606020SZW4

Jauns produkts

Darbnīcas skapis 60x60x20 cm SZW4

175,68€

Tehniskie dati:

Augstums (cm)60
Platums (cm)60
Dziļums (cm)20
KrāsaZils - RAL 5012
Svars (kg)10
Slēdzenes veidsCilindrisks
Plauktu skaits3
Durvju skaits1


TG-SZW darbnīcas skapis - Praktisks un stabils risinājums
Piekaramais darbnīcas skapis no sērijas TG-SZW palīdzēs uzturēt jūsu darba vietu kārtīgu un harmonisku. Pateicoties rūpīgi izstrādātajai struktūrai un cietajiem materiāliem, mūsu TG-SZW skapis atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem, kas padara to par lielisku izvēli prasīgiem klientiem. Piekarināmais skapis ne tikai palīdz ietaupīt vietu uz zemes, bet arī ļauj to uzstādīt tieši virs darbagalda, veidojot saskaņotu darba vietas papildinājumu.

Maksimāla funkcionalitāte minimālā telpā
TG-SZW darbnīcas skapis ir ideāls risinājums cilvēkiem, kuri meklē efektīvu veidu, kā savā darbnīcā uzglabāt instrumentus vai citus sīkus priekšmetus. Ar trim praktiskiem plauktiem, kurus varat brīvi pielāgot savām vajadzībām, mēs nodrošinām daudz vietas aprīkojumam un piederumiem. Pateicoties perforētajai aizmugures sienai, jūs varat piekārt arī bieži lietojamus instrumentus, kas palīdzēs jums uzturēt kārtību un viegli atrast nepieciešamo aprīkojumu.

Stingrība un drošība
Mūsu darbnīcas skapis ir izgatavots no izturīgas tērauda konstrukcijas, izgatavots no 0,7 - 0,8 mm biezas lokšņu metāla, kas garantē tā uzticamību gadiem ilgi. Turklāt cilindriskā slēdzene sniegs drošības sajūtu, glabājot vērtīgas lietas vai dokumentus.

Jūsu apmierinātība mums ir vissvarīgākā, tāpēc varat būt pārliecināti, ka, ieguldot mūsu kabinetā, jūs saņemat augstākās kvalitātes preci.

Uzstādīšana un lietošanas komforts
TG-SZW skapis tiek piegādāts praktiskā kartona iepakojumā, kas atvieglo transportēšanu un pasargā to pret iespējamiem bojājumiem. Pašmontāža jums nesagādās grūtības, un, pateicoties sienas stiprinājuma kronšteiniem, varat to droši piestiprināt pie izvēlētās virsmas.

Iekļauti kuloni un kronšteini:

vienvietīgie TG-AN8 kronšteini, ideāli dažādu veidu instrumentu piekāršanai, universāli un praktiski - 4 gab.
Metāla kronšteini ir ideāls risinājums instrumentu vai piederumu uzglabāšanai, kas jums vienmēr būs pa rokai.

TG-SZW darbnīcas skapis ir lieliska izvēle ikvienam, kurš novērtē kārtību, funkcionalitāti un kvalitatīvu darbu. Pateicoties tam, jūsu darbnīca vai darba vieta būs sakārtota un gatava darbam jebkuros apstākļos. Izmantojiet mūsu pievilcīgo piedāvājumu un pasūtiet skapi jau šodien!

23 citi produkti tajā pašā kategorijā:

Cookies
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku vietnes izmantošanu. Izmantojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.Uzzināt vairāk.
Piekrītu
Noraidīt