ar cilindriskām slēdzenēm, nodrošina drošu jūsu vērtīgo instrumentu uzglabāšanu.

Materiāls, no kura izgatavots skapis
TG-SZW5 Metalkas darbnīcas skapis ir izgatavots no izturīga tērauda, ​​kura biezums ir 0,7 - 0,8 mm. Tas padara to stabilu un izturīgu, un tajā pašā laikā ārkārtīgi funkcionālu. Šis materiāls garantē jūsu aprīkojuma ilgtermiņa aizsardzību pret bojājumiem un koroziju.

Aizsardzība
TG-SZW5 skapis ir aprīkots ar cietu cilindru slēdzeni, kas nodrošina drošu jūsu instrumentu un vērtslietu glabāšanu. Pateicoties tam, jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu aprīkojums ir labi aizsargāts pret zādzību un nesankcionētu piekļuvi.

Pieteikums
TG-SZW5 Metalkas darbnīcas skapis ir lieliski piemērots dažādām vietām, piemēram, darbnīcām, garāžām, noliktavām vai pagrabiem. Tā funkcionalitāte un stingrā konstrukcija ļaus efektīvi uzglabāt instrumentus, rezerves daļas un citu nepieciešamo aprīkojumu.

Iekļauts kulonu un kronšteinu skaits:

10 dažādu veidu kuloni,
12 atsevišķi balsti.
Saglabājiet savu darbnīcu kārtībā ar Metalkas TG-SZW5 piekaramo darbnīcas skapi. Nodrošiniet drošu un ērtu vietu instrumentu un piederumu uzglabāšanai, kas vienmēr būs pa rokai. Izgatavots no izturīga tērauda, ​​šis skapis ne tikai nodrošinās jums funkcionalitāti, bet arī ilgstošu jūsu aprīkojuma aizsardzību. Piestiprināšana pie sienas ļaus maksimāli izmantot darbnīcā pieejamo telpu. Netērējiet laiku instrumentu meklēšanai – izvēlieties darbnīcas skapi TG-SZW5 Metalkas.

23 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt