5904405571422

Jauns produkts

Darbnīcas skapis Leo

200,66€

-7%

186,61€

Akcijas cena!

Tehniskie dati:

Svars: 21 kg
Krāsa: antracīta zila RAL 7016 - RAL 5017
Augstums: 60 cm
Platums: 160 cm
Dziļums: 20 cm
Kravnesība līdz 40 kg
Cauruma diametrs 5 mm
Attālums starp caurumiem 10 mm
Pašmontāžai

Jan Nowak LEO piekarināms darbnīcas skapis, antracīts-zils
LEO pakarināmais skapis bija paredzēts tādām telpām kā darbnīcas, noliktavas un garāžas. Ievērības cienīgi ir labi izvēlētie izmēri - 160 cm platums, 60 cm augsts un tikai 20 cm dziļums. Pateicoties tiem, metāla mēbeles nepārslogo interjeru un, pateicoties iespējai piekārt tās pie sienas, neaizsprosto ne eju, ne auto stāvvietu. LEO darbnīcas skapis iegūst punktus arī funkcionalitātes ziņā. Mēs to esam aprīkojuši ar instrumentu dēli, slēdzamiem nodalījumiem un plauktiem labākai organizācijai.

Izturīgs tērauds – jūsu panākumu spēks!
Tērauds ar pulvera pārklājumu padara LEO darbnīcas skapi īpaši izturīgu un izturīgu. Tās konstrukcija neuzsūc mitrumu vai rūsu. Jūs varēsiet to uzturēt ideālā stāvoklī bez liela darba. Skapis ir izgatavots no 0,8 mm biezas lokšņu metāla, tāpēc tas pārsteidz ar savu stingrību un tajā pašā laikā aizņem maz vietas. Lai panāktu vēl lielāku izturību, esam uzlikuši uz durvīm pastiprinošu profilu. Mēs esam pārliecināti, ka mūsu LEO darbnīcas skapis jums kalpos daudzus gadus, tāpēc mēs tam piešķiram ļoti ilgu, 6 gadu garantiju.

Funkcionāls skapis darbnīcai
LEO darbnīcas skapis nodrošinās Jums lietošanas ērtumu, jo esam iekļāvuši daudz praktisku risinājumu.

- Perforēta loksne skapja aizmugurē - ļoti funkcionāls risinājums, kas padara instrumentu perfektas organizācijas ieviešanu un uzturēšanu vieglāku, nekā jūs domājat

- Nodalījumus ar atslēgas slēdzeni - tie noderēs vērtīgāka aprīkojuma glabāšanai, tam būs pieeja tikai cilvēkiem ar atslēgu (katrai slēdzenei ir rezerves atslēga)

- Liela, centrālā daļa ar plauktiem - tieši šeit ir jāatrodas visbiežāk lietotajām lietām, un, sasniedzot nepieciešamo atslēgu, tas aizņems burtiski dažas sekundes

- Plaukti ir cieti, jo tie ir piestiprināti pie skapja konstrukcijas, nevis, kā līdzīgu modeļu gadījumā, pie tapu dēļa ar āķiem

Profesionāls darbnīcas komplekts
Jan Nowak darbnīcas skapjus pārklājam ar pulverkrāsu, lai nodrošinātu atbilstošu aizsardzību pret ārējiem faktoriem. Pārklājumam ir arī papildu estētiskā funkcija. Pakarināmā skapja zilie un antracīta elementi izskatās ļoti oriģināli.

Ar Jan Nowak zīmolu Jūs varat salikt uzticamu darbnīcas mēbeļu komplektu.Mūsu piedāvājumā ir piekarināmi skapji, instrumentu skapji un darba galdi pieskaņotās krāsās.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

23 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt